Tabib Lokman 3adet Nervojin Alabalık Yağı Kremi 100ml

450 TL
(150 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tabib Lokman 3adet Nervojin Alabalık Yağı Kremi 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIZ PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: YILDIZELİ YILDIZ TESİSLERİ AKARYAKIT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0965123482100001 Vergi Kimlik Numarası: 9651234821
    Bu ürün YILDIZ PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi Faydaları
  • . ağrılarını giderir. -Düzenli kullanımda ağrıyı tedavi eder. İçindekiler : -Alabalık yağı, kantaron, çörekotu yağı, at kestanesi, defne yaprağı, ardıç yağı, biberiye, okaliptus yağı, pelesenk yağı, nane yağı, mentol Kullanımı : -Elinize bir miktar aldıktan sonra ağrılı bölgeye masaj şeklinde uygulayınız. -Uygulama bittikten sonra bölgeyi yıkamayınız. -Düzenli bir şekilde her gün KUTU BİTENE KADAR kullanınız. Kullanım Yerleri
  • -Baş, boyun, göğüs, omuz, kol, dirsek, sırt, bel, kalça, bacaklar, dizler, ayak ve topuklar, eklemler Uyarılar -Göz ile temasından kaçınınız. Kremin göz ile teması halinde bol su ile yıkayınız. -Yanık bölgeye, mukozaya, ağza ve göze uygulanmamalıdır. -Genital bölge ve saç diplerinde kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi

Doğal içeriklere sahip olan bakım ürünleri faydalı özellikleriyle dikkat çeker. Tabib Lokman nervojin alabalık yağı kremi içeriğinde birçok faydalı bileşen yer alır. Kullanılan malzemelerin kalitesi ürünün performansı üzerine etki eder. Tabib Lokman alabalık yağı kremi içeriğinde şifalı yağlar yer alır. Kantaron, alabalık, pelesenk ve okaliptus yağları içeren ürün, son derece şifalı etkiler sağlar. Bunlar ile birlikte ürün içeriğinde yer alan diğer malzemeler defne yaprağı, biberiye, ardış, çörekotu, at kestanesi, mentol ve nane olarak sayılabilir. Tamamen doğal içeriğe sahip olan bu bakım ürünü sağlık üzerine olumlu etkiler gösterir. 100 ml olarak hazırlanan ürün, uzun süreli kullanım sağlar. Kalabalık aileler için son derece ideal miktardadır. Siz de çeşitli rahatsızlıklar ile mücadelede bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • %100 doğal içerik
  • Şifalı bakım
  • Etkileyici sonuçlar

Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi Çeşitleri

Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi Çeşitleri

Tabib Lokman nervojin alabalık yağı kremi çeşitleri kaliteli özellikleriyle dikkat çeker. %100 doğal içeriği sayesinde cilt üzerinde olumsuz bir etkiye sebep olmaz. Bununla birlikte şifalı bitki ve deniz canlısından elde edilen yağ karışımından meydana gelen ürün sağladığı faydalar ile beğeni toplar. Vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan ağrıların giderilmesine yardımcı olan bu krem, düzenli kullanımda tedavi edici özellik gösterebilir. Nemlendirici özelliği bulunan ürün cildi besler. Çeşitli rahatsızlıkların giderilmesine de katkı sağlayan bakım malzemesi severek kullanılır. Bel, boyun, kas, omuz ve kulunç ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Tabib Lokman nervojin alabalık yağı kremi kullananlar bu bölgelerde meydana gelen ağrılar için elde ettikleri sonuçları dile getirir. Kolay bir uygulama şekline sahip olan bu malzeme hızlı etki gösterebilir. Tedavi amacıyla kullanımlarda düzenli uygulama oldukça önemlidir.

Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi Faydaları

Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi Faydaları

Tabib Lokman nervojin alabalık yağı kremi faydaları geniş bir alanı kapsar. Birçok farklı bölgede meydana gelen ağrıların giderilmesine sağladığı katkı ile ön plana çıkan ürün farklı konularda da şifa sağlar. Romatizma, kireçlenme, sinir sıkışması gibi problemlerde rahatlatıcı etki gösteren ürün düzenli uygulama gerektirir. Masaj şeklinde yapılan uygulamalar sonucu rahatlama hissi elde edilebilir. Bunun yanı sıra siyatik, kramp, incinme ve burkulma gibi sık karşılaşılan sorunlarda sağlığı destekleyici özellik gösteren ürün son derece faydalıdır. Kremin sağladığı tüm bu faydalar içeriğinde yer alan doğal bileşenlerden kaynaklanır. Mentol ve nanenin ferahlatıcı etkisi özellikle ağrılı bölgelerde rahatlama meydana gelmesini sağlar. Kremi kullanan müşteriler Tabib Lokman nervojin alabalık yağı kremi yorumları ile memnuniyetlerini dile getirir. Siz de yorumlar sayesinde bu ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi Fiyatı

Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi Fiyatı

Tabib Lokman nervojin alabalık yağı kremi fiyatları belirlenirken içerisinde yer alan malzemelerin özellikleri ve ürün miktarı göz önünde bulundurulur. Omuz, göğüs, boyun, bel, sırt gibi bölgelere masaj şeklinde uygulama yapılabilir. Bununla birlikte vücudun alt kısmında yer alan kalça, bacak ve ayakta meydana gelen kas ağrılarının giderilmesi için de sıklıkla tercih edilir. Nervojin alabalık yağı kremi topukta meydana gelen rahatsızlıklar için de rahatlatıcı etki sağlar. Ağız, göz çevreleri ve yanık bölgelere uygulanmaması gerekir. Eklemlere sürüldüğünde ağrıların giderilmesine yardımcı olan bu ürün doğal yapısıyla beğeni toplar. Uygulama sonrası etkisinin iyi şekilde görülebilmesi için sürülen bölgenin yıkanmaması gerekir. Siz de ürünü Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. 100 ml hacme sahip olan ürün son derece avantajlıdır. Siz de bu kremi güvenli alışveriş deneyimi ile satın alabilirsiniz.