Taç Baby Love Ranforce Bebek Nevresim Takımı

329 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Baby Love Ranforce Bebek Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOMEDEKOTEKS Satıcı Ünvanı: KÜBRA KÖKSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5840147150
    Bu ürün HOMEDEKOTEKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Ebat:BEBEK >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:MAVİ >Yıkama talimatı:Normal yıkama 40° Ağartma Yapılmamalı Düşük Isıda Ütülenir Kuru temizleme yapılmaz >Kalite:%100 PAMUK

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 100 x 150
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Taç Bebek Nevresim Takımı Baby Love Pembe

Nevresim takımları günlük hayatın vazgeçilmez parçalarıdır. Kullanışlı ve kaliteli bir şekilde tasarlanan bebek nevresimleri, her zaman beğeni toplar. Taç bebek nevresim takımı Baby Love pembe 60253407 kullanışlı tasarımı ile öne çıkar. Tamamen pamuk olarak üretilen içeriği ile büyük avantaj sağlar. Zarafeti kalite ile buluşturan bu takım, rengiyle bebeklerin de ilgisini çeker. Model, pembe rengi ile akılda kalır. Tasarımında pembe ve mavi renkler kullanıldığı için hoş bir görünüm sunar. Takımın içeriğinde yastık kılıfı ve çarşaf da bulunur. Bebeklerinizin rahatına ve ilgilerine göre özel olarak tasarlanır. Yedek yastık kılıfları tekrar tekrar kullanım için uygundur. Kaliteyi rahatlık ile buluşturan Taç marka bebek nevresim takımları sizi memnun eder. Siz de bu imkanlardan yararlanmak isterseniz, bu takımı tercih edebilirsiniz.

  • %100 pamuk
  • Şık tasarım
  • Pembe renk

Şık Taç Bebek Nevresim Takımı Baby Love Pembe Özellikleri

Şık Taç Bebek Nevresim Takımı Baby Love Pembe Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım sağlayan bebek nevresim takımları her zaman öne çıkar. Taç bebek nevresim takımı Baby Love pembe ile pratik bir kullanım sağlamak mümkündür. Kaliteli özelliklere sahip olan bu takım, %100 pamuktan üretilir. Bu özelliği sayesinde bebekleriniz için kaçırılmaz bir fırsat sunar. Nevresim takımının boyu 150 cm, en kısmı ise 100 cm olarak tasarlanır. İçeriğindeki çarşafın boyu 180 cm, en kısmı ise 120 cm’dir. Diğer bir ürün olan yastık kılıfının boyu 45 cm, en kısmı ise 35 cm olarak tasarlanır. Bebek nevresim takımının ürünlerinin boyutları birbirine uygundur. Aynı zamanda renkleri de oldukça şık bir tasarım oluşturur. Paketin içerisinde iki adet yastık kılıfı mevcuttur. Böylelikle yedek olarak kullanılabilir. Kaliteyi rahatlık ile buluşturan Taç marka bebek nevresim takımları sizi memnun edebilir.

Kullanışlı Taç Marka Bebek Nevresim Takımı Avantajları

Kullanışlı Taç Marka Bebek Nevresim Takımı Avantajları

Evinizde bebekleriniz için kullanacağınız bir nevresim takımınız olmayabilir. Taç marka bebek nevresim takımları ile bu ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Ürünün tamamen pamuktan üretilmesi size büyük avantaj sağlar. Boyutları birçok yatak ile uyumludur. Lastiksiz olarak üretilen çarşafı rahatlıkla kullanmanız mümkündür. Setin çarşaf boyutu birçok bebek yatağı için uygundur. Pembe renk ile tasarlanan model, bebeklerinize yönelik olarak üretilir. Şık görünümü ile size hitap eder. Tasarımı ile bebek odalarını tamamlayıcı niteliktedir. Bu ürün ile avantajlı bir tercih yapabilirsiniz. Bir ürünü alırken müşteri yorumlarını incelemeniz oldukça önemlidir. Taç bebek nevresim takımı Baby Love pembe kullananların yaptığı yorumlara kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Yapılan yorumlara bakarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de Taç bebek nevresim takımı Baby Love pembe yorumları kısmını okuyarak kararınızı rahatlıkla verebilirsiniz.

Avantajlı Taç Marka Bebek Nevresim Takımı Fiyatları

Avantajlı Taç Marka Bebek Nevresim Takımı Fiyatları

Taç bebek nevresim takımı Baby Love pembe fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Modelin sahip olduğu ürünler kaliteli materyaller ile tasarlanır. Nevresim takımı tamamen pamuktan üretilir. Böylelikle bebeğiniz için konforlu bir uyku sağlanır. Çarşaf boyutu, takımın tamamı ile uyum içindedir. Takım içerisinde bulunan tüm parçalar ihtiyaçlarınıza cevap verir. Setin içerdiği iki adet yastık kılıfı yedek kullanım için düşünülür. Pembe renk ile desteklenen tasarım modele şıklık katar. Tercih edilen renk, çocuk odaları için oldukça uygundur. Modelin ebatları birçok bebek yatağına uygun olarak üretilir. Zarafeti rahatlık ile buluşturan bu takım, size ve bebeklerinize kullanım avantajı sağlar. İçerdiği materyaller kalite ile üretilir. Böylelikle rahat bir uyku için konfor sağlanır. Siz de bu imkanlardan yararlanmak isterseniz, bütçenize uygun bir şekilde ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.