T-Box Montane Suni Deri Bej Kadın Terlik

99,99 TL
Beden:
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

T-Box Montane Suni Deri Bej Kadın Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dış Materyal : Suni Deri Model Kodu : MONTANE Topuk Tipi : Düz İç Materyal : Suni Deri Topuk Boyu : 2,5 cm Taban : Poliüretan

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Saya Materyali Suni Deri
  • İç Taban Materyali Suni Deri
  • Astar Materyali Suni Deri
Geri Bildirim Ver

T-Box Kadın Terlik Modelleri Trendyol'da!

T-Box Montane suni deri bej kadın terlik, şık ve rahat bir görünüme sahiptir. Parmak arası olarak tasarlanan terlik, günlük olarak ya da tatilde giyilebilir. Soft renklere sahip olması nedeniyle her tarza kolayca uyum sağlar. Ürünü, renkli çanta ve kıyafetlerle birlikte kullanarak şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ayak yapısına uyumlu olarak tasarlanan terliği uzun süre rahatlıkla giyebilirsiniz. Ayakta terlemeye neden olmayan bu ürün, sıcak havalarda yüksek konfor sağlar. Ayarlanabilir tokasıyla farklı ayaklara uyumlu hale getirilir. Ürünün taban kısmı, herkes için uygun bir tasarıma sahiptir. T-Box Montane suni deri kadın terlik, ayağa tam oturarak yürümeyi kolaylaştırır.

  • Ayarlanabilir tokaya sahiptir.
  • Farklı numaraları vardır.
  • Suni deridir.

T-Box Montane Suni Deri Bej Kadın Terliğinin Özellikleri Nedir?

T-Box Montane Suni Deri Bej Kadın Terliğinin Özellikleri Nedir?

T-Box Montane bej terlik tasarımında materyal olarak suni deri yer alır. Tabanında ise poliüreten malzeme bulunur. Terlik tabanı süngerleştirilerek elde edilen poliüreten nedeniyle oldukça hafiftir. Yumuşak dokuya sahip taban, gün boyu ayağınızın rahat etmesini sağlar. Terlik kişilerin uzun süre kullanımına uygun yapıdadır. Yürüyüş sırasında ayakta ağırlık oluşmasına, bilek ağrılarına neden olmaz. Terlik tabanı tamamen ayak yapısına uygun biçimdedir. Uzun süre kullanımda ayak şeklinin bozulmasına neden olmaz. Suni deriden tasarlanan üst yüzey, farklı ayak yapılarına kolayca uyum sağlar. Parmak arası modelde iki tane toka bulunması, T-Box Montane suni deri bej kadın terlik modelinin iyi kavranmasını sağlar. Ön kısmında bulunan tokanın çapraz tasarımı şık bir görünüm oluşturur. Ürünün topuk kısmında bulunan hafif boşluk, ayağın iyi bir şekilde oturmasına olanak tanır.

T-Box Montane Suni Deri Bej Kadın Terliğinin Kalıpları Nasıldır?

T-Box Montane Suni Deri Bej Kadın Terliğinin Kalıpları Nasıldır?

T-Box Montane suni deri bej kadın terlik modeli, ayağı tam olarak kavrayacak şekilde tasarlanmıştır. Poliüretan taban ayak tabanı formuna sahiptir. Ayak kıvrımlarına uygun olan ürün yapısı, kullanım sırasında sizi rahat ettirir. Ayak içi ve topuk kısmı ayağa tam oturur. Düz ve çukur tabana sahip kişiler tarafından ürün rahatça kullanılabilir. Terlik seçimi sırasında dikkatli olunmalıdır. Sıcak havalarda ayak şişmesi yaşayan kişiler, ayak numarasına göre olan ürünleri giymekte zorlanabilir. T-Box Montane suni deri bej kadın terlik yorum yapan kişilerin verdiği bilgilerle uygun ürünü seçebilirsiniz. Ayak boyunuza uygun tercih edeceğiniz terliğin ihtiyaç halinde tokalarını gevşetebilirsiniz. Toka üzerinde üç farklı delik bulunur. Bu delikleri uygun şekilde kullanarak yürüyüş sırasında terliğin ayağınızdan çıkmasını önleyebilirsiniz. T-Box Montane suni deri terlik parmak arası bölümü, tahrişe neden olmaz.

T-Box Montane Suni Deri Bej Kadın Terliği Şık ve Kaliteli midir?

T-Box Montane Suni Deri Bej Kadın Terliği Şık ve Kaliteli midir?

T-Box Montane kadın terlik renk uyumu ve tasarımıyla oldukça modern bir görünüşe sahiptir. Her tarz kıyafete uyum sağlar. Üretiminde kullanılan materyaller ürünün konforlu bir şekilde kullanılmasına yardımcı olur. Terlik bağlantı noktaları dayanıklıdır. Su ve ter gibi durumlarda ürünün yapısında bozulma olmaz. Terlik tabanı beyaz renge sahiptir. Tabanın beyaz rengi, kahverengi taban ve bej üst materyal; ürünün modern ve şık görünmesini sağlar. Spor kıyafetlerinizle bir arada kullanarak ürünün şıklığından yararlanabilirsiniz. Yaz aylarında ayaklarının sıcak havadan etkilenmesini istemeyen kişiler, bu kaliteli ürünü tercih edilebilir. Hafif olması nedeniyle kumsalda rahatlıkla kullanılabilir. Terlik renginde kullanım sırasında değişim görülmez. Soft renge sahip olması nedeniyle renkli çantalarla mükemmel uyum sağlar. Trendyol'dan bu konforlu ve şık terliği satın alabilirsiniz.