9
Makas kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Taksun Terzi Makası 8.5'' 21,5cm C2009m

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4. Ürüne %2 İndirim
3.000 TL'ye %7 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Taksun Terzi Makası 8.5'' 21,5cm C2009m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ipek kırtasiye Satıcı Ünvanı: EYYÜP ULAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870503894
    Bu ürün ipek kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taksun Terzi Makası 8.5'' 21,5Cm C2009MTaksun Terzi Makası 8,5 İnç (21,5Cm) C2009M Taksun Terzi Ve Tekstil Makası C2009M. 8,5" 21,5Cm Ölçüsünde. Terzi Ve Tekstil Makası. Kumaş Kesim İşleminde Kullanılır. Her Tür Kumaşta Kusursuz Kesim. Plastik Saplı. Çelik Ağızlı. Düz Uçlu Bir Makastır. Sadece Lacivert Renk Mevcuttur. .

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Taksun C2009M 8.5'' 21,5 cm Terzi Makası C2009m_alıcı

Taksun terzi makası, verimli bir kullanım imkânı tanıdığı için pek çok farklı kişinin beğenisini kazanmıştır. Bu ürün, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Yaratıcı hobilere sahip olan bireyler ve profesyonel terziler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Kaliteli yapısıyla adından sıkça söz ettirir. Taksun 8.5” 21,5 cm terzi makası, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Uzun ömürlü bir kullanım vadettiği için beklentileri fazlasıyla karşılar. Bahsi geçen gereç, çeşitli kumaş türlerini kolay bir biçimde şekillendirmenizi mümkün hâle getirir. Bu ürünü kullanarak; kâğıt, iplik, naylon ve karton gibi materyalleri kesmeniz de mümkündür. Taksun C2009 M 8.5” 21,5 cm terzi makası, dikiş sökme işlemleri için de kullanılabilir.

  • Boyutlar: 7,5 cm x 20 cm
  • Sap Materyali: Plastik
  • Ağız Malzemesi: Çelik

Taksun Terzi Makası 8.5'' 21,5 cm C2009 M Ergonomik Midir?

Taksun Terzi Makası 8.5'' 21,5 cm C2009 M Ergonomik Midir?

Taksun C2009 M 8.5” 21,5 cm terzi makası, ergonomik tasarımı sayesinde öne çıkar. Bu ürün, uzun süreli kullanımlarda bile el, parmak ve bilek bölgelerinin ağrımasına neden olmaz. Her yaştan yetişkin tarafından rahatlıkla kullanılabilecek olan ürün, ele oturur. Bu, kumaşı çok daha konforlu bir biçimde kesmenizi mümkün hâle getirir. Taksun C2009 M 8.5” 21,5 cm terzi makasının sap kısmı, plastik materyal kullanılarak imal edilmiştir. Dayanıklı yapısı ile öne çıkan ürün, kolayca deforme olmaz. Biri dar, diğeri geniş olan boşluklar, bahsi geçen gereci rahatlıkla tutmanızı sağlar. Bu makas, makul boyutları sayesinde kişilerin favorilerinin arasında yer alır. Söz konusu gereci kullanmadığınız zaman rahatlıkla muhafaza etmeniz mümkündür.

Taksun Terzi Makası 8.5'' 21,5 cm C2009 M Keskinliği Nasıldır?

Taksun C2009 M 8.5” 21,5 cm terzi makasının ağız kısmı, çelik materyal kullanılarak üretilmiştir. Bu, ürünün pek çok farklı objeyi rahatlıkla kesmesini mümkün hâle getirir. Kumaş ve kâğıt gibi çeşitli materyalleri bu makas aracılığı ile parçalara bölmeniz mümkündür. Ürünün keskinliği, istenmeyen durumlara yol açmaz. Kullanım esnasında meydana gelebilecek olan küçük kazaların sonucunda gereç vücudunuza ağır bir hasar vermez. Taksun C2009 M 8.5” 21,5 cm terzi makası, çocukların kullanımına uygun değildir. Yetişkinlerin el yapısı dikkate alınarak tasarlanmış olan ürün, keskinliğini uzun bir süre boyunca korur. Bu gerecin belirli aralıklar ile temizlenmesi tavsiye edilir. Bu işlemi gerçekleştirdiğiniz sırada güçlü kimyasallar barındıran deterjanlar kullanmanız ise önerilmez. Bu, makasın ağız kısmının aşınmasına neden olabilir.

Taksun Terzi Makası 8.5'' 21,5 cm C2009 M Dayanıklı mıdır?

Taksun C2009 M 8.5” 21,5 cm terzi makası, sağlam yapısı sayesinde dikkat çeker. Ürünün hem sap hem de ağız kısmı kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilmiştir. Bu, bahsi geçen gerecin zararlı dış etkenlere karşı direnç göstermesini sağlar. Uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunan bu makasın yapısı, düşme ya da çarpma gibi istenmeyen durumların sonucunda bozulmaz. Ürünün ilk günkü kalitesini ve formunu koruyabilmesi için göz önünde bulundurabileceğiniz bazı unsurlar da vardır. Makası kalın ve sert cisimleri kesmek için kullanmanız tavsiye edilmez. Bu, söz konusu gerecin ağız kısmının körelmesine neden olabilir. Dilerseniz siz de Taksun C2009 M 8.5” 21,5 cm terzi makası yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kolay kullanım imkânı tanıyan bu dayanıklı ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.