Tahmis Osmanlı Kahvesi (OSMANLI DİBEK - MİRVARİ) 250 gr Teneke - 7 Karışımlı

209,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,87 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tahmis Osmanlı Kahvesi (OSMANLI DİBEK - MİRVARİ) 250 gr Teneke - 7 Karışımlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANGORA KAHVE Satıcı Ünvanı: YAVUZ BAĞDAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1300242792
    Bu ürün ANGORA KAHVE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tahmis kahvesi Osmanlı Kahvesi (Sultanın İksiri) 250 gram Teneke – 1635’ten beri Osmanlı Kahvesi nin en eski mekanlarından olan Tahmis Kahvesi olarak kurulduğumuz 1635’ten bu yana kahve müdavimlerine eşsiz Osmanlı Kahvesi keyfini sunuyoruz. Osmanlı Kahvesi ‘’Sultanın İksiri’’ ile damaklarınızda kalıcı bir lezzet sunuyor. Klasik Kahvelerden bıkmış farklı lezzetler arıyorsanız Tahmis Kahvesi Osmanlı Kahvesi ile farklı damak zevklerini keşfedebilirsiniz. Bu lezzeti çok sevecek belki de hiç vazgeçemeyeceksiniz. Geleneksel ve yöresel usuller ile üretilen Osmanlı Kahvesi Türkiye’nin en eski kahvecisi Tahmis Kahvesi’nde. Tahmis Kahvesi’nin Osmanlı Kahvesi ’nin içerisinde Öğütülmüş Harnup,Sahlep, Krema ,Kuru Kahve, Menengiç Kahvesi, Damla Sakızı ve Çikolata vardır. Geleneksel Osmanlı yapımı ve özel yöntemler ile ürettiğimiz Tahmis Kahvesi ile sizi 400 yıllık bir yolculuğa çıkartıyoruz. Tarihi Tahmis Kahvesinin 400 yıllık eşsiz atmosferini evinizde yaşamak şimdi sadece bir tık uzağınızda. Tahmis Kahvesinin Osmanlı Kahvesi Tarifi Bir fincan için bir tatlı kaşığı Tahmis Osmanlı Kahvesi boşaltın. Bir fincan için bir fincan suyu cezvenize ilave edin. Dilediğiniz miktardaki şekeri ilave ederek cezveyi ocakta hafif ateşe bırakın.Tahmis Kahvesini hafifçe karıştırın, Kahve köpürmeye başlayınca köpüğü her fincana eşit miktarda bölüştürün. Cezvede kalan Tahmis kahvesi bir taşım daha kaynadıktan sonra fincanlara paylaştırınız. Bol köpüklü Tahmis Kahvesi Osmanlı Kahveniz hazır. Afiyet olsun… İçindekiler: içerisinde Öğütülmüş Harnup,Sahlep, Krema ,Kuru Kahve, Menengiç Kahvesi, Damla Sakızı ve Çikolata

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 gr
Geri Bildirim Ver

Tahmis Osmanlı Kahvesi (Türk Sultanın İksiri) 250gr Teneke

Kahve çok eski zamanlardan beri insanların favori içeceklerinden birisi olmayı başarır. Tarihi çok eski zamanlara dayanan bu ürün, çeşitli toplumlara hitap eden bir içecektir. İnsanlar günün her saatinde bu içeceği içerek yorgunluklarını atabilir. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen Tahmis Osmanlı kahvesi eşsiz lezzetiyle büyük beğeni kazanır. 400 yıllık bir hikayeye sahip olan Tahmis, sizlere kaliteli ürünler sunar. Türk Sultan'ın İksiri içeriğindeki birçok farklı madde harmanlanarak içecek keyfinizi en yüksek seviyeye ulaştırır. Ürünün paketlenmesinde kullanılan teneke kutu sayesinde uzun süre tazeliğini korur ve bayatlamaz. Türk kahvesine göre daha yumuşak içimli olan bu içecek damağınızda kalıcı bir lezzet bırakır ve acı bir his oluşturmaz. İçeriğinde renklendirici, koruyucu ve ilave şeker bulunmaz.

