TAŞ SEPETİ Orijinal Selenit Taşı Ledli Melek Lamba

1.100 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.248,82 TL

Ürün Bilgileri

TAŞ SEPETİ Orijinal Selenit Taşı Ledli Melek Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORJİNAL DOĞAL TAŞ Satıcı Ünvanı: BEKİR GÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4400533338
    Bu ürün ORJİNAL DOĞAL TAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal Selenit Taşı Ledli Melek Lamba Ağırlığı: Ortalama 1-1,5 kg. Yüksekliği: Ortalama 20 cm. Dip Genişliği: Ortalama 8 cm. Işık Sistemi: Beyaz Led ışık sistemi Led Ömrü: 10.000 saat Etki Alanı: 10-15 m2 Menşei: Fas Paket İçeriği: Ürün, adınıza kesilmiş fatura, adınıza hazırlanmış orijinallik garanti belgesiyle kargoda hasar almayacak şekilde gönderilir. Orijinal olan bu selenit lambaları doğal yapıları gereği resimdeki ile farklılık gösterebilir. Ölçüleri ve ağırlıkları yukarıda belirtilenle yaklaşık olarak aynıdır, fakat çizgileri muhakkak farklıdır. Bu bir hata değil aksine ürünün fabrikasyon ürün olmadığının, gerçek doğal taş olduğunun önemli bir göstergesidir. Kullanılan özel ışıklandırma sistemimiz sayesinde, bilindiği gibi Ay ışığı benzetmesini tamamen hak etmektedir. Bizim melek lambalarımız
  • gerçek Fas Menşeili olup, görsel açıdan farklıdır. Orijinal selenit lambaları temizlenmeye ihtiyaç duymazlar. Kendi kendilerini temizleme özellikleri vardır. Orijinal Selenit Taşı Ledli Melek Lamba Teknik Özellikleri Piyasada bulunan doğal taş lambalarında yada tuz lambalarında E14 tipi, parfüm ampuller kullanılmaktadır. Bu ampullerin en büyük problemi, aşırı ısınma sebebiyle ömür saatlerinin kısa olmasıdır. Kendi testlerimizde, ayda 3-4 kez lambasının değişmesi gerektiği tespit edilmiştir. Diğer sorun
  • piyasada ki bu hazır tesisatların, düşük maliyetler hedeflendiğinden dolayı, duy ve anahtar parçalarının kısa sürede bozulması yada kısa devreye sebep olmasıdır. Bu lambalarımıza özel ışıklandırma sistemi geliştirerek, tüm bu sorunları ortadan kaldırmış bulunmaktayız. Kendi tasarladığımız Led Tesisatı sayesinde, ısınma problemi ortadan kalkmış, kusursuz ve selenit taşına yakışır bembeyaz bir ışık elde edilmiştir. Kullanılan led lambanın ömrü 10.000 saattir. Günde 10 saat üzerinden yaklaşık 3 ila 4 yıl kullanabilirsiniz. Kendi anahtarı üzerinde olan 2 metre uzunluğunda şeffaf, A kalite tesisat kablosu ile beraber gönderilir. Güvenlik açısındanda diğer tesisatların çok üzerindedir. Orijinal Selenit Taşı Ledli Melek Lamba Kullanım Alanları: Selenit taşı melek lambasını
  • oturma odanızda, yatak odanızda, evinizin en güzel köşesinde, işyerinizde yada masanızda büyük bir zevkle kullanabilirsiniz. Üzerinde oluşan, bakış açısına göre değişen ışık oyunları ve çizgiler, kullandığınız ortamda harika bir atmosfer yaratacaktır.
  • Günümüzde bazı ülke üniversite hastanelerinde, kanser ve birçok hastalıklarda selenit kullanılmakta ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği tespit edilmiştir.
  • Orijinal Selenit Taşı Ledli Melek Lamba Bilinen Faydaları: Evinizde yada işyerinizde kullanacağınız selenit lamba, ruhsal dinginlik sağlayacak ve dıştan gelebilecek olumsuz enerjilere ortamınızı kapatacaktır. Ortamdaki mikropları etkisiz hale getirir. Konsantrasyonu arttırır, odaklanmaya yardımcı olur ve sakinlik getirir. Kişinin Aura sağlığına önemli katkısı olur. Görülen rüyanın hatırlanmasında yardımcıdır.
  • Orijinal Selenit Taşı Ledli Melek Lamba Nasıl Temizlenmeli? Orijinal selenit lambaları temizlenmeye ihtiyaç duymazlar. Kendi kendilerini temizleme özellikleri vardır. Eğer ortama bağlı olarak çok fazla tozlanma görülürse, elektrik tesisatı çıkarılarak, sadece selenit taşını akan su altında temizleyebilirsiniz. Sonrasında kurumaya bırakınız. Kuruduğundan emin olduktan sonra, tesisatı yerleştirip kullanmaya devam edebilirsiniz. Kuru, nemli bez yada herhangi bir temizlik malzemesi kesinlikle kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Taş
  • Boyut/Ebat 20 x 8
  • Renk Sarı ve Beyaz
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver