Genel Markalar Woomtree Wasabi Tüp 43 gr

134,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Woomtree Wasabi Tüp 43 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CSK SOFYA GIDA Satıcı Ünvanı: CSK SOFYA GRUP GIDA TURİZM İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0215026393000012 Vergi Kimlik Numarası: 2150263930
    Bu ürün CSK SOFYA GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wasabi Tüp 43gr Menşei: Güney Kore, Yaban turbu ve hardal gibi türlerle aynı aileden gelen bir turp çeşidine verilen isimdir. Kökleri kullanılarak yapılan bu baharat daha çok Suşi yapımında ve servisinde kullanılır. Hardalı anımsatan kuvvetli ve acı bir tada sahiptir. Kullanıma hazır tüp şeklindeki wasabi ile zamandan kazanabilirsiniz. Alkol içerir. Woomtree 40 yılı aşkın bilgi birikimiyle Güney Kore'deki modern fabrikasıyla kapsamlı hijyen yönetimi ile donatılmış profesyonel bir gıda üretim şirketidir. Woom”, temiz ve berrak canlılık ve şirketin sonsuz gelişimi ve yaratıcı ruhu olarak sembolize edilen, yuvarlanan bir bitkinin “filizi” anlamına gelir. "Tree"(Ağaç)
  • yeşil bir orman oluşturmak için taze ve büyüyen anlamına gelir. Başka bir deyişle, “Woomtree”, şirketin istikrarlı bir şekilde gelişmesi ve woom (filiz) patlayıp bir orman oluşturmak üzere büyük bir ağaç haline geldikçe küresel bir şirkete dönüşmesi vizyonunu ilke edinmiştir.
Geri Bildirim Ver

Tassya Wasabi Tüp 43 gr

Uzak Doğu mutfağını daha önce denemiş kişilerin aşina olduğu birçok yardımcı sos ve ürün bulunur. Özellikle Japon mutfağı sahip olduğu ve tüm dünyada sevilerek tüketilen suşi yemeği ile birlikte tüketilen alternatifli acı soslarının lezzeti ile bilinir. Suşi çiğ balık ile yapıldığı için bazı parazitlere sahip olabilir. Bu parazitleri önlemek amacıyla suşi yerken yanında wasabi de sıklıkla tüketilen bir acı sos olarak öne çıkar. Suşi dışında birçok yiyecek ile tüketilebilen Tassya Wasabi tüp 43 gr ufacık bir tadımında bile acısını tüm ağzınızın içerisine yayar. Kolay tüketilebilir olması için tüp içerisinde satılan sos, canlı yeşil rengi ile bilinir. Çok acı bir aromaya sahip olması nedeniyle aynı anda fazla yenmemesi hem uzmanlar tarafından hem de deneyenler tarafından önerilir.

  • Kolay tüketim
  • Kuvvetli aroma
  • Uzak Doğu mutfağı

Kuvvetli Acı Aroması ile Tassya Wasabi

Kuvvetli Acı Aroması ile Tassya Wasabi

Japon mutfağı başta olmak üzere Uzak Doğu yiyecekleri ile sıklıkla tüketilen Wasabi, Japon turpundan üretilir. Oldukça acı bir aromaya ve yeşil renge sahip olan sos, turbun rendelenmesi sonrasında elde edilir. Rendelenmesi sonrasında saldığı acı sos ve aroması müşterilerin tüketmeye alıştığı acı biberlerden daha keskin bir acıya sahip olması ile bilinir. Rendelendiği zaman macun kıvamına gelen ürün, acısını salarak beraber yendiği yemeğin lezzeti ile bütünleşir. Genellikle taze ve çiğ olarak tüketilen yiyecekler ile birlikte sunulur. Acısını daha çok dengelemek isterseniz soya sosu ile karıştırarak servis edebilirsiniz. Noodle veya et yemeklerinin üzerine dökeceğiniz sosların içerisinde de kullanılabilen ürün, yoğurt ile birleştirilerek cips veya nacho gibi ürünler ile dip sos olarak da tercih edilebilir. Satın alacağınız Tassya Wasabi tüp içerisinde 43 gram olarak bulunur.

Tassya Wasabi Tüp 43 gr Yorumları

Tassya Wasabi Tüp 43 gr Yorumları

Acısı ile ünlü olan wasabi, yeşil renkli bir hardal olarak da bilinir. Aromasının keskinliğinin yanı sıra bilinen ve uzmanlar tarafından da onaylanan birçok faydaya sahiptir. Bunların içerisinde dikkat çeken bir özelliği ise doğal bir antioksidan olması sayılabilir. Kanserli hücrelere karşı bağışıklık sistemini koruyan macun, astım ve alerji gibi üst solunum yollarını etkileyen rahatsızlıklara karşı iyi gelmesi ile bilinir. Bağışıklık sistemi yanı sıra sindirim sistemi için de etkili bir ürün olması ile öne çıkar. Sindirimi hızlandırır ve kabızlığın önüne geçer. Cildi ölü derilerden de arındıran ürün, aynı zamanda yaşlanmayı da geciktirici özelliklere sahiptir. Sosu kullanım şekli değişmeksizin sağlığınıza olan faydalarından yararlanabilir ve acısının o eşsiz lezzetine hayran kalabilirsiniz. Tassya Wasabi tüp 43 gr yorumları ve incelemeleri sayesinde satın alan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz.

Tassya Wasabi Tüp 43 gr Fiyatı

Tassya Wasabi Tüp 43 gr Fiyatı

Uzak Doğu mutfağının sıklıkla kullanılan bir sosu olmasına rağmen üretiminde kullanılan bitkinin zorlu koşullarda yetişiyor olması, ürünün lüks sınıfına girmesine neden olur. Akan suyun altında yetişen ve toplanması oldukça zor olan Japon turpu, hasat sonrasında da acı aromasının kaliteli olması için özenli işlemlerden geçer. Tüm bu özel işlemler ise ürünün değerini ve fiyat skalasını değiştiren özellikler olarak bilinir. Tüketim esnasında az miktar kullanmanız gerektiği ve oldukça acı olduğu için ergonomik paketler içerisinde satışa sunulur. Gramajı ve paketlemesi ile öne çıkan Tassya Wasabi tüp 43 gr fiyatı da tüm bu özellikleri ve üretim aşamaları göz önünde bulundurularak belirlenir. Paketlemesi sayesinde sipariş vermeden önce yorumlarını da inceleyebileceğiniz ürünü, evde veya restoranlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Trendyol’un avantajlarından faydalanarak sipariş verebilir ve yemeklerinizin yanında acı sos olarak kullanabilirsiniz.