TT Tahtakale Toptancıları Kuru Çiçek Doğal Başak Buğday Başağı 45 Cm (1 Demet) Natural

125,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TT Tahtakale Toptancıları Kuru Çiçek Doğal Başak Buğday Başağı 45 Cm (1 Demet) Natural

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtakale Toptancıları Satıcı Ünvanı: MÜJDAT MUĞLALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6230409454
    Bu ürün Tahtakale Toptancıları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKETTEKİ ADET:40-50 Adet Başak Vardır EBAT:Boy30-35 CM Arasındadır

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

TT Tahtakale Toptancıları Kuru Çiçek Doğal Başak Buğday Başağı 45cm (1 demet) Natural

Çiçekler, yaşam alanlarında dekoratif amaçlı ya da hediyelik eşya olarak geniş bir kullanım alanına sahiptir. Sadelik ve zarifliğiyle yaşam alanlarına güzellik katar ve müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. TT Tahtakale toptancıları kuru çiçek doğal başak buğday başağı 45 cm zariflik denildiğinde akla ilk gelen ürünlerden biridir. Evde ferah bir ortam yaratmayı amaçlayanlar buğday başağı çiçeğinden yana tercihini kullanabilir. TT Tahtakale toptancıları buğday başağı birçok farklı tarzdan kişiye uyum sağlar. Vazo içlerinde dekoratif amaçlı kullanıldığı gibi özel davetlerde süs amaçlı kullanıma da uygundur. Paket içerisinde dolgun bir görünüm sağlayan 40 adet kadar buğday başağı bulunur. Bu sayede kullandığınız alana ayrı bir hava katarak şıklık sağlamanıza yardımcı olur. Ürünün kaliteli malzemeden yapılmış olması ise uzun süre kullanım imkanı sağlar.

  • Canlı renk seçeneği
  • Dolgun görünüm
  • Kaliteli malzeme

Ortama Şıklık Katan Natural Buğday Başağı Çiçeği

Ortama Şıklık Katan Natural Buğday Başağı Çiçeği

Yaşam alanlarını güzelleştirmeyi amaçlayan müşterilerin tercihi çiçeklerden yana olur. Bu çiçekler arasından ise genelde ortamın refahını artıracak türden olanlar müşteriler tarafından tercih edilir. Özellikle kuru çiçekler uzun süre kullanım imkanı sağladıkları için mantıklı tercihler arasında yer alır. TT Tahtakale toptancıları kuru çiçek konusunda kaliteli malzemeden yapılmış başak çiçeği ürününü müşterilere sunar. Ergonomik yapısıyla vazolarla veya tek başına evinizin ya da iş yerinizin bir köşesinde kullanabilirsiniz. Bulunduğu alana şıklık katan Tahtakale kuru çiçek ürünü ferah bir atmosfer sağlar. Paket içerisinde yaklaşık olarak elli adet kadar buğday çiçeği bulunur. Bu sayede isterseniz parçalara ayırarak farklı alanlarda da çiçeklerinizi sergileme fırsatı elde edebilirsiniz. İlk günkü güzelliğini kaybetmeden uzun süre kullanım imkanı sağlamasıyla da hesaplı bir üründür.

Tahtakale Kuru Çiçek Müşteri Yorumları

Tahtakale Kuru Çiçek Müşteri Yorumları

Ev veya iş yerindeki dekorasyon malzemeleri ortama hoş bir hava katar. Seçilen ürünlerin kalitesi de bu güzelliğe şıklık katar. Ev ve çeşitli yaşam alanlarına güzellik katan dekorasyon ürünü seçiminde müşteri yorumları da büyük önem taşır. TT Tahtakale toptancıları kuru çiçek doğal başak buğday başağı 45 cm yorumları incelendiğinde müşterilerin üründen memnuniyetle bahsettikleri görülür. Kaliteli yapısı ve büyüleyici dış görünüşüyle beklentileri karşılar. TT Tahtakale toptancıları kuru çiçek doğal başak buğday başağı 45 cm kullananlar ev ve iş yerlerine sağladığı farklı havadan çok memnun olduklarını belirtirler. Buğday çiçeği natural bir şıklık görünümü elde etmenize yardımcı olur. Siz de şıklığınıza şıklık katacak bir kuru çiçek istiyorsanız natural renkteki buğday başağı çiçeğinden yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Müşterilerin beğeniyle kullandığı bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Kuru Çiçek Doğal Başak Buğdayı Fiyatları

Avantajlı Kuru Çiçek Doğal Başak Buğdayı Fiyatları

Müşteriler kaliteyi olduğu kadar hesaplı fiyatları da göz önünde bulundurarak ürün seçimi yaparlar. TT Tahtakale toptancıları kuru çiçek doğal başak buğday başağı 45 cm fiyatları müşterilerin bütçeleri dikkate alınarak belirlenir. Bu sayede bir demetinde 45 cm boyunda yaklaşık elli adet natural buğday başağı bulunan ürün hesaplı fiyattan satışa sunulur. Dekorasyon konusunda elegan bir görünüm elde etmeyi planlayanlar için kuru çiçek iyi bir öneri olabilir. Boyutuyla ise ergonomik ve kolay sergilenme imkanı sağlar. Ev ve çeşitli yaşam alanlarınızda kullanacağınız buğday başağı çiçeği rengi ve kalitesiyle bulunduğu ortamı canlandırır ve güzelleştirir. Tahtakale kuru çiçek demetinde bulunan şık buğday başaklarını dilediğiniz alanda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Siz de yaşam alanınıza farklı bir hava katmayı düşünürseniz Trendyol aracılığıyla natural buğday çiçeği demetine ulaşabilirsiniz.