Taşmatik Bahçe Taş Kalıp Parke Taşı Kalıbı Zemin Kaplama Kalıbı 49x49 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taşmatik Bahçe Taş Kalıp Parke Taşı Kalıbı Zemin Kaplama Kalıbı 49x49 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: morpanya Satıcı Ünvanı: MORPANYA MOBİLYA PAZARLAMA İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ TİCARET VE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623214271600001 Vergi Kimlik Numarası: 6232142716
    Bu ürün morpanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanımı oldukca kolaydır.
  • Ürün 49x49 cm genişliğinde 4 cm yüksekliğindedir.
  • Darbelere dayanıklı sert abs plastikten üretilmiştir.
  • Hayalinizdeki bahçenizi yaratmak artık elinizde!
  • Kendinize özel yürüyüş yolları, patikalar, avlular, kaldırım vb alanlar oluşturabilirsiniz.
  • Bahcenizin zeminini artık istediginiz gibi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz .

Ürün Özellikleri

  • Materyal Taş
Geri Bildirim Ver

Taşmatik-Bahçe Parke Taşı, Zemin Kaplama Kalıbı 49x49Cm

Zemin Kaplama Kalıbı ile artık siz de keyifli bir şekilde kendi bahçenizi oluşturabilirsiniz. Son kaliteli özelliklere sahip olan kalıplar size adeta zaman kazandırır. Cep dostudur. Uygulama kolaylığı sayesinde usta arayışınıza da son verir. Hayallerinizdeki bahçeyi yaratmak artık bu ürünler ile tamamen sizin elinizde. Bu kalıp modeli sayesinde kendi yollarınızı, patikalarınızı, bahçelerinizi, kaldırımlarınızı ve daha fazlasını oluşturabilirsiniz. Ve bahçenize daha egzotik bir hava katabilirsiniz. Ürün Özellikleri bakımından; darbelere dayanıklı, kırılması kolay değil, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu ürünlerin uygun ölçüleri ile artık bahçenizin toprağını zevkinize göre dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Pahalı dekoratif taşlar aramak için usta aramanıza gerek kalmaz. Çim alanlarınızı tercihinize göre hareket halindeyken kolayca uygulayabilirsiniz. Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı bina girişinize ve bahçe yolunuza güzel bir taş tasarımı eklemenize de olanak tanımış olur.

  • Dayanıklı Yapı
  • Cep Dostu
  • Kolay Uygulanabilir

Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı Kullanımı

Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı Kullanımı

Bahçe Zemin Kaplama Kalıbı ile usta olmaya gerek kalmadan istediğiniz rengi ve bedeni kendiniz kolayca uygulayabilme imkânınız bulunuyor. İster tek bir kalıpta ister birçok kalıpta harika ve hızlı kaya yolunuz Zemin Kaplama Kalıbı Bahçe Taş Kalıbı ile rahatlıkla oluşturuluyor. Kolay ve kullanışlı darbeye dayanıklı alüminyum gövde ile işiniz hiçbir şekilde yarım kalmıyor. Kalıbı kullanmadan önce istenirse kalıbı daha rahat çalışması için yağ ile yağlama imkânınız da bulunuyor. Sizler de bu ürün ile kendi bahçelerinizde adeta harikalar yaratabilirsiniz. Bahçenizdeki zemin örtüsü hiç bu kadar kolay olmamıştı, tekrar edin ve kolaylıkla bahçelerinizi yenileyin. Bu kalıp ile kendi bahçelerinizi oluşturmak ve düzenlemek hem son derece pratik hem de keyifli olacaktır.

Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı Yapısı

Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı Yapısı

Taşmatik Bahçe Zemin Kaplama Kalıbı 49x49 Cm kalıbı tekrar kullanılabilir kaliteli bir plastik kalıptır. Yürüyüş yolları için, beton bir geçit oluşturmak için rahatlıkla kullanılır. Farklı deneylerle farklı yüzey şekilleri elde edilebilir. Uygun boyutlarda olan ürün 49 cm uzunluğuna 49 cm de genişliğe sahip. 4,5 cm yükseklik özelliğine de sahip olan ürün darbeye dayanıklı sert ABS plastikten yapılmıştır. Hayallerinizdeki bahçeyi yaratmak bu ürün ile artık sizin elinizde! Yürüyüş yolları, patikalar, avlular, kaldırımlar ve daha fazlasını oluşturabilirsiniz. Artık bahçenizin toprağını zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. Taşmatik Bahçe Zemin Kaplama Kalıbı 49x49 Cm yorumları noktası söz konusu olduğunda da her daim olumlu geri bildirimler almayı başarmakta ve kalitesini de tekrar tekrar kanıtlamaktadır. Böylelikle bu kalıp pek çok kişi tarafından da tercih edilmeye devam etmektedir.

Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı Fiyatı

Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı Fiyatı

Taşmatik Bahçe Zemin Kaplama Kalıbı 49x49 Cm fiyatı ile de tüm beklentilerinizi karşılar; uygulama kolaylığı ile usta arayışınıza da son verir. Bu ürünlerle hayalinizdeki bahçeyi yaratmak artık tamamen sizin elinizde. Bu kalıp aracılığı ile kendi yürüyüş yollarınızı, patikalarınızı, bahçelerinizi, kaldırımlarınızı ve daha fazlasını oluşturabilirsiniz. Ve bahçenize daha egzotik bir hava katabilirsiniz. Ürün özellikleri açısından; Darbelere dayanıklı, kırılması kolay değil, dayanıklı ve uzun ömürlü. Bu ürünlerin doğru ölçüleri ile artık bahçenizin toprağını zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. Taşmatik Bahçe Zemin Kaplama Kalıbı 49x49 Cm kullananlar ürünün kaliteli plastik yapısından ve de usta aramaya son vermesinden oldukça memnun kalmaktadır. Ürün; kaldırım taşlarını hassas ve yüksek kalitede üretmek ve farklı şekil ve boyutlarda yerleştirmek için kullanılan makineler ile de birebir uyum içerisine girmeyi başarır. Bu sayede hayal edilen yollar, patikalar ve bahçeler ideal seviyede ve rahat bir şekilde oluşturulur. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek siz de bu ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.