Syrna Acı Elma (Adaçayı) Yağı 30 ml

648 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Syrna Acı Elma (Adaçayı) Yağı 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SYRNA Satıcı Ünvanı: SYRNA KİMYA KOZMETİK TARIM TURİZM İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0788095590600001 Vergi Kimlik Numarası: 7880955906
    Bu ürün SYRNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil, bitkisel takviye niteliğindedir. DOĞANIN ÖZENLE BİZLERE SUNDUĞU BİTKİLERİN, ÖZ YAĞLARINI AYNI ÖZENLE SİZLERE SUNUYORUZ… %100 Saf öz yağ olan ürünlerimizi sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.. ADAÇAYI YAĞI Adaçayı yağı geleneksel kullanımda sıklıkla bebeklerde oluşan gaz sancılarını gidermek için kullanılır. Ancak adaçayı yağının insan vücuduna daha birçok faydası bulunmaktadır. En önemli özelliklerinden birisi doğal hormon dengeleyici olmasıdır. Kadınlarda adet dönemi sancılarını azaltabilir, menopoz dönemi sıkıntılarını büyük oranda ortadan kaldırabilir. Antidepresan özelliği bulunmaktadır. Gerginliğin ortadan kalkmasına ve rahat uykuya geçmeye destek olabilir. Kullanım Önerisi: Buhurdanlık veya odada yağ kokusunun dağılmasını sağlayacak mekanizmaların içine birkaç damla damlatılarak kokunun alınması sağlanabilir. Sıcak suyun içine birkaç damla eklenerek kokunun alınması sağlanabilir. Cilde Hindistan cevizi yağı ve jojoba yağı gibi yağlarla birlikte veya direkt uygulanabilir. Bebeklerde gaz gidermek için karın bölgesine bir miktar zeytinyağının içine eklenerek masaj yaparak uygulanabilir. Adet sancılarını azaltmada karın bölgesine masaj yaparak uygulanabilir. Üşütme durumunda ayak altlarına sürülebilir. Aromaterapi masajlarında sabit yağa eklenerek veya direkt kullanılabilir. Günde bir kez bir bardak suya bir damla ekleyerek alınabilir. Gebelik döneminde kullanılması önerilmez. Türk Gıda Kodeksine Uygundur. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşletme Kayıt Belge No:TR-07-K-048258 Bu Ürün 29-35 EA kod ve KY27168 sertifika numaralı Kalite Yönetim Sistemi (ISO 9001:2015), 90147 sertifika numaralı (ISO 45001:2018), 89053 sertifika numaralı (ISO 10002:2018) ve 87004 numaralı HACCP üretim kalite belgelerine sahip SYRNA KİMYA işletmesinde üretilmiştir. Ürünü oda sıcaklığında, güneş ışığına maruz kalmayacak, serin ve rutubetsiz yerde, şişenin kapağı kapalı olarak, çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz. İLAÇ DEĞİLDİR!

Ürün Özellikleri

  • Boy 30 ML
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Görünüm Parlak
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver