Tchibo Professionel Espresso Çekirdek Kahve2 X 1 Kg (fırsat Ürünü)

819,90 TL
Tükeniyor!
Öğütülme Türü: Çekirdek Kahve
Çekirdek Kahve
Tek Ebat
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,59 TL818,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tchibo Professionel Espresso Çekirdek Kahve2 X 1 Kg (fırsat Ürünü)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hep19 Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN ALTINAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0610549199
    Bu ürün Hep19 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TCHiBO PROFESSIONAL ESPRESSO CEKIRDEK KAHVE 1KG Arabica ve Robusta Kahve Çekirdeklerinden Hazırlanmıştır. Kahvenin günümüzde dünyanın en popüler içeceği olmasının tek sebebi yalnızca enerji verici etkisi değildir. Sadece belirli bölgelerde yetişen ve uzun sürede olgunlaşan bir kahve çekirdeği yaklaşık 800 farklı aromayı içinde barındırabilir. Bu nedenle Tchibo, en ideal iklim koşullarında yetişen ve bu şekilde aromasını tam olarak geliştirebilen en kaliteli Arabica kahve çekirdeklerini kullanır. Tchibo Profesional Espresso Çekirdek Kahve, özenle seçilmiş kahve çekirdeklerinin kavrulması ile üretilmiş olan lezzetli bir kahvedir. TTchibo Profesional Espresso Çekirdek Kahve'nin Özellikleri Tchibo, Dünya'nın en eski kahve üreticilerinden biri olup yoğun kahve severlerin tercihi olmaktadır. Tchibo Filtre Kahve kahve severlerin en çok tercih ettiği ve keyifle yudumladığı kahvelerden biri olmuştur. Espresso Kahve Çekirdeğini tam ve yarı otomatik kahve değirmeniyle öğütebilirsiniz. Tchibo Espresso Kahve, koyu renkte kavrulmuş olan yumuşak içimli bir kahve çeşididir. Espresso Çekirdek Kahve, Güney Amerika ve Asya'dan seçilmiş Arabica ve Robusta kahve çekirdeklerinden üretilmiştir. Tchibo Profesional Espresso Çekirdek Kahve Nasıl Hazırlanmalıdır? Kavrulmuş çekirdekli kahveyi öncelikle kahve makinesinde öğütüp toz haline getirmek gereklidir. Ardından toz haline gelen kahveyi elektrikli kahve makinesi yada french press aparatı kullanmak üzere 2 farklı şekilde hazırlayabilirsiniz. En pratik demleme şekli ise french press kullanarak hazırlamaktır. Öncelikle 350 ml saf içme suyunu kaynatın. Tchibo Professional Espresso Çekirdek Kahve'den 30 gram kadarını cam aparata koyun. Koyduğunuz kahvenin iki katı kadar (60 ml) suyu kahvenin üzerine dökün. Bir kaşık yardımıyla kahve ve suyu iyice karıştırın ve topaklanmasını önleyin. Sonrasında suyun geri kalanını da ilave edin ve aparatın kapağını kapatın. Kahvenin 4 dakika boyunca demlenmesini bekleyin. Süre dolduktan sonra aparatın filtre kısmını aşağıya doğru bastırın. Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra kahvenizi afiyetle yudumlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver