Tappeto Tavşan Tüyü Dekoratif Post Halı Siyah

656,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 80 x 150
80 x 300
100 x 150
80 x 150
80 x 200
120 x 180
140 x 200
160 x 230
80 x 250
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tappeto Tavşan Tüyü Dekoratif Post Halı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAPPETO Satıcı Ünvanı: TURUNCU DERİ TASARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872046282200012 Vergi Kimlik Numarası: 8720462822
    Bu ürün TAPPETO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün tavşan tüyü görünümünde yüksek tüylere sahiptir.Toz toplamaz, tüy dökmez, rengi solmaz, keçeleşme yapmaz. Yumuşak bir dokuya sahiptir. Yapısı gereği kolay leke tutmaz.
  • elde hassas bir biçimde veya çamaşır makinesinde 30` c de yıkanabilir. Çamaşır makinesinde narin veya perde programında sıkma yapmadan, deterjan ve yumuşatıcı kullanmadan yıkanmalıdır. Yıkarken kesinlikle çamaşır suyu ve benzeri ağartıcılar kullanılmamalıdır.
  • yıkandıktan sonra sererek kurutulmalı ve direkt güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. Asla ütülenmemelidir.
  • lütfen temizleme işlemini, halınıza sert cisimlerle vurarak ya da halınızı fırçalayarak yapmayınız. Bu işlem halınıza zarar verecek ve ömrünü kısaltacaktır. Elektrik süpürgesinin fırçasız uçları ile tüylerin yatış yönüne doğru yavaşça süpürünüz.
  • halınızı yıkadıktan veya sildikten sonra olduğu yerde kurutmaya bırakınız, asmayınız, kurutmak için fön makinası, radyatör vs. Kullanmayın.
  • üzerine dökülen sıvı, emici bir bez yardımı ile tampon yapılarak alınmalıdır. Lekelere anında müdahale edilmelidir. Genel temizlik için halı yıkama makineleri kullanılabilir ya da profesyonel kuruluşlardan destek alınabilir.
  • halınızı uzun süre direkt güneş ışığında bırakmayınız. Halıyı serdiğiniz yerin sert, düz ve rutubetsiz olmasına dikkat ediniz. Üzerine konan eşyaların, halı yüzeyinde iz bırakmaması için eşyalar uzun süre aynı yerde bırakılmamalı, mümkünse yerleri değiştirilmelidir. Halınızı kullanmadığınız durumlarda, temizliğini yaparak, rulo halinde rutubetsiz bir ortamda bekletiniz. Kesinlikle katlamayınız.
  • kuru temizleme önerilmez.Halının arka yüzü kaliteli, aşınmaz, süet malzeme ile kaplanmıştır.
  • üründe ilk anda rastlayabileceğiniz tüyler, dökülme sonucu değil, üretimdeki kesim işlemleri sonucu oluşmuş tüylerdir. Birkaç süpürmeden sonra bu tüyler önce çok azalacak sonra tamamen ortadan kalkacaktır. Ürünün, kargo süreci boyunca ambalaj içerisinde havasız kalması nedeniyle paketi ilk açtığınızda bir koku hissedebilirsiniz, ürünü birkaç gün havalandırdığınızda, kesinlikle herhangi bir koku kalmayacaktır.
  • ıade kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Özellik Yıkanabilir
  • Tema / Stil Modern
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Tappeto Tavşan Tüyü Dekoratif Post Halı Siyah TBT080150

Genellikle yer örtüsü olarak kullanılan halılar, evin bütününde görsel etkisi yüksek ürünlerdir. Tappeto tavşan tüyü dekoratif post halı da bu işlevi iyi şekilde karşılayan halı çeşitlerinden biridir. Tavşan tüyü görünümünde uzun ve sık tüylere sahiptir. Farklı tarzda beğenileri olan müşterilere hitap eden Tappeto tavşan tüyü dekoratif post halı siyah renk seçeneğiyle çeşitli dekorasyonlara uyum sağlayabilir. Tavşan tüyü görünümlü yapay tüylü yüzeyi sayesinde oldukça yumuşaktır. Tappeto tavşan tüyü dekoratif post halı siyah TBT080150 kodlu halı, kolay temizlenebilme seçenekleri sayesinde sık sık tercih edilir. Tüy toplamayan, rengi solmayan, tozlanma ve keçeleşme yapmayan, kolay temizlenen konforlu yüzey özelliklerine sahiptir. Siz de birçok işlevsel ve görsel özelliği size konforlu şekilde sunan halıya kolayca sahip olabilirsiniz.

