Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4mm

637,40 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atlas Züccaciye Satıcı Ünvanı: ATLAS ZÜCCACİYE OTOMOTİV TEMİZLİK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA İNŞAAT TURİZM TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bingöl Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0494007466900010 Vergi Kimlik Numarası: 4940074669
    Bu ürün Atlas Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç Ultra Granit 2'li Set Set İçeriği
  • -26 cm Tava -20 cm Sahan TEKNİK ÖZELLİKLER GARANTİ 2 Yıl Garantilidir. KULPLAR Isınmayan Bakalit Kulplar PFoA Kesinlikle PFoA (Kanserojen) İçermez İÇ KAPLAMA Çizilmelere Karşı Dayanıklı İç Yüzey KALINLIK 4 mm BOYUT 26 cm Tava & 20 cm Sahan

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Boyut/Ebat 26
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4 Mm

Taç ultra granit tava sahan set 4 mm modeli, ikili set halinde satışa sunulur. Mutfakta pratiklik sunan bu ürün, oldukça dayanıklı yapısıyla uzun süreli şekilde kullanılabilir. Kullanışlı bir yapısı vardır. Ayrıca ısınmayan bakalit kulplara sahiptir. Bu özelliğinden dolayı rahat bir kullanım sunar. Ürünün üretiminde kullanılan malzemeler, kanserojen madde içermez. Bu noktada sağlıklı bir şekilde güvenle kullanılabilme fırsatı sunar. Özellikle tava ve sahan, tercih edilirken çizilmelere karşı dayanıklı olmasına dikkat edilir. Taç markasına ait ultra granit tava ve sahan seti, çizilmelere karşı dayanıklı iç yüzeye sahip olarak büyük avantaj sağlar. Siz de bu ürünü satın alarak, mutfağınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım fırsatına sahip olabilirsiniz.

  • Dayanıklı iç yüzey
  • Isınmayan bakalit kulp
  • Kaliteli malzeme

Kaliteli Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4 Mm Özellikleri

Kaliteli Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4 Mm Özellikleri

Set halinde satılan bu ürün içerisinde yer alan tava ve sahanın sahip olduğu teknik özellikler, son derece dikkat çekicidir. Bu ürünlerin ebatları da dikkat çeker. Tavanın boyutu 26 cm’dir. Sahanın boyutu ise 20 cm şeklindedir. Her iki parçanın da kalınlığı 4 mm olarak ifade edilir. Granit malzemeden üretilen bu ürün, dayanıklı yapısı ile de dikkat çekicidir. Ürün, kullanım esnasında herhangi bir çizilmeye karşı dayanıklılık gösterdiği için müşteriler son derece memnun kalırlar. Taç ultra granit tava sahan set 4 mm yorum yapan kişilerce tarafından ürünün özelliklerinden dolayı memnun kalındığı belirtilir. Mutfaklarda kullanım kolaylığı sağlayarak kısa sürede istenilen yemeklerin pişirilmesine olanak sunar. Siz de bu ürünü satın alabilir ve yemeklerinizi tam istediğiniz şekilde pişirebilirsiniz. Taç ultra granit sahan seti, sizin bütün ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verir.

Kullanışlı ve Pratik Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4 Mm

Kullanışlı ve Pratik Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4 Mm

Taç ultra granit tava sahan set 4 mm kullananlar tarafından ürünle ilgili pek çok avantajdan bahsedilir. Ürün içerisindeki tavan ve sahanın granit yapıda olmasının yanı sıra dayanıklı bir yapısının bulunması, bu avantajlar arasında yer alır. Uzun süreli bir kullanıma olanak sağlayarak mutfaktaki bütün gereksinimleri en iyi şekilde karşılar. Ürünü kullanan müşteriler sahip olduğu avantajlardan dolayı diğer kişilere bu seçeneği önerirler. Granit tava sahan seti, mutfaklarda istenilen ölçüde pratiklik sağlar. En güzel yemeklerin pişirilmesine olanak tanır. Tüm bu avantajların yanında ürün, müşterilere fiyat açısından da avantaj sağlar. Uygun fiyatlı şekilde mükemmel özelliklere sahip bu ürünü satın alabilme fırsatı elde edilebilir. Mutfağınızda işinizi fazlasıyla kolaylaştırıp rahat bir kullanım sunacak bir tavan ve sahana ihtiyacınız varsa bu ürün tercih etmeniz en doğru seçenek olur.

Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4 Mm Fiyat Aralıkları

Taç Ultra Granit Tava Sahan Set 4 Mm Fiyat Aralıkları

Pek çok kişi tarafından tercih edilen Taç ultra granit tava sahan set 4 mm fiyat seçenekleri ile de müşterileri memnun eder. İkili set halinde satılan bu ürün, ekonomik fiyat seçenekleriyle müşterilere sunulur. Böylelikle ürünü kolay bir şekilde satın alabilme imkanı elde edilebilir. Fiyatına ürünün bazı özellikleri etki eder. Bu noktada; kullanılan malzeme, çizilme ya da darbelere karşı dayanıklılık göstermesi ve üst düzey kaliteye sahip olması gibi detaylar fiyatında belirleyicidir. Mutfaklarda hem yemeklerin pişirilme süresi açısından hem de gösterdiği dayanıklılık özelliğiyle son derece avantajlı bir kullanım sunar. Siz de Taç ultra granit tava sahan set 4 mm satın almak için Trendyol fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Bu sayede ürüne son derece hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilme imkanı elde edebilirsiniz.