T-Box Qualıfy Haki Erkek Terlik

69,99 TL
Beden:
40
41
43
44
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

T-Box Qualıfy Haki Erkek Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • T-Box QUALIFY Haki Erkek Terlik

Ürün Özellikleri

  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver

T-Box Qualify Haki Erkek Terlik

Evlerde ya da sokaklarda yürüyüş esnasında ayaklarınızı rahat ettirecek, konforlu bir terlik keyifli vakit geçirmenizi sağlar. T-Box Qualify haki erkek terlik modeli tasarımı ve üretiminde kullanılan kaliteli malzemeleriyle müşterilerin beğenisini toplar. Erkek ayak yapısına uygun olarak tasarlanan model, ayaklarınızın rahat etmesine yardımcı olur. Tüm ayak yapılarına uygun kalıp ve ebatlarda tasarlanan ürünün geniş beden çeşitliliği bulunur. Model, haki renkli şık tasarımıyla dikkat çeker. Yapısındaki kaliteli malzeme ve taban dizaynı sayesinde uzun süreli kullanımda konfor sunar. Burun kısmı kapalı olarak imal edilir. Terlik içerisindeki yünlü astar ayaklarınızın her zaman sıcak kalmasına yardımcı olur. Kış aylarında yoğun olarak tercih edilir. Ayak konforunuzu olumlu yönde etkileyen bu ürünü kullanarak rahatlıkla hareket edebilirsiniz.

  • Rahat hareket imkanı
  • Yüksek dayanıklılık
  • Ayak sağlığını destekleyen tasarım

Yüksek Konfor Sunan T-Box Qualify Haki Erkek Terlik

Yüksek Konfor Sunan T-Box Qualify Haki Erkek Terlik

T-Box marka erkek terliği modeli, ayak sağlığınızı koruyarak keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Eşsiz tasarımıyla şıklığı ve rahatlığı birleştirir. Hafif yapısıyla dikkat çeken bu ürün kullanım ve taşıma esnasında ağırlık yapmaz ve hareket serbestliği sağlar. Erkek terliğini ev içerisinde çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Su geçirmez özelliği sayesinde banyo ve lavabolarda da kullanıma uygundur. Kaliteli malzemesi sayesinde yüksek konfor sunan ürün estetik görünümüyle şıklığınızın önemli bir parçası olabilir. Bunun yanında kullanım sırasında ayaklarınızın nefes almasına imkan sağlayarak ayak terlemesini ve kokusunu önler. Ayaklarınızı daima sıcak tutan iç materyali sayesinde olası sağlık sorunlarının da önüne geçebilirsiniz. Tüm ayak yapılarına uygun olarak tasarlanan model sayesinde yürüme esnasında sorun yaşamadan rahat hareket edebilirsiniz. Ayak sağlığınızı koruyan ve dayanıklılığı yüksek olan T-Box erkek terlik modelini uzun süre kullanabilirsiniz.

Kullanışlı T-Box Qualify Haki Erkek Terlik Yorumları

Kullanışlı T-Box Qualify Haki Erkek Terlik Yorumları

Erkek ayak yapısına uygun tasarlanan T-Box haki terlik şık görünümüyle müşterilerin dikkatini çeker. Geniş beden skalasına sahip olan haki erkek terliği modeli kullanım esnasında hareketinizi kolaylaştırır. Hafif ve dayanıklı yapısı sayesinde yüksek konfor sağlar. Su geçirmez özelliği ve kaliteli yapısı uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Kaymaz taban özelliği bulunan ürün daima rahat hareket etme fırsatı verir. Ev içerisindeki hareketi kısıtlamayan ve koku yapmayan bu ürünü tercih ederek kendiniz ve konuklarınız için kolaylık sağlayabilirsiniz. Ayak anatomisine uygun tasarlanan bu model uzun süreler rahatlıkla kullanılır. Koku yapmayan yapısı sayesinde kullanım süresince hijyen sağlar. T-Box Qualify haki erkek terlik yorumları bölümündeki değerlendirmeleri inceleyerek müşterilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Siz de bu özenle tasarlanan terliğin kendinize uygun bedenini seçerek rahatlık ve şıklığa aynı anda ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu T-Box Qualify Haki Erkek Terlik Fiyatı

Bütçe Dostu T-Box Qualify Haki Erkek Terlik Fiyatı

Rahat hareket etme imkanı sunan T-Box Qualify erkek terliği kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. T-Box Qualify haki erkek terlik fiyatı belirlenirken ayak sağlığını koruyucu özelliği dikkate alınır. Yüksek dayanıklılığı ve şık tasarımıyla ön plana çıkar. Hafif yapıdaki bu model yürüyüş esnasında ayaklarınızın rahat etmesini sağlayarak keyifli zaman geçirme imkanı sunar. Koku oluşumunu önleyerek ayak sağlığını olumlu yönde etkiler. Su geçirmez özelliği bulunan ve dayanıklı dış yüzeye sahip erkek terliği, uzun süreli kullanıma uygundur. Nemi emen bir iç astara sahip olan model ayaklarınızın daima sıcak kalmasını sağlar. Konfor sunan yapısıyla müşterilerin beğenisini toplar. Anatomik şekilde tasarlanan ürün ayaklarınızın terlemesini önleyerek kullanım esnasında hijyen sağlar. Ayak sağlığınızı koruyan ve konfor sunan T-Box Qualify erkek terliği modelini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.