10
KadınDiğer Aksesuar kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Taş Sandığı Işlenmemiş Ametist - Pembe Kuvars - Kristal Kuvars Taşı Kütle

218,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taş Sandığı Işlenmemiş Ametist - Pembe Kuvars - Kristal Kuvars Taşı Kütle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muhammet Salih Yıldırım (Taş Sandığı) Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9570392741
    Bu ürün Muhammet Salih Yıldırım (Taş Sandığı) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Üründe Kullanılan Doğal Taşlar: İşlenmemiş Pembe Kuvars Taşı, Kristal Kuvars Taşı, Ametist Taşı Bu Üründe Kullanılan Doğal Taş Boyutu: · Ortalama En: 3 cm · Ortalama Boy: 4 cm Doğal Taşların Ortalama Ağırlığı: Ametist Taşı: 30 gr Kristal Kuvars Taşı : 15 gr Pembe Kuvars Taşı :30 gr Not: Ürünler doğal taş olduğu için renk tonları ve şekiller küçük farklılıklar gösterebilir. Bir kese içinde fotoğrafta görünen 3 adet işlenmemiş ham doğal taş size ulaşacaktır, kese rengi ve şekli stok durumuna göre farklılık gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Taş Sandığı İşlenmemiş Ametist - Pembe Kuvars - Kristal Kuvars Taşı Kütle

Doğal oluşumlar sonucu ortaya çıkan taşlar, birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Taş Sandığı işlenmemiş ametist - pembe kuvars - kristal kuvars taşı kütle, etrafa yaydıkları enerji ile olumsuz ruh halinizin değişmesine yardımcı oldukları kadar yaşam alanlarınız için de zarif bir dekorasyon ürünü niteliğine sahiptirler. Taş Sandığı ametist taşları, sahip oldukları renk çeşitliliği ile şık ve zarif bir dış görünüme sahiptirler. Taşların üst yüzeyinde yer alan kristal yapı, taşların hareket halindeyken parlamasına ve etraflarına ışıltı saçmalarına imkan tanır. Ürünler, sahip oldukları tüm bu eşsiz özellikler sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve müşteriler tarafından beğeni toplar. Ürünleri, ailenize, sevdiklerinize ya da arkadaşlarınıza özel günlerinde verebileceğiniz hediyelik eşya olarak da tercih edebilirsiniz.

  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı
  • Şık görünümlü dekoratif ürün
  • Doğal ve organik yapı

İşlevsel Taş Sandığı Enerji Taşı Özellikleri

İşlevsel Taş Sandığı Enerji Taşı Özellikleri

Pembe renkli kuvars, genellikle Hindistan ve Japonya kültürleri ile özdeşleşir. Günlük dilde gül kuvarsı olarak da adlandırılan bu doğal oluşum, rengini bileşenlerinde bulunan titanyum, manganez ve demir elementlerinden alır. Kuvars, kişilerin sahip olduğu kötü enerjinin azalmasına yardımcı olduğu kadar konsantrasyonun artmasını sağlayarak uğraştığınız işlere yoğunlaşmanıza da yüksek oranda katkıda bulunur. Aynı zamanda kişiler arasındaki iletişimin de güçlenmesi için etrafa enerji yayar. Genellikle Kanada ve Rusya’da bulunan işlenmiş ametist taşı ise bulunulan ortamdaki negatif enerjinin pozitif enerjiye dönüşmesine katkıda bulunur. Aynı zamanda stres duygusunun azalarak rahatlamanızı da sağlar. Ürünlerin her biri doğal yöntemlerle toplandığı için renk ve boyut farklılıkları gösterebilir. Ürünlerin yaklaşık ağırlıkları 15-30 gram, boyları ise 4-5 cm arasındadır. Aynı zamanda taşların sertlik dereceleri birbirinden farklıdır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Taş Sandığı Enerji Taşı Çeşitli Kullanım Alanları ve Yorumları

Taş Sandığı Enerji Taşı Çeşitli Kullanım Alanları ve Yorumları

Birbirinden farklı etkilere sahip olan kuvars ve ametist, genellikle iç yaşam alanlarında dekorasyon ürünü olarak kullanılır. Ürünleri, salon, mutfak, yatak odası gibi farklı iç yaşam alanlarında sergileyebileceğiniz gibi bahçe, balkon gibi dış yaşam alanlarında da sergileyebilirsiniz. Ürünler, hafif bir ağırlığa sahip olduğu için gün boyu yanınızda da yanınızda da taşıyabilirsiniz. Bu sayede olumlu etkilerini gün boyunca yanınızda hissedebilirsiniz. Ancak bu durumda taşların üst yüzeyinde çizik, kırılma gibi risklerin gözlemlenmemesi için birbirlerine sürtünmemesine dikkat etmeniz önemle tavsiye edilir. Kadife gibi hafif tüylü ve yumuşak yapılı kumaşlar, taşların zarar görmesinin önüne geçer. Taş Sandığı işlenmemiş ametist - pembe kuvars - kristal kuvars taşı kütle yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de hem taşların enerjisinden yararlanabilir hem de yaşam alanlarınızda şık bir dekorasyon alanı yaratabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Taş Sandığı Enerji Taşı Fiyatı

Bütçenize Uygun Taş Sandığı Enerji Taşı Fiyatı

Taş Sandığı işlenmemiş ametist - pembe kuvars - kristal kuvars taşı kütle fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Taşlar, paketinden çıkarıldığı andan itibaren direkt olarak sergilenmeye hazırdır. Ürün, herhangi bir periyodik bakıma ihtiyaç duymaz. Ancak kristal yapının parlaklığını kaybetmemesi için kuvars ve ametistin, belirli aralıklarla ve bilinçli bir şekilde temizlenmeleri gerekir. Temizleme işleminin deterjan, çamaşır suyu gibi kimyasal madde içeren temizlik malzemeleri ile yapılmaması yapı bozukluğu yaşanmaması açısından yüksek derecede önem arz eder. Ürünleri hafif nemli bir bez aracılığı ile temizleyebileceğiniz gibi tütsü yardımıyla da temizleyebilirsiniz. Diğer bir temizleme yöntemi ise ürünlerin toprağa gömülerek 1 gece boyunca bekletilmesidir. Toprak kalıntıları fırça yardımıyla yüzey üzerinden silinebilir. Çeşitli alanlarda kullanım imkanı tanıyan bu dekoratif ürünlere Trendyol’dan kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.