Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt , doğal ve bitkisel içeriği ile hafif ve lezzetli bir kullanım sunar. Sıcak lezzetlerde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ayçiçek yağı, baskın bir koku içermez. Bu sayede hemen her yemekle uyum sağlar. Sulu sebze ve et yemekleri, pilav ve makarnalar, kızartmalarda kullanılması tavsiye edilir. Ayçiçek yağını
  • ışık görmeyen, oda sıcaklığında olan bir yerde nemden uzakta ve ağzı kapalı şekilde muhafaza etmeye özen gösterin.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Tarım Kredi Birlik Ayçiçek Yağı 5 Lt Trendyol'da

Yemeklerde, salatalarda, tatlılarda vb. pek çok alanda kullanabileceğiniz Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi ayçiçek yağı 5 lt her yemekle uyum sağlayan yağ çeşitlerinden bir tanesidir. A, D, E ve K vitaminlerine sahip olan bu ürün her insanın tüketmesi gereken yağ çeşitleri arasında yer alır. İçeriğinde var olan E vitamini sayesinde kalp hastalıklarına ve bağışıklık sistemine iyi gelir.

 
  • Doğal ve bitkisel içerik
  • Farklı yemekler ile uyum
  • Sıcak lezzetlerde kullanım

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt Özellikleri

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt Özellikleri

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi ayçiçek yağı 5 lt özellikleri pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Ülkemizde mutfakta en çok tercih edilen yağ çeşitlerinden bir tanesi ayçiçeği yağı olmaktadır. Doğal ve bitkisel içeriği ile Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından sunulan bu yağ sıcak lezzetlerde gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Farklı lezzetler ile uyum içinde olan bu yağ sulu yemekler, et yemekleri, kızartmalar ve pilav gibi pek çok yemekte kullanılabilir. Işık almayan, nemden uzak ve oda sıcaklığında olan bir ortamda ağzı kapalı bir şekilde saklanmalıdır. Özelliklerini koruyabilmesi için saklama koşullarına dikkat edilmelidir. 5 litrelik teneke bir şişede yer alan ayçiçek yağının ağız kısmında yer alan tutma yeri sayesinde farklı ortamlara kolayca taşınabilmektedir. Rafine bir ürün olan ayçiçeği yağı tarlalardan ayçiçeklerinin kafa kısımlarının toplanarak fabrikalarda yağ çıkarılması şeklinde elde edilmektedir.

 

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt Özellikleri

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt Özellikleri

Tarım Kredi Birlik ayçiçek yağı 5 lt fiyatı ve özellikleri gibi bilgiler kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Teneke kutuda 5 litrelik olarak satılan bu ürünü uzun ömürlü olacak şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ayçiçek yağı faydaları, geç yanması gibi pek çok özelliği sebebi ile sıklıkla kullanılmaktadır. Ülkemizde yemekler genellikle yağlı olarak yapılmakta ve çoğunlukla kızartma türündeki yiyecekler tercih edilmektedir. Yemeklerin tadına tat katan bu yağlar bitki tohumlarından elde edilmektedir. Yemeklik olarak tercih edilen ayçiçeği yağı sıvı halde bulunmaktadır. Rengi açık sarıdır. Rafine edilmiş olan bu yağ yemeklik yağlar arasında ilk sırada gelir. Sağlık açısından da faydaları çok olan bu ürünün kullanım alanının geniş olması sebebi ile de tercih edilmektedir. Ülkemizde özellikle Marmara ve Trakya bölgelerinde çokça üretilen ayçiçekleri gıda sektörünün temel taşı niteliğindedir. Besin değeri son derece yüksek olan ayçiçeği yağında %15 oranında doymuş yağ ve %85 oranında doymamış yağ bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 1 gramında ise 9 kcal bulunmaktadır.

 

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt Fiyatı

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 Lt Fiyatı

Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi ayçiçek yağı 5 lt yorumları oldukça olumludur. Kuyruk yağı ve hayvansal yağlar yerine bitkisel bir yağ olan ayçiçeği yağı kullanıldığından kötü kolesterolü düşürmektedir. İçeriğinde çok sayıda bulunan doymamış yağ asitleri ise beyin gelişiminin olumlu yönde ilerlemesine yardımcı olmaktadır. Tansiyon, kan dolaşımı ve kolesterol üzerinde olumlu etkileri olan bu yağ çeşidi aynı zamanda astım hastalarının da rahatlamasına yardımcı olmaktadır. Ayçiçek yağının astım krizlerini önlediği bilinmektedir. Diyabet hastalarında insülin ihtiyacı da yine ayçiçeği yağından karşılanmaktadır. Hayvansal yağlara göre metabolizma üzerinde olumlu etkileri olan bu yağ çeşidi omega-3 açısından değerlendirildiğinde enfeksiyon riskinin ortadan kaldırılmasını sağlar. Hücre yenilenmesi üzerinde olumlu etkileri bulunur. Kozmetik ürünlerde de hücre yenileme özelliği sebebi ile tercih edilir. Tarım Kredi Birlik Tarım Kredi ayçiçek yağı 5 lt fiyat bilgisi gibi tüm detaylara Trendyol’dan ulaşabilir, hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.