Tailpetz Air Mash Harness Göğüstasması Neon Sarı Medium

145 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
194,60 TL189,60 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tailpetz Air Mash Harness Göğüstasması Neon Sarı Medium

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Petshop Kozyatağı Satıcı Ünvanı: HAMDİ ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3360816471
    Bu ürün Mavi Petshop Kozyatağı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TailPetz, hava alabilen kumaş ile tasarlanmış, hafif yapılı, rahat ve dayanıklı köpek göğüs tasması. Kolay giydirilebilip çıkarılan göğüs tasması, yaz aylarında ıslatıldığında serinletici etki göstermektedir. Yalnızca elde yıkama için uygundur. Göğüs tasması üzerinde bulunan cırt bantlar, ürünü köpeğinizin vücuduna ayarlamanızı sağlamaktadır. Gezdirme kayışının takılabilmesi için iki adet D halka bulunmaktadır. Özellikle gezi esnasında, boyun tasmasının aksine yükü dağıtarak tekbir bölgeye basınç uygulanmasını ve zedelenmeyi önler. Göğüs tasması üzerindeki yansıtıcı şeritler karanlıkta parlayıp ekstra güvenlik sağlar. TailPetz köpek göğüs tasması, küçük ve orta ırk köpeklerin vücut tiplerine uygun olarak tasarlanmıştır. Köpeğinizin boyun ve göğüs ölçüsünü alarak uygun göğüs tasmasını sipariş ediniz. 2XSMALL --- BOYUN ÖLÇÜSÜ 24-28 CM GÖĞÜS ÖLÇÜSÜ 28-32 CM KG : 2-4 KG XSMALL ---- BOYUN ÖLÇÜSÜ 28-30 CM GÖĞÜS ÖLÇÜSÜ 32-36 CM KG: 3-5 KG SMALL ----- BOYUN ÖLÇÜSÜ 30-32 CM GÖĞÜS ÖLÇÜSÜ 36-44 CM KG: 4-7 KG MEDİUM --- BOYUN ÖLÇÜSÜ 32-34 CM GÖĞÜS ÖLÇÜSÜ 44-48 CM KG : 6-9 KG

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Tip Göğüs Tasması
  • Ürün Tipi Göğüs Tasması
Geri Bildirim Ver