4
PVC Boru kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Tangit Pvc Yapıştırıcı 50 Gr. Güçlü Plastik Yapıştırıcı

52,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tangit Pvc Yapıştırıcı 50 Gr. Güçlü Plastik Yapıştırıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Işık Yapı Malzemeleri Satıcı Ünvanı: ZİKRİ IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4670077450
    Bu ürün Işık Yapı Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suya Dayanıklı Pvc Boru Yapıştırıcı 50 Gr. Nerelerde Kullanırım ? Tangit içme suyu, gaz boruları ve tarımsal sulama boruları gibi U-PVC'den yapılmış basınçlı boruların bağlantı yerlerinin birleştirilmesi için kullanılır. Stabilize edilmiş Tehrahidrofuran bazlı çözücü içeren yapıştırıcıdır.
Geri Bildirim Ver

Tangit Suya Dayanıklı Pvc Boru Yapıştırıcı 50 gr 24643

Evinizde, tarım yaptığınız alanlarda borular bulunur. Bu borular su, gaz ve benzeri ihtiyaçların akımını sağlamaktadır. Dolayısı ile de içerisinde bulunan maddenin dışarıya sızıntı vermemesi gerekir. Bu yüzden de boruların sağlam olması ve birbirine bağlanmasının en iyi şekilde gerçekleştiriliyor olması lazımdır. Borularda sert bir yüzeye sahip olduklarından aynı zamanda da bu yüzeylerin birbirine en sıkı, iyi şekilde tutunarak yapıştırılması gerekir. Tangit sert plastik ve PVC boru yapıştırıcısı yapılarından dolayı da seçilecek olan yapıştırıcının güçlü olması büyük önem arz eder. Çünkü iyi yapıştırılmayan borularda su, gaz gibi kaçaklar meydana gelir. Hem işinizin görülmesine engel olur hem de çevreye zarar verecek durumlara da sebep olabilir. Tangit gaz, su boru yapıştırıcısı sert yüzeye sahip olan borularınızı en sağlam şekilde yapıştırarak herhangi bir sızıntının oluşmamasında yardımcı olur. Tangit plastik yapıştırıcı suya dayanıklı bir ürün olup sizlere sunuluyor.

  • Suya dayanıklı
  • Sert plastik
  • PVC

Tangit Suya Dayanıklı PVC Boru Yapıştırıcı 50 Gr İçeriği

Kaliteyi belirleyen unsurlardan biri ürünün içeriği olmaktadır. Performansını birinci dereceden etkileyen bir özellik olup, satın almadan önce kişilerin incelediği bir konular arasında yer alıyor. Tangit suya dayanıklı PVC boru yapıştırıcı 50 gr içeriği; vizkozite, 23°C'de (Epprect 23°C) : 1600-3000 m Pas ve raf ömrü kapalı halde 24 ay (20 derece) şeklindedir. Borularınızın en sağlam şekilde yapışmasında görev alırken içeriği ile de desteklemektedir. Uygulama alanları ise başlıca içme suyu, gaz ve tarımsal sulama boruları olmak üzere PVC’den yapılmış basınçlı boruların bağlantı yerlerinin birleştirilmesinde kullanılır. Bunun harici evinizde de PVC boru yapıştırıcı ürününü plastik malzemeden yapılmış eşyaların yapıştırılmasında da kullanabiliyorsunuz. 50 gram hacminde olup, etkili içeriğiyle yapıştırma ihtiyacı duyduğunuz PVC kaplamalarınızda görev alarak istenilen sonucu elde etmede görev almaktadır.

Tangit Suya Dayanıklı PVC Boru Yapıştırıcı 50 Gr Uygulama Şekli

Tangit suya dayanıklı PVC boru yapıştırıcı 50 gr kullanımı öncesinde yapıştırma yapılacak yüzeyin uygun bir çözücü ile silinmesi gerekir. Böylece yapıştırılacak yüzey iyice temizlenerek kir ve tozdan arındırılır. Kullanımına başlamadan önce iyice karıştırılmalıdır. Borunun ekseni yönünde ilk önce mufa, sonra da boruya homojen bir şekilde sürülmeli daha sonra boru ve mufu karşılıklı olarak çevirmeden boru mufun sonuna kadar itilerek bu pozisyonda birkaç saniye tutulması gerekmektedir. Yapıştırılacak parçalar Tangit suya dayanıklı PVC boru yapıştırıcısı sürülmesinden itibaren 4 dakika içerisinde birbirine yapıştırılmalıdır. Bu işlem yapıldıktan sonra 5 dakika hareket ettirilmemelidir. Eğer sıcaklık 10 dereceden düşük ise bu zaman 15 dakika olmalıdır. Yapıştırılması tamamlanmış borular toprak altına 10-12 saat sonra yerleştirilmeli ve kullanılmasına da en erken yapıştırma işleminden itibaren 24 saat sonra başlanması gerekiyor. Basınca dayanıklılık testi işletme basıncının 1,5 katı esas alınarak yapılması önerilir. Bu su borusu yapıştırıcısı sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Tangit Suya Dayanıklı PVC Boru Yapıştırıcı 50 Gr Fiyatı

Tangit suya dayanıklı PVC boru yapıştırıcı 50 gr hacminde olup avantajlı fiyatlara yakalayabileceğiniz bir üründür. Dayanıklı, sağlam bir yapıştırma işlemi sağlamakta ve her insanın evinde boruların bulunduğu düşünüldüğünde ergonomik ve faydalı bir ürün olabilmesiyle öne çıkar. Bu nedenle Tangit PVC boru yapıştırıcı hem içeriğiyle beklenen performansı sağlamakta hem de fiyat performans olarak başarılı bir ürün olmaktadır. Trendyol'da Tangit suya dayanıklı PVC boru yapıştırıcı 50 gr yorumları, fiyatı, görseli, özellikleri bir arada bulunuyor.