Taç Petrina Jakar Çift Kişilik Pike Takımı Pembe

1.799 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.887,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.915,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.975 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Petrina Jakar Çift Kişilik Pike Takımı Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Keklik Çeyiz Dünyası Satıcı Ünvanı: SADIK KEKLİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5420140988
    Bu ürün Keklik Çeyiz Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Ürün içeriği: Pike: 230X250 cm Fıtted: 160X200 cm Biyeli Standart Yastık Kılıfı: 50X70 cm 2 Adet >Ambalaj: Kutu >Ebat:Çift Kişilik >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:Pembe >Yıkama talimatı:Normal yıkama 40° Ağartma Yapılmamalı Ütülenmez Kuru temizleme yapılmaz >Kalite:%50 PAMUK %50 POLYSTER

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 230 x 260
  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Taç Jakar Pike Takımı Çift Kişilik Petrina Pembe

Pike takımı, yatak odası tekstili denince akla ilk gelen ürünlerdendir. Şık ve kullanışlı takımlar, yatak odalarının vazgeçilmezi olarak tanımlanabilir. Yaz aylarında ve sıcak havalarda yorganların yerine tercih edilir. Yatak odası dekorasyonunu tamamlayan bir pike, bir çarşaf ve yastık kılıfından oluşur. İnce olması sayesinde rahat bir uyku çekmenize olanak tanır. Aynı zamanda dolabınızda fazla yer kaplamaz. Taç jakar pike takımı vücut sağlığınız düşünülerek %100 pamuk kumaştan üretilir. Taç jakar pike takımı çift kişilik lastikli çarşafı ile yatak üzerinde sabit bir görünüm sağlar ve sürekli düzeltmeyi gerektirmez. Lastikli çarşaf hem kullanışlı hem de şık bir görünüme sahiptir. Set içerisindeki tüm ürünlerin ebatları yatak ve yastıkların boyutları dikkate alınarak belirlenir. Ürün, jakarlı kumaşı ile şık bir görünüm yaratır.

  • %100 pamuklu malzeme
  • Jakarlı kumaş
  • Lastikli çarşaf

Sade Tasarımı ile Taç Jakarlı Pike Takımı

Sade Tasarımı ile Taç Jakarlı Pike Takımı

Taç jakar pike takımı çift kişilik güzel bir petrina pembe rengine sahiptir. Bu renk ile saf enerjiyi ve duruluğu temsil eder. Yatak odası dekorasyonunda duru ve sade bir görünüm sağlar. Ayrıca jakarlı kumaşı ve motifleri ile ortama şıklık katar. Renk tonlarının dengeli dağılımı ve pike üzerindeki minimal motifler gözü yormaz, kolay kombinleme imkanı tanır. Sade modeli diğer nevresim takımlarınız ile birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Jakar pike takımı Taç kalitesi ile yatak odalarınızda uzun soluklu kullanım olanağı sunar. Pamuklu kumaşı konforlu ve yumuşak bir hissiyat verir. Hava geçirgenliği ve nem çekme özelliği sayesinde sağlıklı bir gece geçirebilirsiniz. İnce olması sayesinde katlandığında fazla yer kaplamayan ürünü rahatlıkla dolap içinde muhafaza edebilirsiniz. Aynı zamanda sahip olduğu tasarımıyla odanızın dekorasyonunda kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Şık Taç Jakar Pike Takımı Çift Kişilik Petrina Pembe

Şık Taç Jakar Pike Takımı Çift Kişilik Petrina Pembe

Uyku sağlığınız için yatak kalitesi kadar yatak odası tekstili de büyük önem taşır. Taç jakar pike takımı çift kişilik petrina pembe ürünü %100 pamuklu kumaştan üretilir. İçerisinde pamuk bitkisinin kozalarında elde edilen ve doğal liflere sahip olan bir elyaf kullanılır. Taç jakar pike takımı çift kişilik petrina pembe 60226441 herhangi bir estetik bileşen içermez. Hava geçirgenliği ve nem çekme kapasitesi yüksektir. Her mevsim kullanıma uygun olan bir yapıya sahiptir. Pamuk kumaşlar yumuşak olup tekstil ürünlerinde rahatlık hissi verir. İnsan derisi için oldukça sağlıklıdır. Alerjik reaksiyonlara sebep olmayan doğal liflerden oluştuğu için yatak odası tekstilinde sıklıkla tercih edilir. Pamuklu kumaşlar dayanıklı ve uzun ömürlü olması ile bilinir. Taç jakar pike takımı çift kişilik petrina pembe kullananlar için ürünün kaliteli kumaş yapısı ile yüksek konfor sunulması hedeflenir.

Taç Jakar Pike Takımı Çift Kişilik Petrina Pembe Özellikleri

Taç Jakar Pike Takımı Çift Kişilik Petrina Pembe Özellikleri

Taç jakarlı pike takımı çift kişiliktir. 1 adet jakarlı pike, 1 adet lastikli çarşaf ve 2 adet yastık kılıfından oluşur. Pike ebatı 230 x 250 cm, çarşaf ebatı 160 x 200 cm ve yastık kılıfları 50 x 70 cm ebatlarındadır. %100 pamuk kumaştan üretildiği için sağlıklıdır. Örtü yüzeyi, jakarlı kumaş kullanıldığı için çekici ve estetik motiflerden oluşur. Yıkama talimatlarına göre ağartıcı kullanmadan 40°C’de yıkanabilir. Makinede kurutma yapılabilen ürün kolay ütülenebilir. Yıkama talimatlarına uyulması ürünün ömrünü uzatır. Taç jakar pike takımı çift kişilik petrina pembe fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Pamuklu kumaşı ile dikkat çeken bu ürün sıklıkla tercih edilir. Taç jakar pike takımı çift kişilik petrina pembe yorumları ve değerlendirmeler için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.