Taç Tulip Kahve Fincan Seti Renkli

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Tulip Kahve Fincan Seti Renkli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ Satıcı Ünvanı: TUĞBA YEŞİLFİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9510852254
    Bu ürün GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tulip Kahve Fincan Seti Renkli

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 90 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Taç Tulip Kahve Fincan Seti Renkli

Kahve, günlük yaşantıda tüketilen bir içecek türüdür. Evlerde, kafe ve restoranlarda, kahve içmeyi daha keyifli hale getirmek için fincan takımları kullanılır. Taç Tulip kahve fincan seti renkli tac-6814 canlı renkleri ve estetik tasarımıyla beğeni toplar. Ürünün, kullanımı ve temizliği kolay olduğundan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Taç Tulip kahve fincanı ile sunumlara dikkat çeken bir şıklık ve sohbetlerinize renk katabilirsiniz. Ürünün temizliği kolaydır ve zarif tasarımı ile kahve seven insanların ilgisini çeker. Ürün 6 adet fincan ve 6 adet fincan altlığı ile 12 parçadan oluşur ve 6 kişilik sunumlar için uygundur. Sunulan lezzetli ikramlıklar, şık fincan takımları ile servis edildiğinde etkileyici sunumlar yapabilmenizi sağlayan bu modele siz de sahip olabilirsiniz.

  • 6 farklı renkten oluşan fincanlar
  • Şık ve sade tasarım
  • Estetik sunum imkanı

Taç Tulip Kahve Fincanı Takımı ile Kahve Keyfi

Taç Tulip Kahve Fincanı Takımı ile Kahve Keyfi

Günlük yaşantının yoğunluğunda kahve molalarına sıklıkla ihtiyaç duyulur. Taç Tulip kahve fincan seti renkli fincanları ile arkadaş toplantılarına ve molalara etkileyici bir hava katar. Fincanların imalatında kullanılmak üzere, müşteri tercihleri doğrultusunda renk ve modeller titizlikle belirlenir. Ürün, modern görünümü ve canlı renkleri ile dikkat çekerken şık tasarımı sayesinde merak uyandırır. Ürün içeriğindeki fincan boyutları 115 ml hacmindedir. Taç Tulip kahve fincan seti renkli kullananlar için ideal fincan ölçüsü düşünülerek incelikle tasarlanır. Düzenlediğiniz davetlerde, konuklarınızın ilgisini uyandırır ve estetik bir detay olarak dikkat çeker. Ergonomi düşünülerek tasarlanan kulbu sayesinde parmağa rahatça oturur. Şık bir tasarıma sahip olan bu ürün ile tüm davetlerinizde stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca ürünü özel günlerde sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza hediye etmek amacıyla satın alabilirsiniz.

Renkli Tasarımı ile Taç Tulip Kahve Fincan Seti

Renkli Tasarımı ile Taç Tulip Kahve Fincan Seti

Kahve içmek bedeni ve zihni daha dinç tutmada etkilidir. İdeal dozda tüketildiğinde vücuda belirli faydaları olduğu bilinir. Özgün ve özel tasarımıyla Taç Tulip fincan seti, misafirleriniz ile geçireceğiniz güzel zamanlarda size eşlik eder. Setin renkleri, yeşil, beyaz, pembe, siyah, sarı ve maviden oluşur. Ürünün ağız kısmında ve tabak kenarlarında kulp ile uyumlu aynı altın sarısı yaldız kullanılır. Ürün, 115 ml hacmi ile ideal kahve miktarı için uygundur. Şık tasarımı ile ön plana çıkan ürünle renk detayları sayesinde etkili sunumlar yapabilirsiniz. Taç kahve fincan takımı müşteri beğenileri dikkate alınarak tasarlanır. Kaliteli malzemeler tercih edilerek tasarlanan ürün, renkli dizaynı ile görsel bir şölen yaşatır. Bu ürün yakınlarına ve arkadaşlarına etkileyici bir hediye vermek isteyenler için güzel ve şık bir alternatiftir.

Taç Tulip Kahve Fincan Seti Renkli Fiyatları ve Yorumları

Taç Tulip Kahve Fincan Seti Renkli Fiyatları ve Yorumları

Mutfak malzemelerinden biri olan kahve fincan takımları, her evin ihtiyacıdır. Klasik görünüme modern bir yaklaşım katan Taç Tulip kahve fincan seti renkli dizaynı ile ön plana çıkar. Ürünün özgün ve çağdaş tasarımı, kullanıldığı organizasyonlarda fark yaratır. Ürün, parça sayısı ile 6 kişilik davetlerde kullanılmak üzere tercih edilebilir. Ayrıca, vitrinlerde sergilemek için seçkin bir modeldir. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan ürünü tüm sunumlarda rahatlıkla kullanmanız mümkün. Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz keyifli vakitlerde, ürünün zarif tasarımı ile misafirlerinizi etkileyebilirsiniz. Hediye etmek için etkileyici bir seçenek olan bu ürün sayesinde sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Taç Tulip kahve fincan seti renkli fiyatları ürünün özellikleri dikkate alınarak belirlendiği için birçok müşteri için uygundur. Taç Tulip kahve fincan seti renkli yorumları için Trendyol’u inceleyebilir, ürüne buradan sahip olabilirsiniz.