Taç Premium Basic Stripe Kırmızı Çift Kişilik Nevresim Takımı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.630 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL

Ürün Bilgileri

Taç Premium Basic Stripe Kırmızı Çift Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Heybe Satıcı Ünvanı: ÖZGEHAN KUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960282283
    Bu ürün Heybe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: Taç Ürün Tipi: Nevresim Takımı Kalite: Saten %100 Pamuk Nevresim: 200x220 cm Çarşaf: 240x260 cm Standart Yastık Kılıfı: 50x70 cm (2 Adet) Volanlı Yastık Kılıfı: 50x70 cm (2 Adet) Mukavemeti yüksek kaliteli ürünlerdir. Yüksek sıklıkta ince ipliklere dokunmuş olup, bu dokuma ürüne parlaklık,tuşe ve dökümlülük kazandırır. Talimatlara uygun yıkanıldığında, ürün tüm özelliklerini korur. Makinada 40C yıkanabilir. Ağartıcı kullanılmaz. Düşük ısıda kurutulabilir. Orta ısıda ütülenebilir. Kuru temizleme yapılmaz. Zarafeti ve canlı renkleriyle saten ayrıcalığını uyku saatlerinize taşıyan Taç saten nevresim takımları, dökümlü ve parlak dokusu ile odanıza yenilik katıyor. Talimatlara uygun kullanılırsa ilk günkü renklerini uzun yıllar koruyan Taç saten nevresim takımları ile rüyalarınız taçlanıyor. Taç saten nevresim takımlarını, çamaşır makinesinde 40°C’de yıkayabilir ve orta ısıda ütüleyebilirsiniz. Ağartıcı kullanmamanızı ve kuru temizleme yapılmamasını önemle öneriyoruz. Ve Taç olarak temin ediyoruz ki
  • Zorluteks fabrikalarında üretilen bu ürünün tüm üretim süreçlerinde su ve elektrik kaynaklarını verimli olarak kullanıyor ve sürdürülebilir bir gelecek için yenilenebilir bir üretim anlayışını benimsiyoruz. Çünkü Doğa Bizim Evimiz...

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk-Saten
  • Boyut/Ebat 240 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Özellik Hava Geçirgen
  • Beden 200 x 220
  • Desen Çizgili
  • Paket İçeriği 1 - 4

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • type 0
Geri Bildirim Ver

Taç Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı - Basic Kırmızı

Yatak odalarının vazgeçilmezi arasında yer alan nevresim takımı, şık ve tarz bir görünüm oluşturur. Taç, zevkinize uygun olarak kırmızı renkteki bu takımı tasarlar. Hem sade hem de şık bir model arayanlar, Taç çift kişilik saten nevresim takımı-basic kırmızı modelini tercih edebilir. Ürün, özellikle yeni evli çiftlerin ilgi duyabileceği etkileyici bir tasarıma sahiptir. Pamuklu kumaş ve kırmızının uyumu, odanızda estetik bir görünüm yaratmanızı sağlar. Düz kırmızı kumaş üzerinde herhangi bir desen bulunmaması sayesinde, takımda bulunan her parça hareketli dekorasyona sahip odalarda da kullanılabilir. Odanızın mobilyalarına da rahatlıkla uyum sağlar. Böylelikle alanın dekorasyon bütünlüğünü koruyabilirsiniz. Taç çift kişilik saten nevresim takımı-basic kırmızı fiyat aralığını inceleyerek bütçenize uygun alışveriş yapabilirsiniz.

  • Ekstra yastık kılıfı
  • Ütü gerektirmeyen kumaş
  • Etkileyici ve canlı renk

Kaliteli ve Şık Taç Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı

Kaliteli ve Şık Taç Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı

Huzurlu bir uyku için doğru nevresim seçimi yapmak tasarım kadar önemlidir. Bu sebeple nevresim seçerken kumaş türüne dikkat edilir. Taç çift kişilik saten nevresim takımı pamuk karışımlı bir kumaşa sahiptir. Doğal materyallerin sağlıklı yapısı ve kumaşın şık görünümünden dolayı çok sık tercih edilir. Özellikle parlak kumaş dikkat çekici bir görünüm oluşturur. Pamuk ve satenin bir diğer önemli özelliği hava geçirgenliğine sahip olmasıdır. Ürünün hava sirkülasyonunu sağlaması terlemeyi önler. Böylelikle gece boyunca rahat uyuyabilirsiniz. Takım, hava alabilen kumaşlar sayesinde her mevsim kullanım olanağı sunar. Örgü tasarımı sayesinde kullanım sırasında kayganlık sorununun yaşanmasının önüne geçer. Yumuşak ve ince yapısı ile son derece zarif olan nevresim takımı, yıkama sonrası ütü gerektirmeyen kumaşlarla üretilir. Bu sayede yıkamadan sonra doğrudan kullanılabilir.

Etkileyici Tasarımıyla Taç Çift Kişilik Nevresim Takımı

Etkileyici Tasarımıyla Taç Çift Kişilik Nevresim Takımı

Bu şık ve konforlu nevresim takımı modern teknoloji kullanılarak uzman tasarımcılar tarafından üretilir. Taç çift nevresim takımı ölçüleri klasik yatak boyutlarına göre tasarlanır. Bazı yatak ölçüleri değişiklik gösterdiği için nevresimle uyumsuz olabilir. Orantısız bir görünüm oluşmaması için yatak ölçünüzü bilmeniz doğru bir tercih yapmanızı sağlar. Takımda bulunan nevresimin ölçüsü 200X220 cm’dir. Çarşaf 230X260 cm ve yastık kılıfları ise 50X70 cm ölçülerinde sunulur. Bunun yanı sıra uzun süre kullanılan nevresim takımından sıkılmamak için renk ve desenler kişinin zevkine uygun olmalıdır. Taç nevresim takımı kırmızı rengi ile sade tasarlanan odalara canlılık katabilir. Volanlı yastık kılıfları ise bu estetik görünümü tamamlar. Odanızı beyaza boyayarak kırmızı renkle hoş bir ahenk yakalayabilirsiniz. Anneler Günü gibi özel günlerde de sevdiklerinize bu takımı hediye edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Taç Saten Nevresim Takımı-Basic Kırmızı

Avantajlı Fiyatlarla Taç Saten Nevresim Takımı-Basic Kırmızı

Taç çift kişilik nevresim takımı fiyatları kumaş özellikleri, ürünün ölçüsü ve paket içeriğine göre belirlenir. Ancak, fiyat aralığının her bütçeye hitap etmesi sayesinde müşterilerin ürüne sahip olması kolaylaşır. Taç çift kişilik saten nevresim takımı-basic kırmızı yorum ve müşteri deneyimlerini okuyarak ürün hakkındaki değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Ürünü tavsiye eden müşteriler, bu modelin avantajlarını deneyimlemiş kişilerdir. Nevresim takımı seti yorgan örtüsü, çarşaf ve çift yastık kılıfından oluşur. İki yastıkla uyumayı sevenler için ideal bir seçim olabilir. Cazip fiyat aralığında sunulan bu modele bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz. Nevresim setini takım halinde kullanabileceğiniz gibi farklı parçalar ve renkler kullanarak değişiklik yapabilirsiniz. Kırmızıya yakışan renkte yastık kılıfıyla farklı bir uyum yakalayabilirsiniz. Yatak odanızın havasını değiştirecek bu şık ve konforlu ürüne Trendyol'dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.