Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MinaGiyim Satıcı Ünvanı: NİHAT YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3533841454000001 Vergi Kimlik Numarası: 9740393218
    Bu ürün MinaGiyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 75 x 200 , %100 penye , iğnesiz ve bonesiz kullanılabilir pratik modeliyle tek adımda farklı modeller oluşturabilirsiniz %100 doğal kumaşıyla serin tutar ve terletmez.
  • > Görseldeki ürün ile gerçekteki ürün arasında stüdyo ışığı vb. etkenlerden dolayı renk farklılığı gözlenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Viskon
  • Renk Siyah
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% penye
Geri Bildirim Ver

Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal

Tachnisa kadın siyah penye şal tp sağlam, dayanıklı kumaş kalitesi, estetik tasarımı ve rahat kullanım özellikleri ile dikkat çeker. Tesettür giyim kategorisinde olan bu ürün kıyafetlerinizle yüksek uyum gösterebilir. Oldukça estetik, bakımlı ve hoş görünmenizi sağlar. Kumaş dokusu ve tasarım kalitesi yüksek olan bu ürün oldukça sık tercih edilmektedir. Pratik bağlama yöntemlerini kullanarak kendi stilinizi istediğiniz gibi rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

 
  • Özel tasarımdır.
  • Renk, tasarım kalitesi ve rahat kullanım özellikleriyle öne çıkar.
  • Estetik, şık ve modern bir görünüm kazandırır.

Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal tp Özellikleri

Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal tp Özellikleri

Tachnisa siyah penye şal yumuşak dokuya sahip olup kaymadan rahat, sorunsuz kullanım avantajı sağlar. Yapımı oldukça kolay, pratik olup kaygan olmadığı için ergonomik kullanım deneyimi yaşatır. Her dönem rahatlıkla kullanabileceğiniz yakmayan özelliğiyle sağlıklı ve rahat hareket etmenizi sağlayan orijinal bir üründür. Kumaş kalitesi yüksek ürün baş bölgenize kolayca sabitlenerek zahmetsiz ve rahat şekilde kullanılabilir. Başınıza kolaylıkla geçirebileceğiniz düz ya da farklı biçimlerde bağlayabileceğiniz fonksiyonel kullanım deneyimi yaşatan bir üründür. Acil önemli işiniz çıktığında uzun süre şalınızı bağlama ile uğraşmadan düzeltme ve uğraştırıcı işlemlerini pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Gündelik kullanımının yanı sıra iş hayatına uygun sade ve stil görünüm kazanabilirsiniz. Anında kolayca takıp işlemlerinizi hızlı ve zahmetsiz şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlar.

 

Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal tp Kullanımı ve Yorumları

Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal tp Kullanımı ve Yorumları

Tachnisa kadın penye şal kıyafetle yüksek uyum sağlayan oldukça stil, şık görünüm kazandıran bir üründür. Hijyenik, sağlıklı üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Günlük, estetik şık kombinler yapmanız için ideal olup ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verir. Gelişen dünyaya uyum sağlamak için özel olarak tasarlanan bu ürün kolay, pratik şekilde kullanılabilir. Giyim sektöründe popüler kullanım avantajı sağlar. Bağlama işlemini kolay, hızlı şekilde gerçekleştirerek zamandan tasarruf edersiniz. Başınıza geçirerek pratik, rahat şekilde kullanabileceğiniz günün kurtarıcısı bir üründür. Zarif, bakımlı, şık görünmenize yardım eder. Rahat kullanım özelliği sayesinde uzun süren şal bağlama zahmetinden kurtulmanızı sağlar. Tachnisa kadın siyah penye şal tp yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek ürünün yüksek kalitesini ve zahmetsiz kullanım özelliklerini fark edebilirsiniz. Tarzınıza uygun olarak size özel tasarlanmış olup oldukça modern bir görünüm kazanmanıza yardım eder. Son yıllarda kullanımı artan bu ürünler pratik şekilde takılıp çıkarılabilen kayma ve bozulma gibi sorunları minimuma indiren oldukça revaçta giyim modelleri arasında yer alır.

 

Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal tp Fiyatı

Tachnisa Kadın Siyah Penye Şal tp Fiyatı

Düğün, nişan gibi özel etkinliklerde, gündelik olarak tercih edebileceğiniz evden hemen çıkmanız gerektiğinde pratik şekilde kullanabileceğiniz oldukça kullanışlı bir üründür. Tachnisa kadın siyah penye şal tp fiyatları ürünün marka kalitesine, kumaş dokusuna ve içeriğine göre değişkenlik gösterir. Stilinize uygun bağlama tekniği ile kullanabileceğiniz bu ürünü kampanya ve indirim seçenekleriyle bütçenize uygun olarak satın alabilirsiniz. Gündelik kullanım için de ideal olup farklı bağlama teknikleri ile estetik ve ilgi çekici bir görünüm kazandırabilir. Başınıza pratik şekilde geçirerek hazırlanma sürecini kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Her mevsim için ideal olup kışın üşümeden yazın terlemeden gününüzü rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Kombinlerinizi kısa sürede tamamlanmanıza olanak sağlayan estetik, stil ve şık görünüm kazandıran oldukça kullanışlı bir üründür. Hayatınıza hız ve pratiklik kazandıran tarzınıza özel tasarlanan oldukça kullanışlı bir şaldır. Ekstra işlem gerektirmeden kullanabileceğiniz bu ürünü Trendyol'dan analiz ederek kolay ve hızlı şekilde sipariş verebilirsiniz.