Tat Domates Püresi 6x200 G

155 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tat Domates Püresi 6x200 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRN GROSS Satıcı Ünvanı: MUHAMMED TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680824849
    Bu ürün TRN GROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tat Domates Püresi 6X200 GTat Domates Püresi ile kışın ortasında dahi yaz domatesinin tadını kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca pratikliğiyle hem zamandan hem de emekten tasarruf etmiş olursunuz. Makarna, köfte gibi yemeklerin yanında sos yapmak için kullanabilirsiniz. Tat Domates Püresi katkı maddesi içermez, doğaldır. Ürün içeriğinde 6 adet domates püresi bulunmaktadır. Tat Domates Püresi en iyi domateslerden elde edilmiştir. Tuz içerdiği için ilave olarak tuz eklemenize gerek yoktur. Domates ve domatesli ürünler cildinizin oksijen almasını sağlayarak yaşlanmayı ve kırışıklığı geciktirir. Unutmayın: Günde en az 200 gr. kadar pişmiş domates yemek cildinizin hep genç görünmesi sağlar. Tat domates püresini güneş ışığına maruz bırakmamaya özen gösterin. Açtıktan sonra ise buzdolabında saklayınız. İşletme Kayıt No TR-16-K-0070 Net Miktar (g/ml) 1200 Menşei TÜRKİYE İçindekiler Domates püresi ve tuz (en fazla %5) Alerjen Uyarısı Alerjen içermemektedir Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş. Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver