Tariş 1915 Naturel Sızma Zeytinyağı 2 Lt.

863 TL
(431,50 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.015 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,99 TL1.145 TL
Kargo Bedava
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tariş 1915 Naturel Sızma Zeytinyağı 2 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARİŞ ZEYTİNYAĞI Satıcı Ünvanı: TARİŞ ZEYTİN ZEYTİNYAĞI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0824011269000014 Vergi Kimlik Numarası: 8240112690
    Bu ürün TARİŞ ZEYTİNYAĞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tariş 1915 Naturel Sızma Zeytinyağı 2 Lt. Ege Bölgesi’nden sofralarınıza gelen yüksek besleyiciliğe sahip zeytinyağı çeşilterinden sayılıyor. Salatalar, zeytinyağlı yemekler ve mezeler ile çiğ olarak tüketilebilecek bir üründür. Tüketimi sırasında taze kokusunu alabileceğiniz ve eşsiz lezzeti sayesinde kalitesini anında hissedeceğiniz ürünleri kahvalatılarınızda dahi kullanabilirsiniz. S.S. Tariş Zeytinve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, bugün Aydın, Balıkesir,Çanakkale, İzmir, Manisa ve Muğla illerine yayılmış 30 kooperatiften oluşur. 28.000üretici ortak, 30 modern kontinü sistem zeytin sıkma tesisi, zeytin vezeytinyağı kombinası, Ar-Ge Bölümü, Uluslararası Zeytinyağı Konseyi’nceakredite laboratuarları, ISO9000 ve ISO9002 Kalite Sistem Belgeleri ileyetiştiricilikten yan ürünlerin değerlendirilmesine kadar her düzeyde örgütlenmiş,sektörün en büyük kuruluşudur.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Zeytinyağ - 1-4 lt
Geri Bildirim Ver

Tariş Kuzey Ege 2 lt Natürel Sızma Zeytinyağı

Zeytinyağı, doğanın sunduğu en zengin armağanlardan birisidir. Faydaları sıralamakla bitmeyen ve beslenme uzmanlarının tavsiye ettiği en sağlıklı ürünlerin başında gelir. Ancak bu yararlardan faydalanabilmek için kullandığımız zeytinyağının doğal ve kaliteli olması gerekir. Bu yağın kalitesini belirleyen faktörler arasında imal edildiği zeytinlerin kalitesi, üretim şekli ve korunma yöntemleri bulunur. Tariş Kuzey Ege 2 lt natürel sızma zeytinyağı, güvenle kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür.

  • Tariş Kuzey Ege 2 lt natürel sızma zeytinyağı, tamamen organik ve doğal içeriklidir.
  • İçerdiği asit oranı, en fazla %0,8’dir.
  • Her türlü yemek, meze ve salatalarınızda güvenle kullanabileceğiniz kaliteli bir zeytinyağıdır.

Tariş Kuzey Ege Natürel Sızma 2 lt Zeytinyağı İçeriği

Tariş Kuzey Ege Natürel Sızma 2 lt Zeytinyağı İçeriği

Tariş Kuzey Ege 2 lt natürel sızma zeytinyağı, tamamen organik ve doğal içeriklerden oluşur. Kuzey Ege bölgesindeki Edremit ve Ayvalık şehirlerinde bulunan zeytinliklerin doğal mahsullerinden üretilir. Lezzetini, zeytin ağaçlarının yüzlerce yıllık köklerinden ve kaz dağlarının rüzgarlarından alır. Asit derecesi en fazla %0,8’dir. İçerisinde gliserin ve oleik asit bulunur. Oleik asit, çeşitli hayvansal ve bitkisel ürünlerde doğal olarak bulunan bir yağ asidi çeşididir. Bu türdeki en iyi yağlar, asit oranı %0,1 ile %1 arasında olanlardır. Asit oranı %2’den düşük olanlar, natürel birinci olarak adlandırılır. Asit oranı %0,8’e kadar olan zeytinyağları ise sızma olarak adlandırılır. Bu oranlar, ideal asitlik derecesini belirtir. Temiz içerikli olan Tariş Kuzey Ege natürel sızma zeytinyağı, tüm yemekleriniz için güvenle kullanılabilir.

Tariş Kuzey Ege Natürel Sızma 2 lt Zeytinyağı Sağlıklı mı?

Tariş Kuzey Ege Natürel Sızma 2 lt Zeytinyağı Sağlıklı mı?

Başlı başına bir doğal mucize olan zeytinyağının tüm faydalarından yararlanabilmek için kaliteli ve gerçek bir çeşit kullanmak önemlidir. Tariş Kuzey Ege 2 lt natürel sızma zeytinyağı pra-807827-9379, son derece sağlıklı bir üründür. Zeytinyağı, tüm vücudu temizleyen, karaciğeri temizleyerek daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Yüksek oranda antioksidan içerdiği için sindirimi düzenleyerek bağırsak sorunlarına çözebilir. Metabolizmayı hızlandırarak kilonuzu korumanızı sağladığı için kilo vermeye yönelik beslenme düzenine sahip olanlar için yardımcı bir üründür. Yüksek miktarda kalsiyum içerdiğinden kemikleri güçlendirir. Aynı zamanda mineral açısından da oldukça zengindir. Cildi koruyarak yaşlanmayı geciktirir. Saç dökülmesini önler ve saçların doğal sağlığına kavuşmasını sağlar. Kan şekerini dengelediği için bir nevi insülin görevi görebilir. Tüm bu faydalardan Tariş Kuzey Ege 2 lt sızma tercih ederek faydalanabilirsiniz.

Tariş Kuzey Ege Natürel Sızma 2 lt Zeytinyağı Kaliteli mi?

Tariş Kuzey Ege 2 lt natürel sızma zeytinyağı, ideal asitlik derecesine sahip bir üründür. İdeal asitlik derecesinde bulunan zeytinyağları en kaliteli yağlardır. Kaliteli bir yağ üretmek özen gerektiren, zahmetli bir iştir. Tariş Kuzey Ege 2 lt natürel sızma zeytinyağı üretimine Edremit ve Ayvalık’ın zeytinliklerindeki olgunlaşmış mahsuller toplanarak başlanır. Bu besinler toplandıktan sonra, yıkanır ve preslenerek öğütülür. Sonrasında yağ tanecikleri zeytinlerden ayrılarak malaksasyon denen yoğurma işlemine tabi tutulur. Malaksasyon işlemi ne kadar uzun sürerse yağın aroması da o kadar yoğun olur. Ancak söz konusu işlem açık kazanlarda yapılırsa hava ile teması artan üründe, insan sağlığını olumsuz etkileyen serbest radikaller üremeye başlar. Tariş zeytinyağı ise kapalı kazanlarda yoğurulur. Böylece sağlıklı ve kaliteli bir ürün ortaya çıkar. Trendyol’da yer alan Tariş Kuzey Ege 2 lt natürel sızma zeytinyağı yorum kısmında kullanıcı memnuniyetini görmeniz mümkündür.