Tarko Hijyen Market Polietilen Galoş. 500 Adet. 950411-b23

79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tarko Hijyen Market Polietilen Galoş. 500 Adet. 950411-b23

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ery is guvenligi Satıcı Ünvanı: ERAY AKÇADAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180605111
    Bu ürün ery is guvenligi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polietilen Galoş 2.3 gr/adet, kaymaz, 5 x 100 = 500 adetlik paket içinde satılmaktadır. 45 numara ayakkabıya uygundur. Mavi Renklidir,Tek Kullanımlıktır, Orjinal yüzde 100 Polietilen Hammaddeden imal edilmiştir,Ultrasonik dikişlidir. Kaymayan yapısı ile son teknoloji üretim esaslarına göre üretilmiştir. Ziyaretçilerin ayakkabıları vasıtası ile dışarıdan içeriye taşınabilecek mikroorganizma, kir ve diğer istenmeyen yabancı maddelerin içerideki çalışma ortamına dahil olmasının engellenmesinde ve hijyenin belli bir seviyede tutulmasında galoşlar oldukça pratik ve ekonomik bir alternatif sunarlar. Kullanım alanları hastane ve diğer sağlık kuruluşlarından, çeşitli gıda üretim yerlerine, spor salonlarından güzellik merkezlerine ve çocuk bakım evleri, çocuk kreşleri ve ana okulları kadar oldukça geniştir.
Geri Bildirim Ver