Tahmis Osmanlı Kahvesi (TÜRK SULTANIN İKSİRİ) 500 gr Doypack Paket - 7 Karışımlı

374,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tahmis Osmanlı Kahvesi (TÜRK SULTANIN İKSİRİ) 500 gr Doypack Paket - 7 Karışımlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANGORA KAHVE Satıcı Ünvanı: YAVUZ BAĞDAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1300242792
    Bu ürün ANGORA KAHVE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tahmis kahvesi Osmanlı Kahvesi (Sultanın İksiri) 500 gram paket – 1635’ten beri Osmanlı Kahvesi nin en eski mekanlarından olan Tahmis Kahvesi olarak kurulduğumuz 1635’ten bu yana kahve müdavimlerine eşsiz Osmanlı Kahvesi keyfini sunuyoruz. Osmanlı Kahvesi ‘’Sultanın İksiri’’ ile damaklarınızda kalıcı bir lezzet sunuyor. Klasik Kahvelerden bıkmış farklı lezzetler arıyorsanız Tahmis Kahvesi Osmanlı Kahvesi ile farklı damak zevklerini keşfedebilirsiniz. Bu lezzeti çok sevecek belki de hiç vazgeçemeyeceksiniz. Geleneksel ve yöresel usuller ile üretilen Osmanlı Kahvesi Türkiye’nin en eski kahvecisi Tahmis Kahvesi’nde. Tahmis Kahvesi’nin Osmanlı Kahvesi ’nin içerisinde Öğütülmüş Harnup,Sahlep, Krema ,Kuru Kahve, Menengiç Kahvesi, Damla Sakızı ve Çikolata vardır. Geleneksel Osmanlı yapımı ve özel yöntemler ile ürettiğimiz Tahmis Kahvesi ile sizi 400 yıllık bir yolculuğa çıkartıyoruz. Tarihi Tahmis Kahvesinin 400 yıllık eşsiz atmosferini evinizde yaşamak şimdi sadece bir tık uzağınızda. Tahmis Kahvesinin Osmanlı Kahvesi Tarifi Bir fincan için bir tatlı kaşığı Tahmis Osmanlı Kahvesi boşaltın. Bir fincan için bir fincan suyu cezvenize ilave edin. Dilediğiniz miktardaki şekeri ilave ederek cezveyi ocakta hafif ateşe bırakın.Tahmis Kahvesini hafifçe karıştırın, Kahve köpürmeye başlayınca köpüğü her fincana eşit miktarda bölüştürün. Cezvede kalan Tahmis kahvesi bir taşım daha kaynadıktan sonra fincanlara paylaştırınız. Bol köpüklü Tahmis Kahvesi Osmanlı Kahveniz hazır. Afiyet olsun… İçindekiler: içerisinde Öğütülmüş Harnup,Sahlep, Krema ,Kuru Kahve, Menengiç Kahvesi, Damla Sakızı ve Çikolata

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 gr
Geri Bildirim Ver

Tahmis Osmanlı Kahvesi (Türk Sultanın İksiri) 500 gr Doypack Paket

Keyifli sohbetlerin vazgeçilmezi olan kahve, farklı çeşitleriyle dikkat çeker. Sıcak olarak hazırlanan kahve çeşitleri farklı boyuttaki fincanlarla servis edilebilir. Tahmis Osmanlı kahvesi farklı içeriği ile ön plana çıkar. Ürünün etkileyici aroması müşterilere eşsiz bir deneyim yaşatır. Geleneksel yöntemler kullanılarak özenle hazırlanan içecek çeşidi birçok ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Keyifli sohbetlerin yanı sıra günlük yaşantıda da sıklıkla kahve içilir. Enerjiyi arttırıcı özelliği sayesinde gün içerisinde ihtiyaç duyulan içecek, kafein içeriğiyle de dikkat çeker. Osmanlı kahvesi özel bir formül kullanılarak elde edilir. İçeriğinde yer alan çeşitli malzemeler sayesinde hoş bir aromaya sahip olan içecek çeşidi birçok kişi tarafından severek tüketilir. Bununla beraber pişirildiğinde ortaya çıkan kıvam beğeni toplar. Siz de bu lezzetli kahve çeşidini güvenle tüketebilirsiniz.