  • Yumuşak içimli
  • Dayanıklı teneke kutu
  • Eşsiz bir lezzet

Tarifsiz Tadıyla Türk Sultanlarının Özel İksiri

Tarifsiz Tadıyla Türk Sultanlarının Özel İksiri

Tahmis Osmanlı kahvesi (Türk sultanın iksiri) 250 gr teneke kutu içerisinde yer alır. Ürün birçok farklı malzemenin bir araya gelmesiyle oluşur. İçeriğinde %5 öğütülmüş harnup, %6 sahlep, %15 krema, %10 arabica çekirdek, %55 menengiç kahvesi, %53 pudra şekeri, %2 aroma ve %4 çikolataya yer verir. Tahmis Osmanlı kahvesi 250 gr teneke kutu içerisinde uzun süre tazeliğini muhafaza eder. Sindirimi kolay, kalorisi düşüktür. İçeriğinde sindirimi zorlaştırıcı maddelere yer verilmez. Bu içecek içeriğinde bulunan besinlerden kaynaklı olarak zihin açma özelliğine sahiptir. Bütünüyle sağlıklı ve faydalı özelliklere sahip olan bu ürünle sevdiklerinizle beraber keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Benzersiz tadı ve kolay içimi sayesinde her yaştan kişi için eşsiz bir lezzet olmayı başarır. Dilediğiniz her saatte rahatlıkla tüketebileceğiniz bu içecekle günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Türk Sultanlarının İksirinin Hazırlanışı

Türk Sultanlarının İksirinin Hazırlanışı

Tahmis Türk sultanın iksiri olarak geçen bu Osmanlı içeceğini pişirmek, geleneksel yöntemlerle aynıdır. 1 fincan için 1 tatlı kaşığı kuru kahveyi, dilediğiniz miktarda şekeri ve 1 fincan suyu ekleyip orta ateşte köpürünceye kadar pişirebilirsiniz. Köpük yüzeyde oluşmaya başlayınca fincana köpüğü almaya başlayabilirsiniz. Ardından bir taşım daha kaynatıp kalan içeceği fincana ekleyebilirsiniz. Yanında çikolata ya da lokumla servis edebilirsiniz. Eşsiz tadı ve benzersiz kokusu ile sizi mest eden bu lezzet şık sunumu ile misafirlerinizin beğenisini kazanır. Gerek lezzeti gerek kokusu ile Tahmis Osmanlı kahvesi 250 gr ürünü müşterilerin hayatına ve misafir ikramlıklarına benzersiz bir keyif katabilir. Yalnızca Türkiye’de değil dünyanın çeşitli yerlerinde de beğeni ile tüketilen bu içecek, özel yapımı ve özgün tadıyla müşterilerin kalbinde özel bir yer edinmeyi başarır.

Tahmis Osmanlı Kahvesi Uygun Fiyatlarla Trendyol’da!

Tahmis Osmanlı Kahvesi Uygun Fiyatlarla Trendyol’da!

Türkiye’nin en eski markalarından biri olan Tahmis, sizlere Osmanlı kahvesini tüm zenginliğiyle sunar. Tahmis Osmanlı içeceği özel tasarım teneke kutusuyla klasik kahvelerin dışında farklı bir lezzet arayan bireylerin damak zevklerine hitap ederek kaliteli bir deneyim sunar. İçeriğinde renklendirici ve koruyucu bulunmayan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Tahmis Osmanlı kahvesi 250 gr fiyat noktasında müşterilerin bütçesini zorlamayan bir aralıkta yer alır. Uygun fiyatlarınıya her kesimden müşterilerinin zorlanamdan satın alabilceği bir ürün olur. Müşteri yorumlarına göz atarak ürünle ilgili daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Tahmis Osmanlı kahvesini deneyimlemiş müşterilerin yorumlarına bakarark ürün memnuniyeti veya farklı pişirme yöntemleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dilediğiniz adette hem kendinize hem de sevdikleriniz için satın alarak dinlenme saatlerinizi keyifli ve rahatlatıcı bir hale getirebilirsiniz.