Tantitoni Seramik 6'lı Sufle Kabı 10 cm

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tantitoni Seramik 6'lı Sufle Kabı 10 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NuBuTu Satıcı Ünvanı: NURAY SALAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1706693435400001 Vergi Kimlik Numarası: 5910361509
    Bu ürün NuBuTu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seramik 6'lı Sufle Kabı 10 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Tantitoni DERIN600S 10 cm 6'lı Seramik Sufle Kabı

Küçük mutfak eşyaları, yemekleri daha kolay ve pratik şekilde hazırlamanızı sağlar. Aynı zamanda yemek ve tatlı sunumuna şıklık katar. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Tantitoni seramik 6'lı sufle kabı 10 cm, beklentilerinizi karşılar. Kaliteli ve modern bir yapıya sahip olan sufle kabı, birbirinden lezzetli tatlılar hazırlamaya imkân tanır. Bu sayede şık sofralar kurabilir, sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tantitoni seramik 6’lı 10 cm beyaz sufle kabı, kaliteli malzemelerden üretilerek kullanıcıların beklentilerini karşılar. İdeal ebatları ile tek porsiyonluk yemek ve tatlı yapımında gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Tantitoni sufle kabını seçerek mutfağınıza ve sofranıza şıklık katabilirsiniz.

  • 6'lı paket avantajı
  • 10 cm çap
  • Seramik malzeme

Tantitoni Seramik 6'lı Sufle Kabı 10 cm Beyaz Materyali

Tantitoni Seramik 6'lı Sufle Kabı 10 cm Beyaz Materyali

Tantitoni seramik 10 cm 6’lı sufle kabı, kaliteli ve şık yapısı sayesinde mutfağın vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Ürün, markanın modern tesislerinde özel olarak tasarlanır. Her bir sufle kabı, kullanıcı ihtiyaçlarını esas alarak geliştirilir. Kap modeli, seramik malzemeden üretildiği için dayanıklı bulunur. Seramik, yüksek sıcaklıklara dayanabilen bir materyaldir. Aynı zamanda çatlama, çizilme ve kırılma gibi risklere karşı direnç gösterir. Sufle kabı, uzun süreli kullanımı mümkün kılarak mutfak giderlerini azaltır. Bu özelliği sayesinde bütçenize destek olmayı amaçlar. 6’lı sufle kabını tercih ederek yemek sofralarına ve çay saatlerine renk katabilirsiniz. Sunumları zenginleştiren ürün, misafirlerin beğenisini kazanan sade detaylara sahiptir. Türkiye’de üretilen Tantitoni seramik 6’lı 10 cm beyaz sufle kabını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Tantitoni Seramik 6'lı Sufle Kabı 10 cm Beyaz Ebatı Nasıl?

Tantitoni sufle kabı 6'lı, tatlı yapımında ve sunumunda kullanabileceğiniz şık mutfak ürünlerinden bir tanesidir. 10 cm çapıyla göz dolduran ürün, tek porsiyonluk servisler için idealdir. Bu kabı, sufle tatlısı dışında sütlaç ve muhallebi yapımında da kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra sofraları süsleyen güveçleri de pişirebilirsiniz. Şık ve sade bir görünüme sahip olan Tantitoni seramik 6’lı 10 cm beyaz sufle kabı, sunumlarda fark yaratır. Şekerleme servis etmek için ya da çerezlik olarak kullanılan ürün, çay saatlerinin vazgeçilmezi olur. Özel olarak geliştirilen seramik yapısı sayesinde gıdaların tadını ve kokusunu değiştirmez. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz kap, mutfak işlerinde her an yanınızda olur. Tantitoni seramik sufle kabı, 6’lı paket avantajıyla beğenileri kazanır. Tekli alımların yarattığı maliyetlerin önüne geçerek bütçenizi korur.

Tantitoni Seramik 6'lı Sufle Kabı 10 cm Beyaz Kullanışlı mı?

Tantitoni seramik 6’lı 10 cm beyaz sufle kabı, tercih edebileceğiniz kullanışlı mutfak gereçlerinden bir tanesidir. Ergonomik yapıya sahip olan ürünü çekmeceye ya da dolaba yerleştirebilirsiniz. İhtiyaç hâlinde ise mikrodalgaya ya da fırına alarak yemekleri pişirebilirsiniz. Ürün, tatlıyı veya yemeği soğutmak adına derin dondurucuda da bekletilebilir. Bulaşık makinesinde ya da elde kolayca yıkanabilen Tantitoni seramik 6'lı sufle kabı 10 cm beyaz, kullanıcıya pratik çözümler sunar. Özel olarak geliştirilen ürünün kenar kısımları tırtıklı yapıya sahiptir. Bu yapı, suflenin kabarmasına ve daha iyi pişmesine yardımcı olur. Birbirinden lezzetli tatlılar hazırlamak için bu sufle kabından faydalanabilirsiniz. Kullanışlı bir mutfak gereci olan Tantitoni seramik 6'lı sufle kabı 10 cm beyaz yorumlarını Trendyol üzerinden okuyabilirsiniz. Siz de ürünü hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.