  • Şık görünüm
  • Canlı renk
  • Kolay kullanım

Tappeto Tavşan Tüyü Dekoratif Post Halı Özellikleri

Tappeto Tavşan Tüyü Dekoratif Post Halı Özellikleri

Halı kullanımında temel alınan önemli kriterlerden biri kolay temizlenmesidir. Tavşan tüyü dekoratif post halı sunduğu üstün yüzey özellikleri sayesinde her ortamda kolayca temizlenir. Çamaşır makinesinde düşük ayarda ya da elde rahatlıkla yıkanabilir. Çamaşır makinesinde yıkandığı ayar narin çamaşırların yıkandığı ayardır. Kuruma aşamasına geçildiğinde önemli olan unsur, doğrudan güneşle temas etmemesine dikkat edilir. Tavşan tüyü post halı fön makinesi ya da radyatör benzeri cihazlarla kurutulmaz. Serin, rutubetsiz, güneşle teması olmayan bir alanda kendi kendine kuruması beklenir. Üzerine konulan eşyaların sahip olduğu ağırlıklar nedeniyle ürün üzerinde iz kalsa da sonrasında kısa sürede düzelir. Halının üzerine koyduğunuz eşyaların yerlerini sık sık değiştirerek bu durumun önüne geçmeniz mümkündür. Kullanılmadığı durumlarda rulo haline getirilerek serin ve rutubetsiz olan her yerde uzun süre saklanabilir.

Her Bütçeye Uygun Tappeto Tavşan Tüyü Dekoratif Post Halı

Her Bütçeye Uygun Tappeto Tavşan Tüyü Dekoratif Post Halı

Tappeto tavşan tüyü dekoratif post halı siyah fiyatları incelendiğinde ürünün kalitesine göre uygun olduğu düşünülür. Şık tasarımı, her alana uygun ölçü seçenekleri, canlı rengi, kolay temizlenmesi gibi işlevsel ve görsel özellikleri fiyatını etkileyen özelliklerdir. Ürünün üretildiği malzemenin kalitesi de fiyatı etkileyen faktörlerden biridir. Halının sağladığı kolay temizlenebilme seçeneklerini uyguladıktan sonra asılmadan, güneşle temas etmeden yerde kendi kendisine kuruması beklenir. Tüylerin yönüyle aynı yönde süpürülmesi de ürünün kalitesini koruma yöntemleri arasında yer alır. Kullanım sırasında bu detaylara özen göstererek halınızı uzun süre boyunca ilk günkü yumuşaklığında kullanabilirsiniz. Ürünün ergonomik olması, kolay kullanım sağlaması ve uygun fiyatı müşterilerin tercihini etkiler. Siz de birden fazla işlevsel özelliği tek ürünle sunan tavşan tüyü görünümlü post halıya bütçe dostu fiyatı sayesinde kolayca sahip olabilirsiniz.

Kalitesiyle Dikkat Çeken Tappeto Tavşan Tüyü Post Halı Siyah

Kalitesiyle Dikkat Çeken Tappeto Tavşan Tüyü Post Halı Siyah

Herhangi bir ürünü satın alırken o ürün hakkında doğru bilgi daha önce deneyimleyen müşterilerden alınabilir. Tappeto tavşan tüyü dekoratif post halı siyah yorumları açısından incelendiğinde beklentileri sahip olduğu işlevsel özellikleriyle karşılayabilmesi sayesinde müşteriler tarafından sık sık tercih edildiği görülür. Ergonomik olması, kolay temizlenebilmesi, zengin renk ve ölçü seçenekleri nedeniyle müşterilerin dikkatini çeker. Ürünün kolay saklanabilmesi de kolay temizlenmesi kadar önemli bir özelliktir. Kullanılmadığı zamanlarda rulo halinde uzun süre saklanır. Tüylerin zarar görmemesi için aynı yöne doğru olmaları önemlidir. Tappeto tavşan tüyü dekoratif post halı siyah kullananların yorumları incelendiğinde ürünün beklentileri karşıladığı görülür. Siz de hem işlevsel hem de estetik görüntüye sahip Tappeto markalı tavşan tüyü görünümlü dekoratif halıya Trendyol’un zengin avantaj seçeneklerinden faydalanarak kolayca sahip olabilirsiniz.