Tarko Kağıt Havluluk, Sensörlü, Elektrikli, Pilli. 900188

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tarko Kağıt Havluluk, Sensörlü, Elektrikli, Pilli. 900188

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HİJYENMARKET Satıcı Ünvanı: TARKO DIŞ TİCARET İLAÇLAMA TEMİZLİK GIDA İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0824011017300018 Vergi Kimlik Numarası: 8240110173
    Bu ürün HİJYENMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fotoselli Rulo Kağıt Havlu Makinesi Elektrikli ve Pillidir. Buton ve sensör kontrollü Sensörlü kağıt havlu makinasıdır. Elinizi sensöre uzattığınızda boyu 3 kademe olarak ayarlanabilir yeteri miktarda kağıt verir. Yana doğru çekerek kağıt kesilir. Makinanın ağzından çıkan kağıt kesildiğinde makine tekrar kağıt vermek için kendisini kurar. 220 volt (adaptörsüz) veya 4 ad kalın pil ile çalışır.kağıt devamlı olarak kapalı alanda kaldığından hijyen sağlar ve ekonomiktir. Ölçüler:35,5x28x21 cm Kağıt çıktı uzunluğu elektronik ayarlanabilir (15~40 cm), Kağıt havlu bekleme süresi ayarlanabilir (1~15 sn) Her yere kolayca monte edilir, Hareketli Rulo Havlu kapak içinde olduğundan mikrop barındırmaz, hijyen sağlar Sensörlüdür ve sensör arıza yapsa da, buton ile kullanılabilir. Autoswitch özelliği ile elektrikler kesildiğinde otomatik olarak pilden enerji alır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver