Syrox Usb Den Type-c Dönüştürücü Veri Transferi (ANDROİD SİSTEMLİ) Dt13

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
13 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
57,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
59,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Syrox Usb Den Type-c Dönüştürücü Veri Transferi (ANDROİD SİSTEMLİ) Dt13

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OMAC Store Satıcı Ünvanı: MEHMET NEDİM ÇETİNTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3094079747000001 Vergi Kimlik Numarası: 2470027600
    Bu ürün OMAC Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Syrox TYPE C - USB 3.0 OTG USB Flash Dönüştürücü
  • Android sistemli çeşitli dijital cihazlar ve akıllı telefonlarla uyumludur.
  • Özellikler:
  • - Veri transferi
  • - Hızlı ve kullanışlı
  • - Taşıması kolay
  • - Tak ve çalıştır
Geri Bildirim Ver

Syrox Usb-3'ten Type-c'ye Dönüştürücü (Otg)

Gelişen teknolojiyle birlikte insanlar çoğu işlemini akıllı cihazlarla yaparlar. Cihazların incelmesi ve küçülmesiyle birlikte bunların kullanımı da artış gösterir. Bilgisayar, tablet ve telefon gibi cihazlarla hem veri depolayıp hem de aktarım sağlayabilirsiniz. USB 3 sayesinde birden fazla veri aktarımını kontrollü bir şekilde yapabilirsiniz. Syrox USB 3'ten Type-C'ye dönüştürücü (OTG) sayesinde ihtiyaç duyduğunuz tüm dosyalara hemen ulaşabilme imkanı sağlar. Bu ürünle telefona kolaylıkla veri aktarımı yaparsınız. Type-C dönüştürücüyle hızlı ve kolay veri akışı oluşur. Fotoğrafları, bilgileri ve videoları bir arada tutabilirsiniz. Kablosuz kullanım imkanı sunan ürünle kablo karmaşasını önleyebilirsiniz. USB 3 desteği bulunan bütün cihazlarda kusursuz bir biçimde ürünü kullanabilirsiniz. Tak çalıştır özelliğiyle beklemeden bilgisayarınıza ya da telefonunuza veri yollayabilirsiniz.

  • Kolay ve hızlı veri aktarımı
  • Kablosuz kullanım
  • Tak çalıştır özelliği

Kullanışlı Syrox USB 3'ten Type-C'ye Dönüştürücü (OTG)

Kullanışlı Syrox USB 3'ten Type-C'ye Dönüştürücü (OTG)

Gelişen teknolojiyle akıllı cihazlar için kullanılan USB Type-C teknolojisi birçok özelliği bir arada bulundurur. İstediğiniz dosyayı veya yazılımı yanınızda taşımanıza olanak sağlar. Syrox USB dönüştürücü kullanımı sayesinde verileri hızla aktarabilirsiniz. Ürün, fayda sağlayabilmeniz için akıllı telefon benzeri birçok cihazla uyum içindedir. Kullanışlı özelliğiyle içerisinde depolanan bilgileri kaybetmeden uyumlu cihazlara aktarabilirsiniz. Hızlı aktarımıyla birden çok işlemi aynı anda yapabilirsiniz. Bu ürünü kullanabilmeniz için şarj girişine uygun aparat olmalıdır. Ürün, çeşitli cihazlarla ve akıllı telefonlarla uyumlu halde çalışır. Telefon kullanan kişiler USB üzerinden diğer cihazlara kolayca bağlanabilir. Syrox USB dönüştürücüyle kablonuz veya USB depolama aygıtları Type-C girişine dönüşür. Telefonunuza bağladığınız takdirde şarj özelliği sayesinde dolum yapabilirsiniz. Mobil cihazınızdaki bilgileri ya da fotoğrafları bilgisayarınıza ve tabletinize kolayca aktarabilirsiniz. Type-C girişine sahip cihazlarla uyumlu bir hale gelir.

Beğeni Toplayan Syrox USB 3'ten Type-C'ye Dönüştürücü (OTG)

Beğeni Toplayan Syrox USB 3'ten Type-C'ye Dönüştürücü (OTG)

USB sayesinde bilgisayar ve telefonunuzdaki verileri başka cihaza aktarabilirsiniz. Belirgin özellikleri arasında taşınabilir olması dikkat çeker. Seyahatlerinizde ya da günlük hayatınızda kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Ürün, elinizin altında olduğu için ihtiyacınız olan bilgiye hemen ulaşım imkanı sağlar. İnce ve küçük yapısıyla kullanışlıdır. Syrox USB 3'ten Type-C'ye dönüştürücü ile kopyalanan bilgileri istediğiniz cihaza taşıyabilirsiniz. Ürünü cihaza bağlandığınız andan itibaren şarj etme özelliği devreye girer. Video özelliklerinin hepsini bir arada bulundurur. Bu ürünle telefon hafızasındaki fotoğraf ya da videoları başka bilgisayara aktarabilirsiniz. Tak çalıştır özelliğiyle herhangi bir kurulum yapmanıza gerek kalmadan ürünü kullanabilirsiniz. Tek part ile çoklu bağlantı sağlarsınız. İleri teknolojiyle tasarlanan ürün, ince ve hafiftir. Kablosuz olarak kullanılabilir. Hızlı şarj imkanı sunarken telefonunuzun gün içindeki kullanım deneyimini artırabilirsiniz.

Avantajlı Syrox USB Dönüştürücü Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Syrox USB Dönüştürücü Fiyatları ve Yorumları

Syrox USB 3'ten Type-C'ye dönüştürücü (OTG) fiyatları ürünün bütün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Bu ürün telefonunuza bağlandığında kolay şarj imkanı sunar. Cihazınızın hafızasındaki bilgileri başka bilgisayar ya da telefona aktarmanızı sağlar. Çoğu zaman yaşanan kablo karmaşasına son verir. İstediğiniz herhangi bir bilgiyi ya da dokümanı depolayarak kolay biçimde yanınızda taşıyabilirsiniz. İzlemek istediğiniz videoları oynatmak için tak çalıştır özelliğiyle kuruluma gerek kalmadan ürünü çalıştırabilirsiniz. Verilerinizi uyumlu cihazlara kolayca aktarmak isteyebilirsiniz. Gelişen teknolojiyle bu ürün size kalite hizmet sunar. Tek port ile çoklu bağlantı sağlayarak bir anda birden çok cihaza veri aktarabilirsiniz. Syrox USB 3'ten Type-C'ye dönüştürücü yorumlarını inceleyerek modele dair önceden fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de online alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden bu modele sahip olabilirsiniz. Kendinize uygun bu ürünü satın alabilirsiniz