T-Box Qualıfy Antrasit Erkek Terlik

69,99 TL
Beden:
40
41
43
44
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

T-Box Qualıfy Antrasit Erkek Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • T-Box QUALIFY Antrasit Erkek Terlik

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

T-Box Terlik Ürünleri Trendyol’da!

Erkekler için rahat, yumuşak ve sıcak tutan terlik modelleri her geçen gün çeşitlenir. T-Box Qualify antrasit erkek terlik ürününü evde ve dışarıda keyifle giyebilirsiniz. Yumuşak bir dokuya sahip olan bu model konforlu yapısıyla dikkat çeker. Özel iç tasarımı terliğin rahatlığını daha da arttırır. Bu ürün, aynı zamanda ayakları sıcak tutar. Terliği soğuk kış ve sonbahar aylarında rahatlıkla kullanırsınız. Yünlü iç kısım ayaklarınızı soğuktan ve rüzgârdan korur. Qualify antrasit terlik esnek malzemesiyle de dikkat çeker. Dış yüzeyindeki yumuşak yapı kullanım kolaylığı sağlar. Ürün, rahatlığının yanı sıra estetik görünümüyle de ön plana çıkar. Antrasit renk tasarımı bu ürünü şık ve modern bir hâle getirir. Rahatlığı ayağınıza getirmek için bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Numara: 42
  • Ürün rengi: Antrasit
  • Erkek terliği

T-Box Qualıfy Antrasit Erkek Terliğin Özellikleri?

T-Box Qualıfy Antrasit Erkek Terliğin Özellikleri?

T-Box Qualify antrasit erkek terlik önü kapalı bir tasarıma sahiptir. Ürün, ayakları tam olarak saran bir formdadır. Terliğin gövde kısmında açık bir yer yoktur. Bu tasarım, ürünün ısı izolasyon özelliğini destekler. Modelin dış kısmı deriyi andıran özel bir kumaşla kaplanır. Kullanılan malzemesi, terliğin sağlamlığını arttırır. İç yüzeyde ise yünlü bir kumaş tercih edilir. Bu özellik ayakların her daim sıcak kalmasını sağlar. Ürünün imalatında yumuşak ve belli bir elastikiyete sahip olan malzemeler kullanılır. T-Box antrasit terlik bu sayede ayakları sıkmaz ve hareket kolaylığı sağlar. Elastik yapısıyla eğilme ve bükülmelere karşı dayanıklıdır. Terliklerin yan kısımlarında şık bir görünüm yaratan desenler yer alır. Ürün, bu özellikleriyle konforlu, modern ve pratik bir kullanım vadeder.

T-Box Qualıfy Antrasit Erkek Terlik Kullanışlı mıdır?

T-Box Qualıfy Antrasit Erkek Terlik Kullanışlı mıdır?

T-Box Qualify antrasit erkek terlik özel tasarımıyla rahat bir kullanım sağlar. Bu üründe bağcık, kemer, toka veya cırt cırt gibi bir bağlantı elemanı yer almaz. Terlikleri giymek için ayağınızı içine geçirmeniz yeterlidir. Arkası açık olduğu için çıkarması da oldukça kolaydır. Ürünün üretiminde sağlam malzemelere yer verilir. Terlikler bu sayede uzun süreli kullanıma uygun olur. Öte yandan, ürünün dayanıklılığını arttırmak için dikkat edilecek bazı hususlar vardır. Bu terlikleri aktif olarak kullanmadığınız zamanlarda kutuda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Koku oluşumunu ve yıpranmayı önlemek için terlikleri havalandırmak da önemlidir. Ürünleri giydikten sonra balkona ve ayakkabı dolabına içleri yukarı bakacak biçimde yerleştirebilirsiniz. Havalandırma işlemini iki veya üç günde bir yapmanız önerilir. Bu sayede T-Box Qualify erkek terlik ürününün kullanım ömrü artar.

T-Box Qualıfy Antrasit Erkek Terlik Rahat mıdır?

T-Box Qualıfy Antrasit Erkek Terlik Rahat mıdır?

T-Box Qualify antrasit erkek terlik ürününü iç kısmında özel bir kaplama kullanılır. Yün benzeri bir malzemeden yapılan bu kaplama ayaklarda yumuşak bir dokunuş sağlar. Bu sayede, terlikleri giydiğinizde sıcak ve rahat bir his duyarsınız. Yumuşak kaplama aynı zamanda ısı yalıtımı yaratır.Terlik bu tasarımıyla kış ayları için idealdir. Ürünün taban kısmında özel bir tasarım uygulanır. Bu sayede zeminden gelen soğuk hava büyük ölçüde önlenir. Terlik, 42 numara için özel olarak imal edilir. Ürün, 40 ve 41 numara giyen kişiler için de uygun bir yapıya sahiptir. Pratik ve rahat yapısı sayesinde ev içerisinde kullanım için idealdir. Diğer kullanıcıların deneyimlerini merak ederseniz T-Box Qualify antrasit erkek terlik yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürünü, Trendyol üzerinden birkaç tıkla dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.