Taç Tac Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Romy Gri

2.145 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Tac Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Romy Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adora Tekstil Satıcı Ünvanı: ADORA TEKSTİL VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008085245100014 Vergi Kimlik Numarası: 0080852451
    Bu ürün Adora Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: Taç Ürün Tipi: Nevresim Takımı Kalite: %100 Pamuk Nevresim: 200x220 cm Çarşaf: 230x260 cm Yastık Kılıfı: 50x70 cm (2 Adet) Zarafeti ve canlı renkleriyle saten ayrıcalığını uyku saatlerinize taşıyan Taç saten nevresim takımları, dökümlü ve parlak dokusu ile odanıza yenilik katıyor. Talimatlara uygun kullanılırsa ilk günkü renklerini uzun yıllar koruyan Taç saten nevresim takımları ile rüyalarınız taçlanıyor. Taç saten nevresim takımlarını, çamaşır makinesinde 40°C’de yıkayabilir ve orta ısıda ütüleyebilirsiniz. Ağartıcı kullanmamanızı ve kuru temizleme yapılmamasını önemle öneriyoruz. Ve Taç olarak temin ediyoruz ki
  • Zorluteks fabrikalarında üretilen bu ürünün tüm üretim süreçlerinde su ve elektrik kaynaklarını verimli olarak kullanıyor ve sürdürülebilir bir gelecek için yenilenebilir bir üretim anlayışını benimsiyoruz. Çünkü Doğa Bizim Evimiz...

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Materyal Pamuk-Saten
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Gri
  • Beden Çift Kişilik

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Taç Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Romy Gri

TAÇ markası, yatak odası tekstil ürünleri modelleriyle ilk sıralarda yer alır. Marka, yatak odasının vazgeçilmez ürünlerinden biri olan nevresim takımlarında sıklıkla saten kullanır. Saten nevresimler kendi içerisinde ikiye ayrılarak, polyester saten ve pamuklu saten olarak karşınıza çıkar. TAÇ çift kişilik saten nevresim takımı Romy gri %100 pamuk saten kumaşla tasarlanır. Pamuklu saten 86’lı dokunma özelliğiyle hava geçirgenliğine sahiptir ve bu sebeple ciltle uyum sağlayarak bütün gece nefes alır. Cilt nefes aldığı için de uyku kalitesi artar. Hem çiçek hem de geometrik desenli ürün, göz yormayan renkleri ve sade tasarımıyla müşterilerin dikkatini çeker. TAÇ çift kişilik saten nevresim takımı Romy gri kullananların deneyimlerine yorumlar kısmından ulaşabilir, aklınıza takılan soru işaretleri olduğunda bu sorulara cevap bulabilirsiniz.

  • Hafif kumaş
  • Lastiksiz çarşaf
  • Dökümlü görünüm

TAÇ Marka Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Özellikleri

TAÇ Marka Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Özellikleri

Yatak odası dekorasyonunu tamamlayan TAÇ çift kişilik saten nevresim takımı şık bir tasarıma sahip olmasıyla tercih edilir. Ürün sizi ve tarzınızı ifade ederken aynı zamanda göze de hitap eder. Renkleriyle de estetik olan Romy, pozitif enerji veren tasarımıyla dikkat çeker. Kumaşı pürüzsüz, dolgun, yumuşak dokusuyla parlak bir görünüme sahiptir. Dökümlü duruşuyla tercih edilen modelin hafif olması, tercih edilmesine sebep olan özelliklerden biridir. Nevresim takımlarında kullanılan kumaşın kalitesi kadar faydalı özellikleri de önemlidir. Pamuklu saten kumaş, 86 tel sıklığında ince pamuk saten ipliklerle dokunduğu için dayanıklı bir yapıya ve hava geçirgenliğine sahiptir. İnce iplikle dokunması, yıkama özelliklerinin de hassas olabileceğini ifade eder. TAÇ çift kişilik saten nevresim takımı Romy gri 60251122 koduyla sunulan ürünü sevdiklerinize hediye edebilir veya kendiniz için değerlendirebilirsiniz.

Cazip TAÇ Çift Kişilik Nevresim Takımı Romy Gri Fiyatları

Cazip TAÇ Çift Kişilik Nevresim Takımı Romy Gri Fiyatları

TAÇ çift kişilik saten nevresim takımı Romy gri fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu modelin üretiminde kullanılan su ve elektrik gibi enerji kaynakları verimli bir şekilde kullanılır. Doğa dostu bir yaklaşımla sunulan, geri dönüştürülebilir ve yenilenebilir olan bu ürün paketinde 200x200 cm nevresim, 230x260 cm çarşaf, 50x70 cm 2 adet yastık kılıfı bulunur. Pamuk satenden üretilerek dört parçadan oluşan model, özel dokuma tekniği sayesinde dayanıklıdır ve uzun süreli kullanım imkanı sunar. Yıkama ve kurulama talimatlarına uyulduğunda ilk günkü görüntüsünü ve dokusunu koruyabilir. Uzun süre kullanılabildiği ve saklanabildiği için çeyizlerde de zarif eşyalar arasında yerini alır. Romy nevresim setinin iri çiçekli motifleri zamansız bir modayı yansıtır. Her döneme uyum sağlayan renk ve desenlerle yatak odanıza bahar havası getirebilirsiniz.

TAÇ Romy Gri Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Yorumları

TAÇ Romy Gri Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Yorumları

İnternet üzerinden alışveriş yapan müşteriler için diğer müşterilerin değerlendirmeleri çok önemlidir. Ürünleri satın alan gerçek kişilerin paylaştığı deneyimler, kullanım detayları hakkında yol gösterici bilgiler verir. TAÇ çift kişilik saten nevresim takımı Romy gri yorumları arasında model hakkında yazılan tarafsız fikirleri bulabilirsiniz. Sağlıklı uyku deneyimi için tercihler arasında olan ürünü yorumlar kısmındaki paylaşımlarla yakından tanıyabilirsiniz. Önceden satın alan müşterilerin paylaştığı olumlu veya olumsuz deneyimlerle, ürünün size uygun olup olmadığını kolayca öğrenebilirsiniz. Deneyim, bilgi ve öneriler dışında bu ürünü satın alanlar tarafından neden tercih edildiğini de yorumlar kısmında bulabilirsiniz. Yazılı beyanların yanı sıra paylaşılan görsellerle de detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kaliteli uyku için destek sunan bu ürünü Trendyol’dan bütçenize uygun avantajlarla ve güvenli ödeme sistemiyle hızlıca satın alabilirsiniz.