Syrox Orjinal Ürün Pb107 Power Bank Yeni Dijital Ekranlı 20.000 Mah

643 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Syrox Orjinal Ürün Pb107 Power Bank Yeni Dijital Ekranlı 20.000 Mah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SMD GROUP Satıcı Ünvanı: SAMED ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3450245593
    Bu ürün SMD GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜN GARATİSI YOKSyrox 20000 mAh Ledli dijital Metal PowerBank (SYX-PB111) Yolda, işte, tatilde, dilediğiniz her yerde, şarj bitme korkusu yaşamadan akıllı cihazınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.Kullanıcı Talimatları:-Yedek bataryanızı kullanabilmek için herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yoktur. Kablo ile telefonunuza bağladıktan sonra şarj olma işlemi otomatik olarak başlamaktadır.-Kullanıcı dostu olan yedek batarya, cihazlarınızı hızlı ve güvenli şekilde şarj etmektedir. -Portatif tasarımı sayesinde dilediğiniz an yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. -Yedek bataryanızı şarj cihazı ile doldurabileceğiniz gibi
  • araba çakmak cihazları ve bilgisayarınızın USB çıkışından da şarj edebilirsiniz. -Powerbank’ın telefonunuzu şarj etme gücü, cihazınızın pil gücü ile doğru orantılıdır. Mesela yedek bataryanız 1000 mAh, telefonunuzun pili de 1000 mAh ise, taşınabilir batarya telefonunuzu bir defa tam olarak şarj etmektedir. -Bataryadan en iyi performansı alabilmek için ilk kullanımınızda 12 saat tam şarj etmelisiniz.-Uzun süre kullanım yapmayacağınız durumlarda güç bankasını her üç ayda bir şarj ederek ömrünü artırabilirsiniz.-Şarj işleminden tam verim sağlamak için yedek bataryanızı cihazınızın orjinal şarjı ile kullanınız. Paket içeriği1 adet powerbank 1 adet Micro USB kabloÖzellikler Kapasite:20000mAh USB Çıkış Sayısı: 3 Çıkış Volt: 5V Çıkış Amper: 2A

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 20000 ve üzeri
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 6 Ay
  • Ağırlık 100-149 gr
Geri Bildirim Ver

Syrox J-114 Pb107 Ekranlı Powerbank

Syrox J-144 PB107 Siyah Powerbank, taşınabilir özelliği ile kullanıcılara pratik bir deneyim sağlar. Cihazlar hareket halindeyken veya sabitken şarj edebilen Syrox J114 PB107, batarya ekranlı olması ile de ön plana çıkıyor. Syrox Powerbank, birçok farklı çeşidi ile piyasada bulunuyor. Powerbank, akıllı cihazları her zaman şarj edebilme gücüne sahip bir teknolojik üründür. Powerbank çeşitleri ile şarj gücü, kalite ve şarj etme hızı çeşitlilik gösterir. Syrox J-114 Pb107 powerbank çeşitleri de farklı özelliklere sahip olmaları ile ön plana çıkıyor. Aynı anda iki cihazı birden şarj edebilme gücüne sahip olan bu taşınabilir batarya Syrox J-144 Pb107, üç farklı cihaz girişine sahiptir. Hem Micro USB girişine sahip hem de Type- C girişine sahiptir.

  • Her Yerde Kullanılabilir
  • Kolay Taşınabilir
  • Çift Cihaz Gücü

Syrox J-114 Pb107 Siyah Powerbank ile Pratik Şarj Deneyimi

Syrox J-114 Pb107 Siyah Powerbank ile Pratik Şarj Deneyimi

Saatte 20000 mah depolama yeteneğine sahip olan Syrox J-114 Pb107 Siyah Powerbank, teknolojik aletleri birçok kez şarj edebilir. Batarya ekranlı olması ile pil göstergesi pratiklik sağlar. 5-8 Volta sahip olan bu cihaz, birçok teknolojik alet için oldukça güçlü yapıya sahiptir. Syrox powerbank pb107, 160mm x 82mm x 22mm boyutlarına sahiptir. Taşınabilir powerbanklar ile her zaman, her yerde şarj edebilme özelliğine sahiptir. Telefon, tablet, kamera gibi birçok teknolojik aletin şarj kapasitesini doldurabilecek özelliğine sahip olan Syrox J-114 Pb107 Siyah Powerbank, küçük olması ile kolay taşınabilir. Kuruluma gerek olmadan şarj işlemini başlatabilirsiniz. Yedek bir batarya olarak kullanılan Syrox J-114 Pb107 portatif bir tasarıma sahiptir. En etkili performansı almak için, 12-18 saat şarj etmek gerekir..

Syrox J-114 Pb107 Siyah Powerbank ile Kolay Şarj

Syrox J-114 Pb107 Siyah Powerbank ile Kolay Şarj

Teknolojik aletlerin orjinal Usb kablosu ile Syrox J-114 Pb17 Siyah powerbank ile bağlamak, cihaz için en etkili şarj yöntemi olacaktır. Syrox j-114 pb107 siyah powerbank taşınabilir batarya ekranlı 20000mah pb107 sy, her yerde kullanılabilir ve kolay taşınır. Batarya ekranlı, şarj göstergesine sahip powerbank ile birçok teknolojik aleti şarj etmeniz mümkündür. Powerbank bir nevi batarya görevi görerek cihazın kolay şarj olmasını sağlar. Powerbank ürünlerinin şarj ömrü mah ile paralellik gösterir. Mah büyüdükçe şarj etme kapasitesi de büyür. Sys-pb107-sy, yüksek mah özelliği ile şarj ömrünü korur. Powerbank çıkış sayısı, birçok farklı teknolojik aleti şarj edebilme özelliğine sahiptir. Syrox J-114 Pb107, üç USB çıkışına sahiptir. Syrox J-114 Pb107 paketi içerisinde bulunan micro USB, birçok teknolojik aletle uyumlu bir şekilde kullanılabilir.

Portatif Tasarıma Sahip Syrox J-114 Pb107

Portatif Tasarıma Sahip Syrox J-114 Pb107

Siyah renge sahip Syrox J-114 Pb107, küçük boyutu ile oldukça kullanışlı bir deneyim sunar. Syrox j-114 pb107 siyah powerbank, birçok cihazın yanında kolay taşınabilir bir boyuta sahiptir. Dijital ekranı ile şarj yüzdesini göstererek insanlara kolay bir deneyim sunar. Powerbank seçimlerinde powerbank’ın mah, voltu ve ekran özellikleri gibi belirli etkenlere dikkat edilebilir. Taşınabilir olması gibi durumlar da oldukça önemlidir. Syrox j-114 pb107 siyah powerbank taşınabilir batarya ekranlı 20000mah pb107 sy yorumları ve özellikleri incelenerek uygun bir seçim yapılabilir. Birçok teknolojik alet şarj sorunu ile karşı karşıya kalabilir. Bu durumda pratik çözümler oldukça etkili yollardır. Syrox J-114 Pb107 powerbank ile şarj sıkıntısını pratik bir yolla çözmeniz mümkündür. Rahat taşınabilir olması ve kolay kullanılabilirliği ile birçok insan tarafından tercih edilmektedir.