4
Bilim Teknik Mühendislik kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Taze Kitap Kafası Değişikler Atlası

415 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taze Kitap Kafası Değişikler Atlası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aybesa Satıcı Ünvanı: İSA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0820653261
    Bu ürün Aybesa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kafası Değişikler Atlası (Ciltli)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Fatih Dikmen
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kafası Değişikler Atlası - Zeynep Sevde & Fatih Dikmen

Kafası Değişikler Atlası 466814 koduyla satışa sunulmuştur. Yazarları Zeynep Sevde ve Fatih Dikmen’ dir. Kafası Değişikler Atlası, Taze Kitap tarafından 2018 yılında basılmış bir kitaptır. Taze Kitap, Kafası Değişikler Atlası kitabını ciltli şekilde satışa sunmaktadır. Kitabın cildi bulunmakta ve modern bir havaya sahip olmaktadır. Dili Türkçe olan bu kitabın ebatları 24 x 32 dir. Kitabın sayfa sayısı 112 olup 2. baskısını satışa sunmaktadır. Kitap içerisindeki çizimler ise Imra Zmiric Çetinkaya’ya aittir. Kitap genel olarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan ve bekledikleri kaliteyi onlara sunan bir yapıya sahiptir. Kaliteli bir hamurdan imal edilmiş olan kitabın yaprakları aşınmalara karşı dayanıklıdır. Ciltli yapısı sayesinde hem hoş bir görünüme hem de sağlam bir duruşa sahiptir. Kullanıcıların estetik ve sağlamlık açısından beklentilerini karşılar.

  • Ciltli
  • Kaliteli Hamur
  • Her Yaşa Hitap Eder

Kafası Değişikler Atlası Ne Anlatır?

Kafası Değişikler Atlası Ne Anlatır?

Kafası Değişikler Atlası içeriği gereği oldukça dikkat çekici bir yapıttır. Tarihe ismini yazdırmış bilim adamlarının, mucitlerin ve önemli insanların bu noktaya gelirken ne gibi yollardan geçtiklerini ve deyim yerindeyse aykırı kişiliklerin arkasında ne gibi mucizeler yattığını açıklayan bu kitap oldukça dikkat çekicidir. Beethoven’dan Cezeri’ye, Gelileo’dan Heysem’e birçok bilim adamı ve mucidi anlatan bu atlas her yaş grubu için oldukça eğlenceli bir kitaptır. Kafası değişik şekilde çalışan 52 isim farklı hikayelerle birlikte bu atlasta bulunmakta ve meraklısını beklemektedir. İlham kaynağı olan bu eser ile yediden yetmişe herkes oldukça ilgili bir şekilde okuma gerçekleştirecek. Bilim adamları ve mucitlerin değişik şekilde çalışan kafası bu atlasın içinde okurları beklemektedir. Atlas şeklinde basılan bu kitap okurlara oldukça keyifli vakitler sunmaktadır.

Kafası Değişikler Atlası’nı Okuyanlar Ne Diyor?

Kafası Değişikler Atlası’nı Okuyanlar Ne Diyor?

Kafası Değişikler Atlası yorumlar açısından oldukça zengin bir üründür. Genellikle kullanıcılar satın aldıkları bu kitap şeklindeki atlası oldukça kullanışlı ve kaliteli bulmuşlardır. İçerisinde bulunan çeşitli bilim insanlarından mucitlere kadar oldukça geniş bir yelpazeye sahip bu atlasın satın alınmasıyla oldukça faydalı bilgilere ve ilham kaynaklarına sahip olduklarını vurgulamaktadırlar. Bu sebeple oldukça yararlı bulunan bu atlası almanın memnun edici bir seçim olduğunu düşünmektedirler. Ciltli yapısı sayesinde kullanışlı ve modern bir havaya sahip olan Kafası Değişikler Atlası ile hem modern hem de oldukça sağlam bir atlasa sahip olunabilir. Bu kitabın herkesin kütüphanesinde olması gerektiğini vurgulayan kullanıcılar, çocuklar için de oldukça faydalı bilgileri barındırdığını vurgulamaktadırlar. Genel itibariyle Kafası Karışıklar Atlası, satın alan kullanıcılar büyük bir memnuniyet duymaktadırlar.

Kafası Değişikler Atlası Fiyatı Nasıldır?

Kafası Değişikler Atlası Fiyatı Nasıldır?

Kafası Değişikler Atlası genel itibariyle oldukça kullanışlı ve ilham verici bilgilere sahip bir kitaptır. Aynı zamanda da bir atlas olarak nitelendirilebilir. Bu sebeple herkesin kütüphanesinde olması gereken yegane ürünlerden biridir. Bu sebeple kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Ciltli bir kitap olması da uzun yıllar kullanılabilir bir ürün haline getirmektedir. Kafası Değişikler Atlası fiyat açısından tüm bu özellikleri ile birlikte düşünüldüğünde oldukça uygun olduğu söylenebilir. Yediden yetmişe herkesin dikkatini çeken bu atlas ile kütüphane çeşitlendirilebilir ve kaliteli yaprakları sayesinde uzun yıllar boyunca kütüphane içerisinde muhafaza edilebilir. Bu oldukça önemli bir özellik olup bir kitabı uzun yıllar kullanılabilir hale getirerek müşteri memnuniyetini kazanabilmektedir. Kafası Değişikler Atlası tüm bu özellikleri ile birlikte düşünüldüğünde oldukça kullanışlı ve uygun fiyatlı bir ürün olarak örnek gösterilebilir.