Taç Tek Kişilik Ranforce Nevresim Takımı Cloud Lastikli 160 Cm X 220 Cm

947 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL1.069 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.198 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Tek Kişilik Ranforce Nevresim Takımı Cloud Lastikli 160 Cm X 220 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Derya Home Satıcı Ünvanı: DERYA HALI MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MAMÜLLERİ İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293007333800019 Vergi Kimlik Numarası: 2930073338
    Bu ürün Derya Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: Zarif Cloud Desen:Nevresim takımının özel Cloud deseni, yatak odanıza hafiflik ve zarafet katıyor. Modern tasarımı, her türlü dekorla uyum sağlar.
  • Yüksek Kaliteli Malzeme:Takım, pamuklu ranforce kumaş kullanılarak üretilmiştir. Bu malzeme, hem konforu hem de uzun ömürlü kullanımı bir araya getirir.
  • Tek Kişilik Uyum:Tek kişilik yataklar için özel olarak tasarlanmış olan bu nevresim takımı, yatağınıza tam uyum sağlar.
  • Kolay Bakım:Tek Kişilik Ranforce Nevresim Takımı Cloud, temizliği kolaylaştıran makinede yıkanabilir bir özelliğe sahiptir. Bakımı konusunda size pratiklik sunar.
  • Üç Parça Set:Bu set, nevresim takımı ile birlikte iki yastık kılıfını içerir, böylece yatak odanızın dekorunu tamamlar.
  • Ürün özelliklerinevresim : 160x220 içarşaf : 100x200 (lastikli)yastık kılıfı : 50x70 ( 1 adet)%100 pamukyıkama talimatlarımaksımum 40°c de yıkayınız.ağartıcı kullanmayınız.makinede kurutma yapıp düşük isıda ütülenebilinir.kuru temizleme yapılmaz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Boyut/Ebat 100 x 200
  • Renk Kırmızı
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Çizgili

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% pamukyıkama
Geri Bildirim Ver

Taç Tek Kişilik Ranforce Nevresim Takımı Cloud

Taç Ranforce serisi, estetik formu ve modern tasarımı ile pek çok kişinin dikkatini çeker. Özel yansıması ve ince dokuması ile oldukça şık bir duruş sergileyen ürün, içeriğinde kullanılan pamuk materyali sayesinde yüksek kalite ortaya koyar. Markanın tek kişilik nevresim takımı, ideal boyutu ve ağırlığı ile kullanım kolaylığı sağlar. Geniş bir kitleye hizmet sağlayarak pek çok farklı alanda kullanıma uygunluk sağlar. Modern detayları ve geometrik desenleriyle kullanışlı bir yapı oluşturan bu nevresim takımı, müşteri memnuniyeti oluşturarak favoriler arasında yer alır. Ranforce nevresim takımı içerisinde nevresim ve yastık kılıfı bulunur. Ergonomik yapısı ile hayatınızı kolaylaştıran ve konforlu bir müşteri deneyimi sunan takımda nevresim boyutu 160x220 cm iken yastık boyutu 50x70 cm’dir.

  • Üstün kalitede tasarım
  • Pamuklu kumaşı ile maksimum konfor
  • Modern ve çağdaş detaylar

Özgün Tasarımı ile Taç Tek Kişilik Ranforce Nevresim Takımı

Özgün Tasarımı ile Taç Tek Kişilik Ranforce Nevresim Takımı

Günden güne geliştirilmiş ürün seçeneklerini beğeninize sunan marka, ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verir. Taç tek kişilik Ranforce nevresim takımı, pek çok kişinin vazgeçilmezi olmayı başarır. Özgün tasarımı ve ince işçiliği ile göz dolduran ürün, konforlu bir deneyim için zemin hazırlar. Taç markasının bu modeli, etkileyici deseni ile kullanıldığı yere farklı bir atmosfer katar ve üstün kalitesini gözler önüne serer. Üreticileri tarafından özenli bir şekilde tasarlanan model, içeriğinde alerji yapabilecek herhangi bir materyal bulundurmaz. Hassas ciltlere özel olarak hazırlanan Taç nevresim takımı Ranforce, size güvenli kullanım imkanı sunar. Şık zarif görünümü ile pek çok dizayna uyum sağlar ve dayanıklı materyali ile uzun ömürlü kullanım olanağı tanır. Yaş ve cinsiyet ayrımı olmaksızın geniş bir kesime hitap ettiği için fazlasıyla rağbet görür.

Modern ve Çağdaş Çizgileri Olan Seçenekler

Modern ve Çağdaş Çizgileri Olan Seçenekler

Gelişen teknolojiyle birlikte kaliteli ve konforlu tasarımlar ortaya çıkaran marka, aynı zamanda göz kamaştırıcı seçenekler sunar. Modern ve çağdaş çizgileri olan bu ürünler, bulunduğu alanda mükemmel bir duruş sergiler. Pamuklu materyaliyle konforlu deneyim sunarken beden üzerinde oluşan negatif enerjiyi de alır. Böylece oldukça başarılı bir dinlenme sürecine sahip olmanızı sağlar. Estetik tasarımıyla göze hitap eden Taç tek kişilik Ranforce nevresim takımı Cloud ürünü, benzersiz bir deneyim sunar. Pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alan bu tasarım, özel yapısı ve kumaş türü açısından üst düzey kalite sergiler. Geniş kullanım alanına sahip olan Taç tek kişilik Ranforce nevresim takımı Cloud yorumları ise genel olarak olumlu yöndedir. Maksimum memnuniyet yaratan ürün, çağdaş çizgileriyle modern bir seçenek olarak karşınıza çıkar.

Estetik Formuyla Göz Dolduran Ürün Fiyatları

Estetik Formuyla Göz Dolduran Ürün Fiyatları

Ürünler, üstün kalitede olmasına rağmen uygun fiyatlarıyla dikkat çeker. Dayanıklı ve sağlıklı materyallerle üretilen tasarımlar, yüksek konfor sunarak ihtiyaçlarınızı eksiksiz şekilde karşılar. Taç tek kişilik Ranforce nevresim takımı Cloud fiyatı, kalitesiyle karşılaştırıldığında bütçe dostudur. Ayrıca çok çeşitli indirimlerden yararlanarak bu ürünleri oldukça ekonomik fiyatlar üzerinden elde etmeniz de mümkün olur. Her bütçeye uygun fiyatları ile talep gören ürünler, uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılır. Tasarımında ilgi çekici detaylar barındıran ve farklı tarzlara hitap eden takımlar, bulunduğu odanın dekorasyonuna da estetik bir görünüm katar. Dilediğiniz zaman Trendyol üzerinden Taç markasının bu ürününe ulaşabilir ve özelliklerine detaylı olarak bakabilirsiniz. Ayrıca diğer müşterilerin yorumlarına göz atarak alışverişinizi çok daha güvenli hale getirebilir ve saniyeler içerisinde siparişinizi oluşturabilirsiniz.