TaoTronics Soundsurge 85 Aktif Gürültü Engelleyici Anc Bluetooth TT-BH085

1.659,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TaoTronics Soundsurge 85 Aktif Gürültü Engelleyici Anc Bluetooth TT-BH085

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NorthAŞ Satıcı Ünvanı: NORTH TEKNOLOJİ VE E-TİCARET SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632125245600001 Vergi Kimlik Numarası: 6321252456
    Bu ürün NorthAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth kulaklık akıllı cihazlarla kısa sürede bağlantı kurar.
  • Kulaküstü kulaklık ev, okul, iş yeri gibi birçok yaşam alanında kullanılır.
  • Taotronics Soundsurge 85, ses gecikmesini en aza indirerek yüksek ses kalitesini hayatınıza getirir.
  • Gürültü önleyici kulaklık arka fondaki sesleri azaltarak müziğin sesini net ve pürüzsüz duymanızı sağlar.
  • Siyah bluetooth kulaklık, Hi-Fi ses ve derin bas özellikleri ile güçlü ve eşsiz bir ses deneyimi yaşatır.
  • Mikrofonlu bluetooth kulaklık gürültü önleyerek sesin net ve pürüzsüz bir şekilde iletilmesini mümkün kılar.
  • Taotronics SoundSurge 85 kulak üstü bluetooth kulaklık, 40 saate yakın çalma süresi sayesinde uzun süre kesintisiz kullanım sunar.
  • Taotronics SoundSurge 85 Aktif Gürültü Engelleyici Anc Bluetooth 5.0 kulaklık, ayarlanabilir kafa bandı ve 90 derece dönebilen başlığı ile herkese uyum sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Taotronics Soundsurge 85 Aktif Gürültü Engelleyici Anc Bluetooth

Gün içerisinde yoğun şekilde gürültü olan alanlarda bulunmanız gerekebilir. Dışarıda vakit geçirirken rahatsız edici olan bu durumdan korunmak için tercih edilen çeşitli yöntemler bulunur. Bunlar arasında gürültü engelleyici kulaklıklar ayrı bir yere sahiptir. Müşterilerin severek kullandıkları ürünler, işlevsel olmalarının yanı sıra şık bir görünüm de yaratır. Siz de çeşitli avantajlar sunan bu ürünü detaylı şekilde inceleyerek satın alma işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Taotronics 85 ile birlikte hayatı keyifli ve kaliteli kılabilirsiniz. Kullanımı kolay ve ideal boyuta sahip olan ürünü boynunuzda taşıyabilir ya da çantada bulundurulabilir. Anlık ihtiyaç halinde hemen kullanmaya hazır halde bekleyen cihaz, teknolojinin sağladığı imkanların bir ürünüdür. Yüksek sesli ortamların kulağınıza vereceği çeşitli zararları minimuma indirebilir ve bu konuda etkili bir önlem alabilirsiniz.

  • Bluetooth bağlantılı
  • Dahili mikrofon
  • Siyah renk

Taotronics ANC Kulaklık ile Keyifli Dakikalar

Taotronics ANC Kulaklık ile Keyifli Dakikalar

Ev dışındaki yaşam alanları toplumsal nitelik taşıdığı için kalabalık ve sesli olabilir. Bu durumdan rahatsız olan müşteriler tarafından sıklıkla kullanılan Taotronics Soundsurge 85 aktif gürültü engelleyici ANC Bluetooth TT-BH085 model koduna sahiptir. Bu ürünün pratik ve kısa süre içerisinde aratarak bulmanıza yardımcı olan kodu kullanarak modelin sunduğu avantajları inceleyebilirsiniz. Bu ürün sayesinde gürültünün verdiği rahatsızlık hissini düşürebilirsiniz. Ayrıca duyma ihtiyacını karşılayan kulakların sağlıklı kalabilmesi için gürültü engelleyici ürünlerin kullanımı bir zorunluluk haline gelir. Modern bir tasarıma sahip olan ürün, siyah renk ile birleşerek müşterilerin ilgisini çekmeyi başarır. Estetik duruşu ve minimal tasarımı sayesinde beğeni toplayan ürünü siz de deneyimleyebilirsiniz. Model, arzu edilen sessiz ortamın elde edilmesi noktasında destek veren önemli parçalardan biridir. Model kodunu kullanarak ürünü kolaylıkla bulabilir ve temin edebilirsiniz.

Kullanımı Kolay Taotronics ANC Kulaklık

Kullanımı Kolay Taotronics ANC Kulaklık

Gürültülü ortamlarda bulunmak durumunda olan müşteriler için kurtarıcı niteliğinde olan Taotronics ANC kulaklık, siyah rengin asil duruşu ile bezenen ürünlerden biridir. Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişimine paralel olarak ortaya konan bu cihazlar, günlük hayatı büyük ölçüde kolaylaştırır. Bununla birlikte işitme sağlığının korunmasını sağlar. Taotronics Soundsurge 85 aktif gürültü engelleyici ANC Bluetooth TT-BH085 kullananlar cihazın farklı pek çok yönünden memnun kalır. Müşterilerin yüksek memnuniyet oranlarına sahip olan ürünü kullanmak için sipariş oluşturarak kısa süre içerisinde modeli temin edebilirsiniz. Gürültülü ortamların verdiği rahatsızlık hissini azaltarak keyif verici alanların elde edilmesine yardımcı olan ürün, kulakları tam olarak kapsar. Gürültünün 20 desibel azalması, olumsuz etkinin yaklaşık olarak %70'ini engeller. Taotronics Soundsurge 85 aktif gürültü engelleyici kulaklık ile birlikte gürültünün belli bir miktar azalmasını sağlayabilirsiniz.

Avantajlı Taotronics ANC Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Taotronics ANC Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Çeşitli ortamlardaki sesleri kendi duymak istediğiniz sesler ile değiştirmek için gürültü engelleyici kulaklıkların kullanımı yaygın bir hal alır. Dış sesleri tespit ederek gerekli işlemleri yapan bu ürün, hayatı kolaylaştıran cihazlar arasında bulunur. Taotronics Soundsurge 85 aktif gürültü engelleyici ANC Bluetooth TT-BH085 yorumları kısmını inceleyerek müşteriler tarafından yapılan çeşitli paylaşım ve tavsiyelere erişebilirsiniz. Bilinçli bir tercihte bulunmanıza destek olan yorumlardan yararlanarak ihtiyaç duyduğunuz kalitede bir ürüne sahip olabilirsiniz. Taotronics Soundsurge 85 aktif gürültü engelleyici ANC Bluetooth TT-BH085 fiyatları, müşterilerin mevcut bütçelerine uygunluğu ile öne çıkar. Ürün, ortaya koyduğu performans ile birlikte yüksek oranda müşteri memnuniyetine sahip olmayı başaran bir cihazdır. Trendyol’dan araştırma yapıp ürünün özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmanız mümkündür. Uzun yıllar boyunca kullanım için uygun olan modeli sipariş ederek ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.