Syrox Samsung S20 / S20 Fe / S21 / S21 Fe / S22 / S22 Ultra / S23 / S23 Ultra Uyumlu Type-c Siyah Kulaklık

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Syrox Samsung S20 / S20 Fe / S21 / S21 Fe / S22 / S22 Ultra / S23 / S23 Ultra Uyumlu Type-c Siyah Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tükenmedenhemenal Satıcı Ünvanı: CUMA YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9300285188
    Bu ürün tükenmedenhemenal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM TYPE C GİRİŞLİ TELEFON VE TABLETLERİ DESTEKLER.Şık TasarımEn kusursuz anları daima şık bir tasarım ile sağlamanız adına geliştirilen dizaynı sayesinde göze hitap eden bir donanım ürününe sahip olabilirsiniz. Kusursuz teknolojisi ile size daima en mükemmel hizmeti vermek adına çalışır. Kusursuz Deneyim Mükemmel performans özelliklerini oldukça ergonomik bir şekilde deneyimleyebilir ve harikalar yaratacak işlere imza atabilirsiniz. Aradığınız kaliteyi daima optimum performans ile yaratarak ses kalitesini her zaman iyileştirir. Sınıfının En İyisi Geliştirilmiş teknolojisi sayesinde sınıfının en benzersiz hizmetini sunan kulak üstü kulaklık ile sizde aradığınız kaliteye bir anda ulaşabilir ve başka hiçbir ürüne ihtiyacınız kalmadan beklentilerinizi harika bir şekilde karşılayabilirsiniz. Profesyonel Hizmet Üstün yapısı ve yenilikçi dizaynı ile size en profesyonel deneyimi sunan kulak üstü kulaklık dilediğiniz her işlem için ayrıcalık geliştirir. İster müzik dinlemek isterseniz oyun sırasında en gerçekçi sesleri algılayabilirsiniz. Dayanıklı Teknoloji Son derece dayanıklı ve kaliteli bileşenlerle imal edilen kusursuz teknolojisi uzun ömürlü bir performans geliştirir. Mükemmel özellikleri sayesinde ışık hızında işlem yeteneği kazanabilir ve ses kalitesini bir anda maksimum seviyelere ulaştırabilirsiniz. Hassas Ses Sistemi Sınıfının en mükemmel deneyimini yaşatan kusursuz özellikleri kullanıcıları tarafından tam not alır. Daima en benzersiz özellikleri ile ses kalitesi üzerinde yoğunlaşan sıra dışı teknolojisi ayaklarınızı yerden kesecek.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver