Taç Ela 26 Cm Döküm Kek Kalıbı Beyaz

267 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Ela 26 Cm Döküm Kek Kalıbı Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİRAÇER ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: MİRAÇER ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621103577400001 Vergi Kimlik Numarası: 6211035774
    Bu ürün MİRAÇER ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç Ela Döküm Kek Kalıbı Beyaz 26 cm TAC-6582 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • v Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz en pratik ve lezzetli yiyecek, hiç şüphesiz kektir. Cevizli, havuçlu, tarçınlı, meyve parçalı veya kakaolu, misafirlerinizin damak zevkine göre nefis ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Komşularınızın veya dostlarınızın en güzel kekleri tatması için kaliteli bir kek kalıbına ihtiyaç duyarsınız. v Sağlam ve dayanıklı yapısıyla uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz döküm kek kalıpları ile çay saatleriniz tadı, misafirlerinizin damağında kalacak. Eğer hazırladığınız kekle mutfakta harikalar yaratmak istiyorsanız kullandığınız kek kalıbına önem göstermelisiniz. Kekin iyi kabarması, her tarafının eşit şekilde pişmesi ve kalıptan çıkartırkan şeklinin bozulmaması genellikle kek kalıbının kalitesiyle alakalıdır. Taç kalitesiyle sahip olacağınız döküm kek kalıpları sayesinde her zaman aynı lezzette ve görünümde kekler pişirebilirsiniz. v Döküm kek kalıbı ile leziz keklerin tadından önce görüntüsü sizi tatmin edecek. Kullanım ve pişirme kolaylığı sayesinde şık sunumlar hazırlayabilecek ve misafirlerinizi kıskandıracak kekler pişirebileceksiniz. Darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı olan döküm kek kalıbını uzun yıllar ilk günkü kalitesinde kullanabilirsiniz. NOT: Tüm ürünlerimiz fatura ile gönderilmektedir. Fatura garanti belgesi yerine geçmektedir. *TAÇ GARANTİSİNDEDİR * TÜM SİPARİŞLERİNİZ FATURA EDİLEREK KARGO EDİLİR. FATURANIZ AMBALAJ ÜZERİNDEKİ ŞEFFAF CEP İÇİNDEDİR. * KARGONUZUN DURUMUNU SAAT 19:00 İTİBARİYLE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. * KARGO HASARLARINIZ ÜCRETSİZ KARŞILANIR. FOTAĞRAFLAYIP BİZE İLETMENİZ YETERLİ.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 26
Geri Bildirim Ver

Taç Ela 26 cm Döküm Kek Kalıbı Beyaz

Taç Ela kek kalıbı ile çok sevilerek tüketilen keklerin yapımını kolaylaştırabilirsiniz. Bu kek kalıbı ile özellikle şık sunumlar elde etmek için kullanabilirsiniz. Kullanım ve pişirme kolaylığı ile lezzetli tatlılar yapmanıza olanak tanır. 7’den 70’e herkesin çok sevdiği keklerin yapımını kolaylaştıran bu ürün sıklıkla tercih edilir. Kullanışlı ve şık tasarıma sahip olan ürün, büyük beğeni toplar. Döküm malzemeden üretilen bu kek kalıbı malzemesi sayesinde ısının eşit dağılmasını sağlayarak hamur kalma ihtimalinin önüne geçer. Hamurun yapışmasını engeller ve pişirdiğiniz hamur işini üründen kolayca çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda darbelere karşı da dayanıklı olan ürün sizi her anlamda memnun eder. Uzun kullanım ömrü olmasıyla yıllar boyu lezzetli kekler yapmanıza imkan sağlar.

