TAKE 2 Ps4 Wwe 2k19

1.449 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.759 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

TAKE 2 Ps4 Wwe 2k19

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALKAN OYUN Satıcı Ünvanı: DURSUN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930217084
    Bu ürün KALKAN OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver

TAKE 2 5026555424752 PS4 WWE 2K19

TAKE 2 PS4 WWE 2K19, sevilen bir güreş oyunudur. Play Station 4 için tasarlanır. 9 Ekim 2018’de piyasaya sunulmuştur. Birçok farklı moda sahiptir. Bunlar, dövüşçünüzü tasarlayıp geliştirebileceğiniz MyPlayer, güreş kariyeri oluşturabileceğiniz MyCareer ve diğer karakterleri yöneterek oyunun gidişatını belirleyebileceğiniz Univer modlarıdır. Oyunda gerçek karakterleri de içine alan geniş bir dövüşçü listesi mevcuttur. Hem erkek hem kadın dövüşçülerin yer aldığı listeden dilediğiniz ismi seçebilirsiniz. Karakterini geliştirmek isteyenler için oyun içi satın almalar bulunur. Karakterinizi geliştirerek eğlenceyi ikiye katlamanız mümkün olur.

  • Güreş oyunudur.
  • Birçok farklı modda oynanabilir.
  • 50 farklı karakter içerir.

TAKE 2 Ps4 WWE 2K19 Oyununun Konusu Nedir?

TAKE 2 Ps4 WWE 2K19 Oyununun Konusu Nedir?

TAKE 2 PS4 WWE 2K19, PlayStation 4 cihazı için hazırlanan bir dövüş oyunudur. Oyun, bir güreş ringinde geçer. Oynanan spor ise Amerikan güreşidir. Klasik bir Amerikan güreşi şovunu taklit eden oyunda gelişmiş kaslara sahip dövüşçüler görmek mümkündür. Ancak bu oyunda sadece bir güreş müsabakasının içinde olmazsınız. Bu işe gönül vermiş ve üzerine kariyer planlamış bir güreşçi olduğunuzu hissederseniz. Çünkü hikâyelerle zenginleştirilen oyunda gerçekçilik hissinin ön planda kalmasına özen gösterilir. Hatta WWE 2K19 oyununun yalnızca içinde değil, başında olmanız da mümkündür. Bu oyunda kendi güreş dünyanızı oluşturabilirsiniz. Yönetime geçip tüm oyuncuları kontrol edebilir ve gidişâtı dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Hem oyuncusu hem yöneticisi olabileceğiniz bu oyunda yarışın ve eğlencenin tadını çıkarmanız mümkündür.

TAKE 2 Ps4 WWE 2K19 Oyununun MyCareer Modu Nedir?

TAKE 2 Ps4 WWE 2K19 Oyununun MyCareer Modu Nedir?

TAKE 2 PS4 WWE 2K19 oyunun my career modu, kullanıcılar tarafından severek kullanılır. Bu modda dövüşçü karakteriniz yani siz, gerçek bir güreş kariyerine sahip olursunuz. Daha doğrusu bu kariyeri, tıpkı gerçek hayattaki gibi adım adım işlersiniz. Bunun için öncelikle karakteriniz, WWE antrenörü Matt Bloom tarafından keşfedilir. Başlangıç seviyesindeki karakter, zamanla ilerleme kaydeder. Karakterinizin kazandığı her bir yetenek, skill trees’e eklenir. Skill trees, istatistiklerinizin dengede kalmasına yardımcı olur. Eğer bu süreçte yeni hamleler edinmek ve görünümünüzü değiştirmek isterseniz ek satın almalar yapmanız gerekebilir. WWE 2K19 oyununun My Career modunda birçok maça çıkar ve sayısız rakip kazanırsınız. Bazıları son derece zorlayıcı olsa da bu deneyimler, sizi başarılı bir güreşçiye dönüştürür. Böylece sıradan bir güreşçinin yıldız olma yolculuğunu bizzat yaşama şansı elde edersiniz.

TAKE 2 Ps4 WWE 2K19 Oyunundaki Güreşçiler Kimlerdir?

TAKE 2 Ps4 WWE 2K19 Oyunundaki Güreşçiler Kimlerdir?

TAKE 2 PS4 WWE 2K19 oyununda onlarca farklı güreşçi karakter mevcuttur. Bu karakterler arasında Ronda Rousey gibi gerçek hayatta ünlü güreşçiler arasında sayılan isimler de bulunur. Rousey, oyunun ön sipariş güreşçileri arasında yer alır. Rey Mysterio ile birlikte oyunculara hediye olarak verilir. Oyunda hem erkek hem kadın karakterler vardır. AJ Styles, Adam Cole, Adam Pearce, Aiden English, Akam, Akira Tozawa, Albert, Aleistar Black ve Alexa Bliss, bu karakterler arasında sayılabilir. Alexander Wolf, Alicia Fox, Alundra Blayze, Andrade “Cien” Almas, Andre The Giant, Angelo Dawkins, Apollo Crews, Ariya Daivari da oyunda yer alan diğer karakterlerdir. TAKE 2 PS4 WWE 2K19 fiyatı, Trendyol’un bütçe dostu politikasına uygundur. Eğer bu oyunu daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz TAKE 2 PS4 WWE 2K19 yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Başarılı ve heyecanlı bir güreş kariyerine sahip olmak isterseniz siz de bu oyunu satın alabilirsiniz.