Tanita Bc 730 Green Innerscan Akıllı Dijital Tartı | Yağ, Sıvı, Kas, Kilo Ölçer Vücut Analiz Tartısı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.569 TL

Ürün Bilgileri

Tanita Bc 730 Green Innerscan Akıllı Dijital Tartı | Yağ, Sıvı, Kas, Kilo Ölçer Vücut Analiz Tartısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkçe Kullanım Klavuzu İçin Tıklayınız. TANITA'nın yeni icadı, En küçük... Tanita bu özelliklerdeki bir cihazı yanınızdan ayırmamanız ve her yere rahatça taşımanız ve seyahatleriniz esnasında kolay takip için sizlere sunmaktadır. Yeni, Hızlı ve Kolay 150 Kg tartım kapasitesi Yağ Oranı % Yağ Oranı Değerlendirme Toplam Vücut Sıvısı % Kas Kütlesi Kemik Mineral Ağırlığı Bazal Metabolizma Hızı İç Yağlanma Derecelendirme Biyolojik Vücut Yaşı Fiziksel Aktivite Derecelendirme gibi verilerin takibi ile "kilo ve fitness kontrolünde" en büyük yardımcınız olmaya adaydır. 2 Yıl Garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Yeşil
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Var
  • Bluetooth Yok
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Var
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Var
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Tanita Bc 730 Vücut Analiz Baskülü

Vücut sağlığını düzenli olarak takip etmek için kullanılan ev tipi basküller yeni teknolojilerden etkilenir. Bu yenilikler göz önüne alınarak tasarlanan Tanita BC 730 vücut analiz baskülü zengin bilgi verme seçenekleri sayesinde müşterilerin dikkatini çeker. Ürünün maksimum 150 kilogram kapasitesi vardır. Dijital ekranı teknolojik yenilikler göz önüne alınarak dizayn edilir. Yağ oranı değerlendirme özelliği sayesinde evinizden çıkmadan kendi yağ oranınızı kolaylıkla takip edebilirsiniz. Beden sağlığında önemli bir kriter olan bazal metabolizma hızı Tanita BC 730 yeşil vücut analiz baskülü sayesinde düzenli olarak takip edilir. Yağ oranı dışında vücuttaki su miktarı, biyolojik vücut yaşı, kas oranı, kemik ağırlığı gibi önemli detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünü kendiniz ya da yakın çevreniz için satın alabilirsiniz.

  • 150 kilogram kapasite
  • Dijital ekran
  • Konforlu kullanım

Yenilikçi Tanita BC 730 Vücut Analiz Tartısı

Yenilikçi Tanita BC 730 Vücut Analiz Tartısı

Tanita BC 730 vücut analiz tartısı düzenli olarak beden takibi yapma konusunda büyük ölçüde destek olur. Maksimum 150 kilogram kapasitesi insanların ağırlık ortalaması göz önüne alınarak hesaplanır. Tanita BC 730 vücut analiz baskülü özellikleri incelendiğinde kas kütlesi, su oranı ve kemik ağırlığı hesaplaması yaptığı görülür. Özellikle sporcu beslenmesi gibi özel beslenmelerde önemli bir yardımcıdır. Zayıflamak, kilo korumak ya da kilo almak için düzenli takip yapılmalıdır. Bu takip sırasında kolaylıkla kullanabileceğiniz Tanita BC 730 yeşil tartı istediğiniz, merak ettiğiniz bilgileri ev ortamında size kolaylıkla sunar. Bu nedenle sık sık tercih edilir. Gün içerisinde yapılan aktiviteleri değerlendirip bunu kilo takibinin içine dahil eder. Bu sayede sporunuzu ya da yeme içme durumunuzu çok daha konforlu bir şekilde takip edebilirsiniz.

Avantajlı Tanita BC 730 Fiyatları

Avantajlı Tanita BC 730 Fiyatları

Tanita Bc 730 fiyat açısından incelendiğinde fiyatlar üzerinde doğrudan etkili olan temel unsurların ürünün özelliklerinin olduğu görülür. Maksimum kilo kapasitesi, yağ kas ölçümü, bazal metabolizma hızı ölçümü, vücut yaşını hesaplama ya da dijital ekran gibi tüm detaylar fiyata etki eden önemli ve ayırt edici özellikleridir. Tartının üretildiği malzeme türü de fiyatını etkiler. Tanita BC 730 yeşil baskül cihazı son derece kaliteli bir tasarıma sahiptir. Bu sayede uzun süre teknik bir sorun yaşamadan kullanma şansınız oluşur. Ürün, dayanıklı plastik malzeme kullanılarak üretilir. Siz de kilo takibinizi kolay ve keyifli hale getirmek istiyorsanız, hem şık görünüm hem de işlevsel özellikler sunan Tanita BC 730 tartıyı tercih edebilirsiniz. Böylelikle kilo takibi yaptığınız, önceden yorucu olan zaman dilimini konforlu ve zahmetsiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Kaliteli Tanita Bc 730 Vücut Analiz Baskülü

Kaliteli Tanita Bc 730 Vücut Analiz Baskülü

Tanita BC 730 vücut analiz baskülü yorumlar açısından incelendiği zaman genel olarak fonksiyonel özellikleriyle müşterilerin beklentilerini karşıladığı görülür. Tanita vücut analiz baskülünün tercih edilme sebeplerinden biri de doğru tartım yapmasıdır. Yeni teknolojiyle tasarlanmış dijital ekranı sayesinde güncel vücut ölçülerinizi hem doğru hem de güvenilir bir şekilde size verir. Yeşil renk tonu hem canlı hem de farklı zevklere uyabilecek şekildedir. Tanita vücut analiz tartısı iç yağlanmayı da ölçebilen yenilikçi özelliklere sahiptir. Biyolojik vücut yaşı, kilo takibine başlarken öğrenilmesi gereken önemli bir unsurdur. Bunun gibi birden fazla fonksiyonel işlevi tek ürünle karşılayan bu cihaz kilo takibi yapmak isteyen kişiler için ideal seçenekler arasındadır. Güncel pek çok fonksiyonu sağlayan ve kullanım kolaylığı sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla siz de kolayca ve hızlıca sahip olabilirsiniz.