Taç Döküm Tart Kalıbı Mor 26 Cm

139,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Döküm Tart Kalıbı Mor 26 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DünyanınAlışverişi Satıcı Ünvanı: MURAT PANCAREKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 7122409667400019 Vergi Kimlik Numarası: 7210248256
    Bu ürün DünyanınAlışverişi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz en pratik ve lezzetli yiyecek, hiç şüphesiz tarttır. Cevizli, havuçlu, tarçınlı, meyve parçalı veya kakaolu, misafirlerinizin damak zevkine göre nefis ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Komşularınızın veya dostlarınızın en güzel tartları tatması için kaliteli bir tart kalıbına ihtiyaç duyarsınız. Lezzetli tartlar pişirmenin püf noktası Sağlam ve dayanıklı yapısıyla uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz döküm tart kalıpları ile çay saatleriniz tadı, misafirlerinizin damağında kalacak. Eğer hazırladığınız tartla mutfakta harikalar yaratmak istiyorsanız kullandığınız tart kalıbına önem göstermelisiniz. Tartın iyi kabarması, her tarafının eşit şekilde pişmesi ve kalıptan çıkartırkan şeklinin bozulmaması genellikle tart kalıbının kalitesiyle alakalıdır. Taç kalitesiyle sahip olacağınız döküm tart kalıpları sayesinde her zaman aynı lezzette ve görünümde tartlar pişirebilirsiniz. Darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı olan döküm tart kalıbını uzun yıllar ilk günkü kalitesinde kullanabilirsiniz. Ürün ölçüsü:26 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver