Taç Ultra Classic 3 Parça Granit Tencere & Tava Seti Gri

808 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Ultra Classic 3 Parça Granit Tencere & Tava Seti Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neden biogranit? -sağlıklıdır. Ileri teknoloji ürünüdür. -üretimde kullanılan malzemeler sertifikalıdır, zararlı bir madde içermemektedir. -granit görünümlü güçlendirilmiş yüzeyi ile çizilmelere karşı olağanüstü dayanıklıdır. -maksimum yanmaz yapışmazlık sağlayan özelliğinden dolayı leke tutmaz ve kolay temizlenebilir. -muadillerine göre çizilmelere karşı 7 kata kadar dayanıklıdır. -bulaşık makinesinde yıkanabilir. Set içeriği
  • 26 cm karnıyarık tencere + kapak 26 cm tava Özellikler
  • Leke tutmayan dış yüzey Maksimum yanmaz yapışmazlık sağlayan iç kaplama Kullanımı kolay şık kulplar Malsimum zaman ve enerji tasarrufu, Kolay temizlenen granit iç ve dış kaplamaya ve 4 mm kalınlığında gövdeye sahiptir. Isıya dayanıklı özel cam kapağı sayesinde pişirme sürecinin kolayca takip edilmesini sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Gri
  • Boyut/Ebat 26
  • Hacim 3 - 5 L
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Taç Ultra Klasik Granit 2'li Tava Tencere Seti

Tencere ve tavaların kalitesi, hazırlanan tüm tariflerin daha lezzetli ve iştah açıcı olmasında etkilidir. Taç Ultra klasik granit 2'li tencere seti, sevdiklerinize lezzetli ve sağlıklı tarifler hazırlayabilmenize yardımcı olur. Şık tasarımlarıyla herkesin beğenisini kazanan tencere seti, kalitesiyle de mutfakta çalışmayı pratik ve keyifli hâle getirir. Dayanıklı ve sağlıklı granit kaplama, yemek pişirirken hem zamandan hem de yağdan tasarruf etmeye yardımcı olur. Taç Ultra granit 2'li set, sığ bir tencere ve tek saplı tavadan oluşur. Setin iki parçası da hem sulu hem de az yağlı yemekleri hazırlamak için son derece uygundur. Zarif sap ve kulp tasarımları, ürünleri içi doluyken de rahat hareket ettirebilme imkânı verir.

  • Materyal: Biogranit
  • Ebat: 26 cm karnıyarık tencere, 26 cm tava
  • Özellik: Yanmaz yapışmaz

Taç Ultra Klasik Granit 2'li Tencere Ebatları Nedir?

Taç Ultra Klasik Granit 2'li Tencere Ebatları Nedir?

Taç Ultra klasik granit 2'li tencere seti, birçok yemek hazırlığı için son derece kullanışlı ve kalitelidir. 6 cm yükseklikteki tencere duvarları, pişirme sırasında çevreyi ve sizi mutfak kazalarından korur. Aynı zamanda sahip olduğu duvar ve taban teknolojileri, yemeğin tüm suyunu ve buharını içinde tutarak pişirme imkânı verir. Set içeriğinde yer alan tava ve tencerenin ikisi de 26 cm çapa sahiptir. Bu ebat, 4-6 kişilik ailelerin yeterli miktarda yemek pişirilebilmesine elverişlidir. Taç Ultra klasik 2'li tencere setinin iki parçası da aynı boyutta olduğu için cam kapak dönüşümlü olarak kullanılabilir. Metal kulplu cam tencere kapağı, 26 cm çapa sahip tavayla da rahatlıkla uyum sağlar. Set hem kapak uyumluluğu hem de ideal pişirme boyutu ile son derece kullanışlıdır.

Taç Klasik 2'li Tencere Üretim Kullanılan Malzemesi Nedir?

Taç Klasik 2'li Tencere Üretim Kullanılan Malzemesi Nedir?

Taç Ultra Klasik granit 2'li tencere seti, gri granit yüzey ve metal saplardan oluşur. Yanmaz yapışmaz özelliğe sahip tencere ve tavanın üretiminde biogranit kullanılır. Granit kaplama alüminyum ezme tencere ve tava, sağlıklı yemekler hazırlamak için son derece uygundur. İleri teknoloji granit kaplama, başta PFoA olmak üzere hiçbir zararlı madde içermez. Bu sayede ısıyla temas ettiği anda yiyeceklerde istenmeyen tepkimelerin oluşturmasına engel olur. 7 kat daha dayanıklı granit yüzey, ısının tüm tencerenin içine eşit dağılmasını sağlar. Tencere ve tavanın duvar kalınlığı ise yaklaşık 3.5 milimetredir. Kalın duvar tasarımı, ürünlerin yavaş ve eşit ısınmasına yardımcı olur. Taç Ultra klasik 3515 2’li granit tencere & tava setinin sapları ısınmaya dirençli paslanmaz çelikten üretilir.

Taç Ultra Klasik Granit 2'li Tencere Özellikleri Nedir?(yanmaz, yapışmaz vb)

Taç Ultra Klasik Granit 2'li Tencere Özellikleri Nedir?(yanmaz, yapışmaz vb)

Taç Ultra klasik granit 2'li tencere seti, kaliteli materyaliyle mutfak işlerini kolaylaştırır. Granit kaplamaya sahip tencerenin öne çıkan özelliği, yanmaz yapışmaz yüzey teknolojisidir. Dirençli kaplama, tüm tarifleri daha az yağ ile kurumadan ve yanmadan pişirebilmeyi mümkün kılar. Yağdan tasarruf etmeye yardımcı olan kaplama, aşındırıcı kimyasallara gerek kalmadan tüm yemek kalıntılarından arınır. Yanmaz yapışmaz yüzey kaplaması, çizilmeye karşı da son derece dayanıklıdır. Setin hem iç hem de dış kaplaması 600 derece sıcaklığa kadar direnç gösterir. Ancak tava ve tencerenin daha uzun süre kullanılabilmesi için metal mutfak ürünleriyle temas ettirilmemesi önerilir. Bunun yerine silikon, plastik ve ahşap servis gereçlerini kullanabilirsiniz. Paslanmaz çelik kulp ve sap tasarımları ise ürünün son derece rahat kullanılabilmesini sağlar. Isınmaya direnç gösteren saplar, mutfak kazalarından korunmanıza yardımcı olur. Setin kapağı ise çok yüksek sıcaklıklara oldukça dayanıklıdır. Taç Ultra klasik 2'li tencere seti yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesini ve sağlamlığını görebilirsiniz. Şık ve dayanıklı pişirme setini, Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.