Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti Silikonlu Gri 3182

899,67 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti Silikonlu Gri 3182

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atlas Züccaciye Satıcı Ünvanı: ATLAS ZÜCCACİYE OTOMOTİV TEMİZLİK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA İNŞAAT TURİZM TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bingöl Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0494007466900010 Vergi Kimlik Numarası: 4940074669
    Bu ürün Atlas Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç Granit Plus 3 LÜ Sahan Seti Slikonlu Gri (TF)

Ürün Özellikleri

  • Hacim 2,3 L
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 20 cm
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti Silikonlu Gri

Kullanışlı özellikler sağlayan kaliteli mutfak gereçleri her evin ihtiyacıdır. Yemek pişirme amacıyla kullanılan tencereler, göz alıcı tasarımlarıyla ön plana çıkar. Taç markası tarafından granit materyaller kullanılarak tasarlanan tencere seçenekleri, oldukça işlevseldir. Taç granit plus 3'lü sahan seti silikonlu gri rengi ile mutfaklara şıklık katar. Özel teknolojiler ile hazırlanan model, set olma özelliği sayesinde son derece avantajlıdır. Farklı boyutlardaki ürünlerden meydana gelen bu set, çeşitli miktarlarda yemek pişirme imkanı sunar. Özel taban yapısı lezzetli yiyecekler hazırlanmasına olanak tanır. Ayrıca yüksek ısıya karşı dayanıklı olma özelliği de güvenli kullanım açısından önemlidir. Şık tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken bu sahan seti, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Mutfakta keyifli zaman geçirmek için bu modeli deneyimleyebilirsiniz.

  • Avantajlı set içeriği
  • Kaliteli materyal yapısı
  • Kullanışlı tasarım

Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti Avantajları

Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti Avantajları

Yemek pişirme konusunda temel ihtiyaç olan tencerelerin set halinde sunulması birçok açıdan avantajlıdır. Görsel olarak aynı tasarıma sahip olan tencere modellerinin bir arada kullanılması mutfaklara şık bir hava kazandırır. Dekorasyona ve düzene önem veren kişiler için kullanılan malzemelerin dış görünüşü de son derece önemlidir. Gri rengiyle ön plana çıkan bu set, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Ayrıca aynı anda birden fazla yiyecek hazırlamaya da olanak tanır. İdeal boyutlarıyla beğeni toplayan Taç granit plus sahan seti müşteriler için özel olarak dizayn edilir. Taç 3182 granit plus 3'lü sahan seti silikonlu gri rengi ile birçok mutfak dekorasyonuna uyum sağlar. Estetik görünümüyle dikkat çeken ürünler, şık kulp ve kapak tasarımı sayesinde sevilerek tercih edilir. Avantajlı kullanım sunan bu seti güvenle tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti Fiyatı ve Yorumları

Taç 3182 granit plus 3'lü sahan seti silikonlu gri kullananlar set içeriğinde yer alan malzemeler hakkında görüşlerini dile getirir. Farklı boyutlarda tasarlanan modeller, kullanışlı ve fonksiyonel özellikler sunar. Set içerisinde yer alan ürünlerin boyutları sırasıyla 18 cm, 20 cm ve 22 cm olarak tasarlanır. Küçük ve büyük miktarda yiyecek hazırlamak için yeterli olan boyutlar, müşterilerin beğenisini kazanır. Marka tarafından özenle tasarlanan hacimler, standart boyut aralıkları sunar. Ayrıca memnuniyet sağlayan özellikler arasında kulp ve kapak tasarımı da ön plana çıkar. Silikon ve ısıya dayanıklı olan kulp malzemesi, kapağın tutma sapında da yer alır. Bu sayede oldukça güvenli olan ürünler, uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilir. Taç 3182 granit plus 3'lü sahan seti silikonlu gri yorumları sayesinde müşterilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz.

Kaliteli Tasarımıyla Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti

Kaliteli Tasarımıyla Taç Granit Plus 3'lü Sahan Seti

Taç markası tarafından geliştirilen bu set avantajlı özellikleriyle ön plana çıkar. Ürünlerin dış kaplaması 600 derecelik ısıya karşı dayanıklı olacak şekilde dizayn edilir. Ayrıca kulp ve kapak tutma sapı için kullanılan materyaller, yüksek sıcaklıklara karşı dirençlidir. Güvenli bir kullanım sürecine sahip olan ürün, görsel açıdan bütünlük yakalayan kulpları ve kapak tasarımıyla da estetik bir duruş sergiler. Ürünlerin üretiminde kullanılan tüm materyaller, çizilme ve aşınma gibi durumlara karşı elverişlidir. Öte yandan üç katlı iç kaplama teknolojisine sahip olan bu set, gelişmiş teknik özellikleriyle de dikkat çeker. Eşit ısı dağılımı sağlayan iç taban tasarımı, yemeklerin dengeli pişmesine olanak tanır. Taç 3182 granit plus 3'lü sahan seti silikonlu gri fiyatı ürünlerin detayları ve özellikleri doğrultusunda belirlenir. Kaliteli tasarıma sahip olan bu sahan setini Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.