Tariş Zeytin Çiçeği Kolonyası 200 Cc

114,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
115,28 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
750 TL'ye 80 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tariş Zeytin Çiçeği Kolonyası 200 Cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kapış Kapış Satıcı Ünvanı: HALİL YAVUZ DAĞITIM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455091175400001 Vergi Kimlik Numarası: 4550911754
    Bu ürün Kapış Kapış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TARİŞ ZEYTİN ÇİÇEĞİ KOLONYASI 200 CC
Geri Bildirim Ver

Tariş Zeytin Çiçeği Kolonyası

Zeytin Çiçeği kolonyası 200 cc’den oluşan doğal bir üründür. Tariş İncir Birliği markasına ait özel seriden oluşan Zeytin Çiçeği kolonyası, doğallığı ve kokusuyla kullananların beğenisini kazanır. Çiçek kokularından oluşan, hafif ve meyvemsi bir içeriğe sahiptir. Zengin esansı ve içeriğinde yer alan doğal zeytin kokusu, kullanım sırasında parfümsü bir etki yaratmaktadır. 80 derecede üretilen kolonya, mikropların temizlenmesine yardımcı olur. Markaya ait 200 Cc kolonya modeli, uzun süreli kalıcı bir koku etkisi sağlar. Parfümsü etkisi ile gün içerisinde cildinize sinen kötü kokuları ortadan kaldırabilirsiniz. Sağlıklı bir kullanıma sahip olan ürün, cilt hücrelerinde yenileme sağlar. Zeytin Çiçeği kolonyası yorumları ve ürün değerlendirmeleri hakkında bilgi alarak ürün hakkında kafanıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz.

  • 80 Derece
  • Zeytin Çiçeği Kokusu
  • 200 ml Hacim

Zeytin Çiçeği Kolonyası Faydaları

Zeytin Çiçeği Kolonyası Faydaları

Zeytin Çiçeği kolonyası Tariş markası tarafından 200 mililitrelik cam şişelerde satışa sunulan bir üründür. Ürünü misafirlerinize ikram edebilir, güzel bir kokuya sahip olmak amacıyla teninize sürebilirsiniz. Zeytin Çiçeği kolonyası faydaları arasında ilk olarak uzun süreli yumuşaklık sağlaması ve kalıcı kokusu yer almaktadır. Tende bıraktığı koku ve doğal yumuşaklığı kullananların beğenisini kazanır. Losyon etkisine sahip ürün, mantar ve egzama gibi cilt hastalıklarına karşı koruma sağlar. Mikropların üremesini önleyerek içerdiği koku ile ağrı giderici özellikler gösterir. Doğal bir dezenfektan olan kolonyaları, zeytin çiçeğinden elde edilerek hafif bir koku etkisi gösterir. Uyarıcı etkiye sahip olan ürün, orijinal bir kokuya sahiptir. Ellerinizi temizlerken dezenfektan etkisi gösteren ürün, kokusuyla hafif bir kullanım sağlar. Markaya ait özenle hazırlanan ürünler, kullanıcılara uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Tariş Zeytin Çiçeği Kolonyası ile Kalıcı Koku Etkisi

Tariş Zeytin Çiçeği Kolonyası ile Kalıcı Koku Etkisi

Zeytin ağaçlarından elde edilen zeytin çiçeği kolonyaları, gün içerisinde elinize bulaşan mikroplardan kurtulmanızı sağlar. Taşınabilir cam şişesi ile her yerde mikroplardan korunabilir ve ellerinizde parfüm etkisi sağlayabilirsiniz. Tariş Zeytin Çiçeği kolonyası alkol oranı 80 derecedir. Koku içeriğinde yer alan zeytin çiçeği, hafif bir etki bırakmaktadır. Ellerin temizlenmesi amacıyla kullanılan kolonyaları, alkol oranı yüksek olduğu zaman etkili sonuçlar sağlamaya yardımcı olur. 80 derece alkol özelliğine sahip ürünler, bakım amacıyla da kullanılmaktadır. Zeytin Çiçeği kolonyası 80 derece üretime sahip, meyvemsi kokuya sahip bir üründür. Ellerinizi bakterilere karşı korur ve ferahlık verir. Baş ağrısını giderici etkiye sahip ürün, faydaları ile kullananların memnuniyetini kazanmaktadır. Tariş Zeytin Çiçeği kolonyası fiyatı ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Zeytin Çiçeği Kolonyası Uygun Fiyatlarla

Zeytin Çiçeği Kolonyası Uygun Fiyatlarla

Ferah bir zeytin çiçeği kokusuna sahip 200 ml içeriğindeki 80 derece alkol oranına sahip ürün, ellerin temizlenmesi amacıyla kullanılır. Bayram gibi özel günlerde misafirlere ikram edilebilir. Parfümsü etkisi ile cilde zarar vermeyen ve temizlik sağlayan ürünler, su ve alkolden oluşmaktadır. Cildi kurutmayan, terlemeyi önleyen ve hassas ciltlerde bile olumsuz etkilere sebep olmayan kolonya modeli, çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır. Cildinizdeki kötü kokuları gidermek, ellerinizi bakterilerden arındırmak amacıyla kullanabilir, misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Tariş Zeytin Çiçeği kolonyası 200 ml içeriğe sahiptir. Balıkesir’den elde edilen zeytin çiçekleri orijinal kokusu ve hafifliği ile kullananların beğenisini kazanır. Doğal zeytin kokusu ve yüksek alkol oranı cildinizde kalıcı bir koku bırakır. Zeytin Çiçeği kolonyası kullananlar ürünün faydalarından memnun kaldığını dile getirmektedir. Uygun fiyatlı ürünleri satın alarak her yerde kullanabilirsiniz.