Taç Beşiktaş Striped Pamuk Lisanslı Nevresim Takımı

2.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL

Ürün Bilgileri

Taç Beşiktaş Striped Pamuk Lisanslı Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Violet Satıcı Ünvanı: AHMET TALİP ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7090393614
    Bu ürün Le Violet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Ürün içeriği: "Nevresim: 200x220 cm Çarşaf: 160x220 cm Standart Yastık Kılıfı: 50x70 cm (2 Adet)" >Ambalaj: Kutu >Ebat:Çift Kişilik >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:Çok Renkli >Yıkama talimatı:Normal yıkama 40° Ağartma Yapılmamalı Düşük Isıda Ütülenir Kuru temizleme yapılmaz >Kalite:%100 PAMUK

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Özellik Hava Geçirgen
  • Renk Siyah
  • Beden 200 x 220
  • Desen Taraftar
  • Paket İçeriği 1 - 4

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • type 0
Geri Bildirim Ver

Taç Beşiktaş Nevresim Takımı Lisanslı Çift Kişilik Striped Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Taç Beşiktaş striped çift kişilik lisanslı nevresim takımı, kaliteli ve doğal bir kumaşa sahiptir. Takım sentetik materyal içermez. Hava alan yumuşak dokusu sayesinde herkesin güvenle kullanabileceği bir üründür. Nevresim seti çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur. Ürünü ağartıcı kullanmadan 40 derece ısıda yıkayabilirsiniz. Takımın her parçasında çeşitli Beşiktaş baskıları bulunur. Bu anlamda Beşiktaş spor kulübü taraftarlarının severek kullanabileceği bir nevresim setidir. Özel kutusu sayesinde hediye edilmeye de uygundur.

  • Paket İçeriği: Birer Adet Nevresim ve Çarşaf, İki Adet Yastık Kılıfı Taç Çift Kişilik Lisanslı Beşiktaş Striped Pamuk Nevresim Takımı
  • Materyal: %100 Pamuk Taç Çift Kişilik Lisanslı Nevresim Takımı Beşiktaş Striped
  • Özellik: %100 Orijinal Lisanslı Taç Çift Kişilik Lisanslı Beşiktaş Striped Nevresim Takımı 200x220 cm

Taç Çift Kişilik Lisanslı Nevresim Takımı Beşiktaş Striped Kumaşı Nasıl?

Taç Çift Kişilik Lisanslı Nevresim Takımı Beşiktaş Striped Kumaşı Nasıl?

Taç Beşiktaş striped çift kişilik lisanslı nevresim takımının kumaşı %100 pamuktur. Yapay bileşenler içermeyen bu set son derece sağlıklıdır. Doğal ve saf bir materyal olan %100 pamuk kumaşın içindeki lifler, hava geçirgenliği sağlar. Böylece gece uyurken cildiniz nefes alabilir. Pamuğun kendine has yapısı sayesinde bu ürünle sıcak günlerde serinlerken soğuk gecelerde ısınabilirsiniz. Yumuşak dokusuyla Beşiktaş lisanslı çift kişilik nevresim takımı, özellikle hassas bir cilde veya alerjik bünyeye sahip olanlar için ideal seçenekler arasındadır. Ürün bu özellikleri sayesinde herhangi bir kaşıntıya, alerjik reaksiyona veya tahrişe sebep olmaz. Bu takım üzerinizde ağırlık yapmadığı gibi teninizin hava kanallarını da tıkamaz. İmalinde kullanılan materyalin yıpranma payı düşük olduğu için Taç Beşiktaş striped çift kişilik lisanslı nevresim takımını uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Taç Çift Kişilik Lisanslı Nevresim Takımı Beşiktaş Striped Makinede Yıkanabilir mi?

Taç Beşiktaş striped 200 x 220 cm çift kişilik lisanslı nevresim takımı, çamaşır makinesinde yıkanabilir. Pamuklu kumaşı ve kaliteli dokuması sayesinde yıkamaya karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Ürünün temizliğine başlamadan önce mutlaka yıkama ve kurutma talimatlarını okumanız tavsiye edilir. Nevresim takımı, yüksek sıcaklıklarda yıkanmamalıdır. Taç Beşiktaş striped çift kişilik lisanslı nevresim takımını 40 derecede yıkayabilirsiniz. Ürünü başka çamaşırlarla birlikte yıkanmaması tavsiye edilir. Bu esnasında güvendiğiniz, kaliteli bir deterjan kullanmanız da faydalı olabilir. Böylece nevresim takımının hem iyice temizlendiğinden hem de yıpranmadığından emin olabilirsiniz. Seti makineye atmadan önce rengini ve formunu kaybetmemesi için ters çevirebilir ve top hâline getirebilirsiniz. Yıkama sırasında ağartıcı kullanılmamalıdır. Bu nevresim takımının renginin solmasına neden olur.

Taç Çift Kişilik Lisanslı Nevresim Takımı Beşiktaş Striped Orijinal mi?

Taç Beşiktaş striped çift kişilik lisanslı pamuk nevresim takımı, %100 orijinal ve lisanslı bir üründür. Takım, özel desenli kutusunda gönderilir. Kutu içeriğinde 220 x 200 cm nevresim, 240 x 260 cm fitted lastikli çarşaf ve 50 x 70 cm iki adet yastık kılıfı bulunur. Tüm parçaların üzerinde Beşiktas baskısı yer alır. Yatak tekstili setinde siyah gri kalın çizgili fonun üstünde orijinal font ile Beşiktaş yazısı ve kulübün arması basılıdır. Çarşafta beyaz fon üzerinde sadece Beşiktaş arması bulunur. Yastık kılıflarının kumaşında ise beyaz, gri, siyah çizgili üzerine Beşiktaş yazısı mevcuttur. Takım, kapalı orijinal kutusunda faturası ile beraber gönderilir. Bu lisanslı orijinal ürünü sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. İstediğiniz takdirde takımı hediye paketi yaptırabilirsiniz. Bu seti Trendyol üzerinde satın alan kullanıcılar Taç çift kişilik lisanslıBbeşiktaş striped nevresim takımı yorumlarında memnuniyetlerini dile getirirler. Siz de bu lisanslı seti çevrimiçi alışveriş platformunun avantajlarından faydalanarak kendiniz ya da sevdikleriniz için güvenle satın alabilirsiniz.