Genel Markalar J02k Nokia Ince Uçlu Girişli 0.6a Şarj Cihazı

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar J02k Nokia Ince Uçlu Girişli 0.6a Şarj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOPAZARIM Satıcı Ünvanı: YUSUF YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9310529960
    Bu ürün TEKNOPAZARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SYROX J02K 0.6A NOKİA İNCE UÇLU GİRİŞLİ ŞARJ CİHAZI ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Yalnızca uyumlu cep telefonlarınız ile kullanabilirsiniz. Telefon kullanım kılavuzunuza bakınız. Giriş : 100V - 240VAC 50/60Hz Çıkış : DC 5.0V - 0.6A Renk : Siyah Ürün Boyutu : 55 mm x 50 mm x 25 mm Ürün Ağırlığı : 50 gram KUTU İÇERİĞİ 1 Adet Syrox J02K 0.6A Nokia İnce Uçlu Girişli Şarj Cihazı Kablo Uzunluğu : 100 cm Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver