Taze Kitap Dedemin Bakkalı Çırak

289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,42 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,17 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taze Kitap Dedemin Bakkalı Çırak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dedemin Bakkalı Çırak - Şermin Yaşar - 9786058273788

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Şermin Yaşar
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Dedemin Bakkalı Çırak - Şermin Yaşar | Taze Yayınları

Şermin Yaşar Dedemin Bakkalı Çırak kitabı ile Dedemin Bakkalı kitabının devamı olacak şekilde kaldığı yerden yazmaya devam eder. Serinin kahramanı sekiz yaşındaki Şebnem bu kez dedesinin bakkalında çırak olarak çalışmaya başlar. Yazarın Dedemin Bakkalı Çırak ana fikri ile vurguladığı bazı unsurlar vardır. Şermin Yaşar’ın kendi hatıralarından ilham alarak yazdığı bir kitaptır. Hikayelerin yanı sıra etkinlikleriyle de özellikle çocukların beğenisini kazanır. Dedemin Bakkalı Çırak yazarı eserinde ana fikir olarak kahramanı Şebnem üzerinden geleceğin girişimcilerine, kahramanlarına, yazarlarına, kaşiflerine, yardım sevenlere nitelikli bir çıraklık rehberi sunar. Her sayfası eğlenceli çizimlerle süslenen Dedemin Bakkalı Çırak kaç sayfa olduğunun farkına varılmadan bir solukta okunabilir. Dedemin Bakkalı eserini okuyanların yakından tanıdığı kahramanlarıyla yazar, kitlesiyle kusursuz bir etkileşim kurar.

  • Hayal kurmanın güzelliğini fark etmek.
  • Yazmanın önemini anlamak.
  • Yeni fikirler üretmenin formüllerini öğrenmek.

Dedemin Bakkalı Çırak Ana Fikri ve Konusu

Dedemin Bakkalı Çırak Ana Fikri ve Konusu

Büyük bir beğeni toplayan Dedemin Bakkalı serisinin devamı niteliğinde olan Dedemin Bakkalı Çırak konusu, ana karakter Şebnem’in dedesinin bakkalının başına geçmesi ile başlar. İlk kitapta okurları kendisine hayran bırakan Şebnem’in maceraları yaz tatilinde de devam eder. Her yaşa hitap eden Dedemin Bakkalı Çırak türü itibariyle sadece bir çocuk kitabı olarak adlandırılamaz, çünkü henüz sekiz yaşında olan Şebnem gibi herkes o yaşlarda fikirlerinin dinlenmemesinden ve önemsenmemesinden rahatsızlık duymuştur. Her şeyden önce sadece bir çocuk kitabı olmadığının farkına varılmalıdır. Bu eserle birlikte okurlar çocukluğuna inme şansını yakalar ve bu küçük yaştaki kahramanın yaşamından bir parça taşıdığını görebilir. Yetişkinlere rağmen hayal etmenin, üretmenin ve fikirleri hayata geçirmenin mümkün olduğunu anlatır. Dedemin Bakkalı okurken kendinizi gülmekten alıkoyamaybilir ve kitabı elinizden bırakamayabilirsiniz.

Hayal Et, Üret, Fikirlerini Hayata Geçir

Hayal Et, Üret, Fikirlerini Hayata Geçir

Dedemin Bakkalı Çırak kitabı hayal et, üret ve fikirlerini hayata geçir fikri ile çocuk kitabı olmaktan çok daha fazlasıdır. Yetişkinlere çocuklarıyla nasıl iletişim kurmaları gerektiğine yönelik dersler verirken, küçük yaştaki okurları hayallerini takip etmeleri, yeni fikirler üretmeleri ve bunları uygulamaları gerektiği konusunda cesaretlendirir. Çizgilerin gücü oldukça yüksektir. Çizimler sayesinde bahsi geçen karakterler gözlerinizin önünde kolaylıkla canlanır. Ayrıca Dedemin Bakkalı’ndan farklı olarak anlatılan her olayın ardından okuyucuların yazmaları için boş sayfalar bırakılmıştır. Bu sayede okuyucuların yazma istediğinin uyandırılması hedeflenir. Örnek vermek gerekirse, yazar bir bölümde yetişkinlerde gördüğü olumsuz davranışları sıralamış ve okurlarının da sıralaması için yer ayırmıştır. Siz de bir yetişkin olarak dilerseniz kendinizle ya da hayallerinizle ilgili birkaç satır yazabilirsiniz. Dedemin Bakkalı Çırak sayfa sayısı itibariyle içerdiği görsel zenginliği de hesaba katıldığında özellikle çocuk okurları zorlamayacak niteliktedir.

Dedemin Bakkalı Çırak Fiyatları

Dedemin Bakkalı Çırak Fiyatları

Her yaştan okuyucunun ilgisini toplayan kitapta yazar hitap ettiği geniş kitle sayesinde büyük bir başarıya imza atar. Şermin Yaşar’ın kendi yaşamından izler taşıyan Dedemin Bakkalı’nın, içine okuyucuyu da katan interaktif devam kitabı olan Dedemin Bakkalı Çırak’ta hayal kurmak, yeni fikirler üretmek, yazmak ve fikirleri hayata geçirmekle ilgili hikayelerin yanı sıra hikayeleri okuyucunun hayatına uygulama imkanı veren etkinlikler de yer alır. İçerdiği çizimlerle de yazar, okuyucunun dikkatini devamlı olarak kitapta tutmayı başarır. Taze Yayınları Dedemin Bakkalı Çırak kitabını büyük bir başarıyla okuyucularına ulaştırır. Güvenilir ödeme hizmeti, geniş yayınevi çeşidi ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla kitap tutkunlarının da tercihi olan Trendyol’da, Dedemin Bakkalı Çırak fiyatını tüm satıcılarla karşılaştırabilir, size uygun olan ürünü kolaylıkla seçebilirsiniz. Ayrıca Dedemin Bakkalı Çırak yorumlarını okuyarak kitap hakkında daha fazla fikir elde edebilirsiniz. Siz de Dedemin Bakkalı Çırak yorum bölümünden düşüncelerinizi paylaşarak ziyaretçilere fikirlerinizi aktarabilirsiniz.