Tat Vişne Marmelatı 370 gr

69,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tat Vişne Marmelatı 370 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tat Vişne Marmeladı %45 vişne içermektedir. Güne keyifli bir başlangıç yapmanız için kahvaltılarınızın vazgeçilmez bir parçası olacaklar. Ayrıca Tat Vişne Marmeladı'nı tatlılarınızı lezzetlendirmek için de kullanabilirsiniz.
  • İşletme Kayıt No
  • TR-16-K-000470
  • Kullanım Önerileri
  • Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.
  • Net Miktar (g/ml)
  • 370
Geri Bildirim Ver

Tat Vişne Marmelatı 370 gr

Sabah kahvaltılarının olmazsa olmaz yiyecekleri arasında reçeller ve marmelatlar yerini alır. Sürme peynir, tereyağı veya kaymak ile birlikte yiyebileceğiniz lezzetli soslar, farklı meyvelerden üretilir. Sıklıkla çilek veya vişne kullanılarak üretilen reçeller, içlerinde bütün meyve parçaları ile dikkat çeker. İster kurutulmuş ister taze meyvelerden üretilmiş olsun, reçeller ve marmelatlar tatlı aromaları ile kendilerine hayran bırakır. Marmelatlar ise pelte kıvamlara sahip olmaları ile bilinir. Tat vişne marmelatı 370 gr cam kavanozu içerisinde pelte kıvamı ve vişnenin ekşi aroması ile kahvaltı sofralarını lezzetlendirir. Reçellere göre daha fazla kaynatılarak pelte kıvamını alan bu tatlar, kızarmış ekmeklerin üzerine sürülerek tüketilebilir. Meyve aroması daha baskın olan ürün, meyvenin ekşisi ve içerisindeki şekerin aroması ile dengelenir. Püre kıvamındaki tatlıyı farklı tariflerde de kullanabilirisniz.

  • Organik meyve
  • Pelte kıvamı
  • Ekşi aroma

Lezzetli Aromasıyla Tat Marmelat (Vişne) 370 gr

Lezzetli Aromasıyla Tat Marmelat (Vişne) 370 gr

Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için tercih edebileceğiniz Tat vişne marmelatı, içerisinde %45 oranında vişne kullanılır. Sağlıklı bir seçenek olarak tüketilen ürün, doğal meyveler kullanılarak üretilir. Üretimi esnasında reçellerden farklı olarak püre kıvamına sahip olması ile bilinir. Bu sayesinde kızarmış ekmeğin üzerine kolaylıkla sürülebilir. Meyve aromasının daha yoğun olduğu bu ürün, tek olarak da tüketilebileceği gibi farklı tatlılarda da kullanılabilir. Özellikle farklı hamur işlerinin içerisine dolgu ürünü olarak tercih edilebilir. Turtalarda doğal bir tatlandırıcı olarak tariflerde yerini alır. Geleneksel tatlılarda doğal tatlandırıcı olarak da kullanılan ürün, sağlığa da birçok faydası ile bilinir. Hasadın kaliteli vişne meyveleri ile üretilen marmelat, zengin besin değeri ve düşük kalori değeri sayesinde diyet yapan ve beslenmesine dikkat eden müşteriler için de ideal bir seçim halini olarak anılır.

Sağlığa Faydalı Bir Tatlı Seçeneği Tat Marmelat (Vişne)

Sağlığa Faydalı Bir Tatlı Seçeneği Tat Marmelat (Vişne)

Tatlı lezzeti ile öne çıkan vişne marmelatı, aynı zamanda sağlıklı bir tercih olmasını da üretiminde kullanılan organik meyvelere borçludur. Meyvelerin püresi kullanılarak üretilen marmelat, içerisinde kullanılan vişnenin faydalarına da sahip olması ile bilinir. Bağışıklık sistemini güçlendiren meyve, aynı zamanda iyi bilinen A ve C vitamin deposu olarak da sağlığa fayda sağlar. Lezzeti ile sevilen ve kırmızı meyveler içerisinde yaz aylarının sıklıkla tüketilen meyvesi vişne, kalsiyum ve potasyum bakımından da güçlü bir besin kaynağıdır. Antioksidan özellikleri sayesinde kolon ve prostat kanserine karşı doğal koruyucu görevini sürdürür. Uyku problemlerine de çözüm sunan ürün, soğuk algınlığı gibi enfeksiyonlar için de koruyucu işlevi görür. Vişneli marmelatını daha önce tatmadıysanız satın alan müşterilerin deneyimlerine başvurabilirsiniz. Tat vişne marmelatı 370 gr yorumlarını ve incelemelerini keşfederek kahvaltı masalarını çeşitlendirebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Tat Marmelat (Vişne) 370 gr Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Tat Marmelat (Vişne) 370 gr Fiyatı

Doğal bir lezzet olarak bir yandan kahvaltı masalarında yerini alırken diğer yandan tatlı ve hamur işlerinin de içinde değerlendirilebilir. Turta yapımında genellikle tercih edilmesi hem lezzetli hem de pratik bir seçim olarak bilinir. Sağlıklı bir tercih yapmak istersiniz seçebileceğiniz gıda, üretimi sonrasında cam kavanozun içerisinde satışa sunulur. Her bir kavanoz içerisinde 370 gram taze marmelat bulunur. Ürün fiyatının belirlenmesinde üretildiği meyve, üretim süreci ve gramajı göz önünde bulundurulur. Tat vişne marmelatı 370 gr fiyatı da belirlenirken farklı değişkenler göz önünde bulundurulması ile öne çıkar. Organik lezzeti bir kavanozun içerisinde sunan ürün, sağlığa olan faydaları ile her yaştan müşterinin beğenisine sunulur. Trendyol’un avantajlarından faydalanarak sipariş verebileceğiniz ürün hakkında yapılan müşteri yorumlarını da keşfederek farklı bir lezzete şans verebilirsiniz.