  • Etkileyici aroma
  • Kaliteli ürün içeriği
  • Keyifli tüketim

Tahmis Osmanlı Kahvesi (Türk Sultanın İksiri) Özellikleri

Tahmis Osmanlı Kahvesi (Türk Sultanın İksiri) Özellikleri

Tahmis Osmanlı kahvesi (Türk Sultanın İksiri) 500 gr doypack paket ürününü özel kılan sahip olduğu malzeme çeşitliliğidir. İçeriğinde yer alan malzemeler geleneksel yöntemler kullanılarak eklenir. Tarihi değeri büyük olan bu kahve çeşidi kıvamı sayesinde keyifli bir içime sahiptir. Osmanlı kahvesinin içerisinde kuru kahve ve menengiç kahvesiyle birlikte sahlep, öğütülmüş harnup, krema ve damla sakızı bulunur. Tüm bu malzemeler birbiriyle karışarak eşsiz bir aroma ortaya koyar. Pişirildiği zaman ortama güzel koku yayılmasını sağlayan içecek keyifli zamanlara eşlik eder. Özel yöntemlerle elde edilen ürün, usulüne uygun hazırlandığında yoğun bir kıvama sahiptir. Su ile karıştırılıp kaynatılan içecek süzülmeden direkt içilir. Pratik hazırlama yöntemi sayesinde kolay bir şekilde pişirilir. Pişirildiği an servis edilen ürün sıcak tüketime uygundur. Siz de bu yoğun kıvamlı içeceği deneyebilirsiniz.

Tahmis Osmanlı Kahvesi (Türk Sultanın İksiri) Faydaları

Tahmis Osmanlı Kahvesi (Türk Sultanın İksiri) Faydaları

Ürünün içeriğinde bulunan malzemeler faydalı özellikleriyle bilinir. Kahve, kendi başına vücut üzerine olumlu etkiler gösterebilen bir içecektir. Metabolizmayı hızlandırma özelliği sayesinde beslenmesine dikkat edenler tarafından sıklıkla tercih edilen ürün aynı zamanda yapısında yer alan kafein sayesinde uyarıcı özellik sergiler. Bununla beraber yağ yakımının hızlanmasına yardımcı olur. Osmanlı kahvesinin diğer malzemelerinden olan harnup, keçiboynuzu olarak da bilinir. Kanı temizleyerek damar tıkanıklığını önlemeye yardımcı olan keçiboynuzu faydalı özelliklerinin yanı sıra içeceğe eşsiz bir aroma kazandırır. Bu malzemenin bağırsak ve sindirim sistemi üzerine de olumlu etkileri olabilir. Toz olarak karıştırılan damla sakızı içeceğe keskin bir aroma katar. Kahvenin kokusunda belirgin olarak hissedilen damla sakızı tüketim keyfinin artırılmasına katkıda bulunur. Tahmis Osmanlı kahvesi (Türk sultanın i̇ksiri) 500 gr doypack paket yorumları ürünü daha detaylı inceleyebilmeniz için size yardımcı olur.

Tahmis Osmanlı Kahvesi (Türk Sultanın İksiri) Fiyatları

Tahmis Osmanlı Kahvesi (Türk Sultanın İksiri) Fiyatları

Bol köpüklü hazırlanan bir kahve güne enerjik başlamayı sağlamanın yanı sıra akşamları tüketildiğinde günün tüm yorgunluğunu alabilir. Farklı lezzetler denemek isteyenler için alternatif olan Osmanlı kahvesi zengin içeriğiyle dikkat çeker. Farklı bir içecek servisi için bu ürünü seçebilirsiniz. Cezve içerisinde suyun ve ideal miktardaki kahvenin karıştırılarak kaynatılmasıyla elde edilen içecek hoş kokusuyla beğeni toplar. Bu içecek günün her anında rahatlıkla tüketilebilir. İçerisine eklenen maddeler arasında yer alan çikolata, farklı bir lezzet oluşmasını sağlar. Geleneksel usullerle hazırlanan ürün birçok kişi tarafından severek tüketilir. 500 gramlık paket açıldıktan sonra hava almayacak şekilde uygun koşullarda muhafaza edilmelidir. Tahmis Osmanlı kahvesi (Türk sultanın i̇ksiri) 500 gr doypack paket fiyatı ürünün kaliteli içeriği doğrultusunda oluşturulur. Siz de bu farklı aromaya sahip içeceği Trendyol’dan satın alabilirsiniz.