Syrox Mx10 Bluetooth Kulaklık Beyaz

1.299 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Syrox Mx10 Bluetooth Kulaklık Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SYROX MX10 KABLOSUZ BLUETOOTH KULAKLIK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ MX10 Kablosuz Bluetooth Kulaklıklarımızla kablosuz özgürlüğü eksiksiz olarak yaşayabilirsiniz. Hareket halinde veya spor yaparken aramaların ve müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Hafif ve kullanışlı tasarımı ile kaliteli ses ve kaliteli arama gerçekleştirebilirsiniz. Akıllı telefonlar, tabletler ve diğer bluetooth özellikli müzik cihazlarınızı hızlı bir şekilde eşleştirebilirsiniz. Bluetooth Versiyonu : V5.0 Frekans : 2.402 - 2.480hz Kablosuz Menzil : 10 metre Batarya Kapasitesi : 35 mAh Kutu Batarya Kapasitesi : 300 mAh Konuşma Süresi : 4 saat Bekleme Süresi : 16 saat Şarj Etme Süresi : 1 saat Şarj Girişi : Micro USB Ürün Ağırlığı : 5,30 gram PAKET İÇERİĞİ 1 Adet Syrox MX10 Kablosuz Bluetooth Kulaklık 1 Adet Micro USB Kablo (30 cm) 1 Adet Kulak Kancası Kullanım Kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Syrox Mx10 Bluetooth Kulaklık Beyaz

Syrox; telefon aksesuarı, batarya, powerbank gibi pek çok ürün grubunu kullanıma sunan bir markadır. Yaklaşık 600 çeşit ürünüyle her ihtiyaca cevap verebilir. Markanın beğenilen ürünlerinden biri Bluetooth kulaklık modelidir. Syrox MX10 Bluetooth kulaklık beyaz rengiyle müşterilere sunulur. Syrox MX10 Bluetooth kulaklık kablosuz olması sayesinde kullanım esnasında size maksimum özgürlük sunar. Kablosuz kulaklığınızı takarak telefonunuza olan bağımlılığınızı azaltabilirsiniz. Yüksek odaklanma gerektiren işlere hem müzik dinleyerek hem de telefonunuzu yanınızda tutmayarak başlayabilirsiniz. Spor yaparken kabloların sebep olduğu karmaşayı ortadan kaldırmak için Syrox marka MX10 Bluetooth kablosuz kulaklığı tercih edebilirsiniz. Kulak içi tasarıma sahip olan ürün, hafif yapısı sayesinde kulağınızda ağırlık hissine sebep vermez. Bu sayede özellikle yoğun aktivite anlarında kullanım kolaylığı sağlar.

  • 5.30 gram ürün ağırlığı
  • Kulak içi
  • Bluetooth kullanım

Syrox Bluetooth Kulaklık MX 10 Özellikleri

Syrox Bluetooth Kulaklık MX 10 Özellikleri

Syrox Bluetooth kulaklık MX 10 Bluetooth özelliği bulunan tablet, televizyon, telefon ve müzik çalarlarla kullanılabilir. Windows, Linux ve MAC işletim sistemleriyle sorunsuz çalışır. Bu sayede mevcut her teknolojik cihazınız için ayrı bir ürün almak zorunda kalmazsınız. Tek bir modeli tüm cihazlarınızla kullanabilirsiniz. Ayrıca bazı telefon modellerinde şarj girişi ile kulaklık girişinin aynı olması, cihaz şarj halindeyken müzik dinleyememenize sebep olur. Bu durumu ortadan kaldırmak için Bluetooth özellikli ürünler sıklıkla tercih edilir. Kablosuz bu modeli telefonunuzu şarj ederken de kullanabilirsiniz. Syrox MX10 Bluetooth beyaz kulaklık yüksek ses kalitesi sunar. Yüksek ve kısık seslerde müziklerinizi rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Az yer kaplaması sayesinde de cebinizde ve çantanızda kolaylıkla ürünü taşıyabilirsiniz. Uzun yıllar keyifle kullanacağınız Syrox marka Bluetooth kulaklığı güven içerisinde tercih edebilirsiniz.

Syrox MX10 Bluetooth Kulaklık Kullanımı

Syrox MX10 Bluetooth Kulaklık Kullanımı

MX10 Syrox kulaklığın kullanımı son derece kolaydır. Ürünü kutusundan çıkardıktan sonra cihazınızın Bluetooth özelliğini açıp ürünün çalışır halde olduğundan emin olmalısınız. Kulaklık, ilk kullanımdan önce şarj edilmeye ihtiyaç duyabilir. Gerekli talimatları izleyerek kulaklığınızı akıllı telefonlar, tabletler ve diğer Bluetooth özelliğe sahip olan müzik cihazlarıyla hızlı bir şekilde eşleştirebilirsiniz. Cihazın Bluetooth versiyonu V5.0 şeklindedir. Frekans aralığı 2.402 - 2.480 Hz’dir. Frekansı bu aralıkta yer alan tüm sesleri duymanızı sağlar. Şarkılarınızı dilerseniz yüksek şekilde ya da düşük ses seviyesinde dinleyebilirsiniz. Syrox MX10 yorumları ürün hakkında bilgi verebilir. Ürünü deneyimleme fırsatı bulan kişilerin düşünceleri size yol gösterebilir. Model hakkında merak ettiğiniz detayları öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Bu sebeple dilerseniz ürün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Modeli kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Cazip Syrox MX10 Bluetooth Beyaz Kulaklık Fiyatı

Cazip Syrox MX10 Bluetooth Beyaz Kulaklık Fiyatı

Syrox marka kulaklığın menzili 10 metredir. 10 metreye kadar Bluetooth özelliğini kullanarak telefonunuza ihtiyaç duymadan müzik dinleyebilirsiniz. Telefon görüşmelerinizi de cihazdan bağımsız bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün batarya kapasitesi 35 mAh’dir. Kutu batarya kapasitesi ise 300 mAh değerindedir. Konuşma süresi 4 saat, bekleme süresi de 16 saattir. Şarj etme süresi ise 1 saattir. Şarj girişi micro USB şeklindedir. Şarj kablosu 30 cm olan ürünün ağırlığı ise 5.30 gramdır. Ürün, oldukça hafif yapısı sayesinde baş ağrısı gibi olumsuz durumlara neden olmaz. Syrox MX10 Bluetooth kulaklık fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak hesaplanır. Ürünü satın almadan önce dilerseniz müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Özellikle hediye seçimlerinde müşteri yorumları ürün hakkındaki memnuniyetin anlaşılmasında faydalıdır. İhtiyaç duyduğunuz Syrox marka MX10 Bluetooth kulaklığı Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.