  • Kullanım ve pişirme kolaylığı
  • Darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı
  • Temizleme kolaylığı

Leziz Hamur İşleri için Taç Ela 26 Cm Döküm Kek Kalıbı

Leziz Hamur İşleri için Taç Ela 26 Cm Döküm Kek Kalıbı

Taç Ela 26 cm döküm kek kalıbı döküm olması sayesinde dayanıklıdır. Dolayısıyla kullanım ömrü uzun olur. Ürün sağlığa zarar vermeyen kaliteli malzemeden üretilir. Isının eşit dağıtılması ile kekin her tarafı aynı şekilde pişer. Böylece daha lezzetli tatlılar yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra döküm malzeme çok yağa ihtiyaç duymadan yapışma sorununun önüne geçer. Böylelikle pişirdiğiniz hamur işinin şekli bozulmadan kolayca servis edebilirsiniz. Bu özellikleriyle ürün size kullanım kolaylığı sağlar. Taç Ela 26 cm döküm kek kalıbı beyaz renktedir ve şık görünür. Sunumunuzu yaparken kalıbın şık ve farklı şekli sayesinde şahane görseller hazırlayabilirsiniz. 26 cm özelliği ile ideal boyutta tatlılar pişirebilirsiniz. Kekin şeklini bozmadan ve kalıba yapışmadan kolaylıkla çıkmasını sağlayabilirsiniz. Çizilmelere karşı dayanıklı yapısı ile ilk günkü pişirme performansını korur ve kalitesini kaybetmez.

Beğeni Toplayan Taç Ela 26 Cm Döküm Kek Kalıbı Beyaz

Beğeni Toplayan Taç Ela 26 Cm Döküm Kek Kalıbı Beyaz

Taç Ela 26 cm kek kalıbı, hem pişirmesi ile hem de sunumu ile herkesin beğenisini kazanır. Hamur işini pişirirken size kolaylık sağlar. Döküm kek kalıbı, ısının her tarafa yayılmasına olanak tanır ve bu sayede kısa sürede pişirme gerçekleştirerek tasarruf sağlar. Kekinizin çiğ kalmamasını ve yumuşak yapıda olmasına yardımcı olur. Üstelik trend şekli sayesinde sunumlarınız şık bir görünüm kazanır. Leziz tadın yanı sıra görüntüsüyle de iştah açan ve göz doyuran hamur işleri yapmanızı sağlar. Pişen kek, kalıbın döküm olması dolayısıyla kolayca çıkarılabilir. Kekin kalıba yapışmaması temizliğik konusunda da size fayda sağlar. Tasarımı ile göz dolduran sunumlar hazırlamanıza yardımcı olur. Markanın bu kalıbı müşteriler tarafından beğenilerek kullanılan bir modeldir. Dilerseniz satın almadan önce müşteri yorumlarını okuyarak ürünle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Avantajlı Taç Ela 26 Cm Döküm Kek Kalıbı Beyaz Fiyatları

Avantajlı Taç Ela 26 Cm Döküm Kek Kalıbı Beyaz Fiyatları

Taç Ela 26 cm döküm kek kalıbı beyaz fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkat alınarak belirlenir. Trend şekliyle müşteriler tarafından beğenilerek kullanılan kek kalıbı döküm olma özelliğiyle öne çıkar. Döküm malzeme sağlıklı yiyecekler hazırlamanıza yardım eder. Isıyı doğru ve eşit şekilde dağıtarak sorunsuz pişirme sağlar. Kullanım ve pişirme kolaylığı ile bütün ihtiyaçlarınızı karşılar. Darbelere ve de çizilmelere karşı dayanıklı yapıdadır. Bu sayede size uzun kullanım ömrü sunan ekonomik bir üründür. Hazırladığınız yiyecekler kadar onların sunumu da önemlidir. Şekli sayesinde sunum yapmayı sevenler için ideal bir modeldir. Ürün kolay temizlenebilir olması sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Markanın şık kalıbı hem pişirmeye, hem de mutfakta sunum yapmaya yardımcı tasarıma sahiptir. Taç Ela döküm beyaz kek kalıbı modeline Trendyol üzerinden uygun fiyata sahip olabilirsiniz.