TARGA TEDARİK Gider Ve Lavabo Açıcı 1000 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
450 TL'ye 6 TL İndirim
5 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
87,33 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TARGA TEDARİK Gider Ve Lavabo Açıcı 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kamp ve Hırdavat Toptan42 Satıcı Ünvanı: TİNAS SAVUNMA SANAYİ İNŞAAT TAAHHÜT MAKİNA OTOMOTİV HIRDAVAT TEKSTİL GIDA TEMİZLİK TUR.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844098436600001 Vergi Kimlik Numarası: 8440984366
    Bu ürün Kamp ve Hırdavat Toptan42 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Targa Tedarik Lavabo Açıcı 1000 gr Kostik soda Payet (sodyum hidroksit payet), beyaz renkli pullardır ve higroskopiktir ve suda çözünür. Kostik soda payet, membran teknolojisi ile üretilen nitelikli sıvı kostik soda buharlaştırılarak elde edilir. Kullanım alanları Saf sodyum hidroksit, bozulma olmaksızın 318 ° c’de eriyen renksiz, kristalin bir katıdır. Suda yüksek ölçüde çözünür, etanol ve metanolde daha düşük bir çözünürlükle bulunur , ancak eter ve diğer polar olmayan çözücüler içinde çözünmez. Sülfürik asidin hidrasyonuna benzer şekilde, katı sodyum hidroksidin suya çözülmesi ,büyük miktarda ısının serbest bırakıldığı aşırı derecede ekzotermik bir reaksiyondur [12] , bu da sıçrama olasılığına bağlı olarak emniyet için bir tehdit oluşturmaktadır. Elde edilen solüsyon genellikle renksiz ve kokusuzdur. Diğer alkalin solüsyonlarında olduğu gibi cilt ile temasında kayganlaşır. Sodyum hidroksit , aynı zamanda, yosun ve kostik soda olarak bilinir. Sodyum hidroksit, oldukça kostik bir baz ve alkali olup , proteinleri sıradan ortam sıcaklıklarında parçalayıp ciddi kimyasal yanıklara neden olabilir . Sodyum hidroksit, protik asitlerle reaksiyona girerek su ve buna bağlı tuzlar üretir. Örneğin, sodyum hidroksit hidroklorik asit ile reaksiyona girdiğinde , sodyum klorür oluşur: Genel olarak, bu gibi nötrleştirme reaksiyonları basit bir net iyonik denklem ile temsil edilmektedir: Güçlü birasit ile reaksiyonun bu türü, ısı yayar ve dolayısıyla egzotermiktir . Bu asit bazlı reaksiyonlar titrasyonlar için de kullanılabilir . Bununla birlikte, sodyum hidroksit, birincil standart olarak kullanılmaz, çünkü higroskopiktir ve havadaki karbondioksiti emer . · asit kontrolünde, kötü kokuyu arıtmada, boruları temizlemede, ph dengelemede) · yapıştırıcı olarak, ısı ile yapılan matbaa baskılarında, gazete kağıdında) · sodyum aluminat, sodyum siyanür, silikat, polikarbonat, titan oksit, zeolit üretiminde · en son üründe artiklari uzaklaştırmada, beyazlatmada · sttp, sodyum hipo klorur, sabun, fırın ve boru temizleyici madde yapımında) · sodyum fenolate [ aspirin ve antiseptik] yapımında) · yemeklik yağı arıtmada, meyve ve sebze kabuğu soymada, dondurmada · yağ temizlemede, su arıtmada, ekipman temizlemede · nişasta, kostik, su, silikat: Birlikte etiket yapıştırıcı imalatında · nişasta, kostik, su, boraks: Birlikte oluklu mukavva tutkal imalatında · rafine ürünlerde asit kalıntılarını uzaklaştırmada, fenollerin çıkartılmasında, sondaj çamurunda ph dengelemede, sondajda kalsiyum ve bakterisitleri uzaklaştırmada · filtre temizleyici (filtre havuzlarında) ve madenlerdeki asit unitesini temizlemede, · ayrıca kullanılan sodyum siyanür’ün ph değerini ayarlamada kullanılır.
  • LAVABO AÇICI OLARAK KULLANIM ŞEKLİ
  • Herhangi bir kaba 5 lt kaynar su hazırlayın.
  • Tıkanıklığın olduğu yerde su birikintisi varsa boşaltın ve ürünü tıkanık gidere bolca dökün.
  • Ürünü uyguladığınız gidere kaynar suyu ekleyin ve kostiğin giderdeki atıkları çözmesini bekleyin.
  • Giderdeki çözünme ile birlikte tüm atık maddelerin temizlenmesi için suyu akıtmaya devam ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver