Targus Thz852gl 10.2" Ipad 8.nesil & 7.nesil | 10.5" Ipad Air Ve 10.5" Ipad Pro Ile Uyumlu Kılıf

1.959 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Targus Thz852gl 10.2" Ipad 8.nesil & 7.nesil | 10.5" Ipad Air Ve 10.5" Ipad Pro Ile Uyumlu Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosa Satıcı Ünvanı: TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836014439357137 Vergi Kimlik Numarası: 8360144393
    Bu ürün Teknosa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • THZ852GL iPad® (8./7. Nesil) 10,2 inç, iPad Air® 10,5 inç ve iPad Pro® 10,5 inç için Pro-Tek ™ Kılıf - Siyah ÖZELLİKLERİ Askeri sınıf 4ft geçer. düşme testi (MIL-STD 810G) * Sonsuz görüş açıları ve rahat yazma pozisyonu Patent korumalı çoklu nesil tepsi, 10,5 inç iPad Air® ve iPad Pro®'ya uyacak şekilde esniyor Güçlendirilmiş köşelere ve çerçeve korumasına sahip esnek tepsi Kontrollere, bağlantı noktalarına ve kamera lenslerine hassas erişim Güvenli manyetik sekme kapatma Apple Pencil veya stylus için entegre tutucu (Kalem, Apple tarafından ayrıca satılır) Sesi kullanıcıya doğru yönlendiren yenilikçi ses kepçeleri ile sesi güçlendirir Kullanışlı uyku / uyanma işlevi Genel Bakış İPad®'inizi (8. / 7. nesil) 10,2 inçlik güçlü, askeri sınıf düşmeye karşı korumayla sarın *. Ağırlık eklemeden dayanıklılık için tasarlanan bu mimari kasa, çarpma ve çökmeleri önlemek için etrafı sarılan çerçeveli ve güçlendirilmiş köşeli esnek bir tepsiye sahiptir. Patentle korunan tepsi tasarımı, rahat ve güvenli bir oturma için 10,5 inç iPad Air® ve iPad Pro®'ya uyacak şekilde esniyor. Ayrıca, gelişmiş ses için sesi yeniden yönlendirmek üzere yapısal olarak tasarlanmıştır. Hassas kesikler, kontrollere, bağlantı noktalarına ve kameralara tam erişim sağlar. Kullanışlı uyku / uyanma özelliği, kesinti süresini azaltır ve pili korur. Yapılandırılmış kapak koruma sağlayacak şekilde tasarlanmıştır
  • kaymayan iç kısım ise iPad'inizi sonsuz görüş açılarına veya rahat bir yazma konumuna ayarlamayı kolaylaştırır. Tamamen, iPad'inizi korumak için mükemmel bir seçim. * MIL-STD-810G, Yöntem 516.6, Prosedür IV'ü uygulayan bağımsız bir üçüncü taraf tarafından test edildiği üzere.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver